Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 22:00

Admir_Sa je napisao/la:Oj Duffy sta vam uradi :mrgreen:
JEDINI Talijan koji je zaigrao za Inter u Madridu, Marco Materazzi, nakon utakmice sjetio se rivala iz Torina.

U procesu vezanom uz Calciopoli iz Juventusa su zatražili da im se vrati oduzeti naslov 2006. godine, no njihov apel nije prošao. Materazzi je nakon finala ponosno skinuo dres, ispod kojeg je bila majca s porukom "Želite li natrag i ovo?"

Ironična gesta braniča nije prva u njegovoj karijeri. Nakon pobjeda nad Milanom slikao se s maskom Berlusconija te se tad našalio s gradskim rivalima. Iz Juventusa još nisu odgovorili Materazziju...

I kad mi kazu, sto neces da im cestitas :?:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 maj 2010, 22:03

kad imaju klaunove u ekipi kao sto su Baloteli i ovaj tetovirani idiot sto mu se jos uvijek manta u glavi od Zidana a jos Del Piero doprinjeo vrtoglavici kad ga je kao bebu izbacio iz igre prije godinu i pol,vidi se da mu Juventusovi igraci prave velike komplekse,mora nekako da ih se rijesi ,barem se trudi konj :D
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 23 maj 2010, 22:05

daffy je napisao/la:Buffon
Caceres - Chiellini - Kjaer - Vargas
Di Maria - Sissoko - Melo - Marchisio
Benzema - Zarate
daffy ispadas smijesan. juventus ima 80 a ne 380 miliona za transfere. i mislis da ce real pustiti benzemu ikako? ma daj.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 maj 2010, 22:08

Jos jedna Blamaza Juventusa New York 3-0 Juventus :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 22:49

Ponos Torina je napisao/la:Jos jedna Blamaza Juventusa New York 3-0 Juventus :evil:
Ublazili smo poraz palo. Amauri za 3-1 u 90 min. :mrgreen:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 maj 2010, 22:54

Adinjo je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Jos jedna Blamaza Juventusa New York 3-0 Juventus :evil:
Ma tuga nismo mi nista ublazili to je katastrofa :lol: :evil:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 23 maj 2010, 22:56

Znam druze, nego reko malo ironije nije na odmet :lol:

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 maj 2010, 22:56

Ponos Torina je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:
Ma tuga nismo mi nista ublazili to je katastrofa :lol: :evil:
ma ne bih se ja time ni zamarao...jer nema pola ekipeee.... ;) ;) ;)
-RIVALDO-

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 maj 2010, 23:06

Starting Lineups

New York – Sutton, Hall (Stammler), Mendes, Clebao, Borman (Miller), Sassano (Albright), Tchani, Garcia (Richards), Ubiparipovic, Wolyniec, Chinn (Angel)

Juventus – Manninger (Bardi), Zebina (Grygera), Brandao (Sialhamidzic), Grosso (Silva Falque), Bernadini, Marrone, Diego (Paolucci, Bellacastro), Candreva (Ekdal), Padoin, Del Piero (de Ceglie), Trezeguet (Amauri)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 maj 2010, 23:32

Ponos Torina je napisao/la:Starting Lineups

New York – Sutton, Hall (Stammler), Mendes, Clebao, Borman (Miller), Sassano (Albright), Tchani, Garcia (Richards), Ubiparipovic, Wolyniec, Chinn (Angel)

Juventus – Manninger (Bardi), Zebina (Grygera), Brandao (Sialhamidzic), Grosso (Silva Falque), Bernadini, Marrone, Diego (Paolucci, Bellacastro), Candreva (Ekdal), Padoin, Del Piero (de Ceglie), Trezeguet (Amauri)
:mrgreen:
nema potpisa

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 23 maj 2010, 23:39

Admir_Sa je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:Starting Lineups

:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 maj 2010, 09:05

Monolog je napisao/la:
daffy je napisao/la:Buffon
Caceres - Chiellini - Kjaer - Vargas
Di Maria - Sissoko - Melo - Marchisio
Benzema - Zarate
Ovo Juve dobio na lotu, ili? :mrgreen:
ja inace uvijek ovako "pravim" sastave sa igracima koji se pravo povezuju sa Juventusom.. mozete vi provocirati koliko hocete, iz uprave su rekli da 80m nece biti potroseno, vec mnogo mnogo vise!

Kjaer = 13m
Vargas = 20m
Di Maria = 35m
Zarate = 20m

Total : 88m.. Benzema ce doci na posudbu tako da.. i sa pocetnih 80m ovo se bez problema kupi zato sto ce Molinaro ( 4-5m ) i Tiago ( 7-8m ) ostati u svojim klubovima.. a da ne pricam o rasprodaji nasih napadaca..

hajd, sta ima nerealno?
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

Largon_
Kontakt:

Post Postao/la Largon_ » 24 maj 2010, 09:13

ovo je ista ona prica REKLA-KAZALA i naravno ovdje je neko pametniji od uprave Juveta,neko ko tacno zna u milion koliko ce juve potrositi.boze,boze.Prije mjesec dana je bio Dzeko 100% ubjedjivala se raja stranicama na forumu i sad svatio da je popusio fazon pa sad na Benzemu navalio,A on ce zavrsiti negativno kao i Buffon al neka ima ovdje ljudi koji znaju sve detalje Juveta,Kao sto rece sve u cent znaju koliko ce otici na transfere..cxcccc

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 maj 2010, 09:15

Largon_ je napisao/la:ovo je ista ona prica REKLA-KAZALA i naravno ovdje je neko pametniji od uprave Juveta,neko ko tacno zna u milion koliko ce juve potrositi.boze,boze.Prije mjesec dana je bio Dzeko 100% ubjedjivala se raja stranicama na forumu i sad svatio da je popusio fazon pa sad na Benzemu navalio,A on ce zavrsiti negativno kao i Buffon al neka ima ovdje ljudi koji znaju sve detalje Juveta,Kao sto rece sve u cent znaju koliko ce otici na transfere..cxcccc
a sta ti glumis? sta ti znas? ko si ti bolan? nemoj se bolan raspravljati sa mnome kad nisi upravu!!

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Largon_
Kontakt:

Post Postao/la Largon_ » 24 maj 2010, 09:23

eto ti si u pravu,ti sve znas,upucen si u informacije u financije i papirologiju Juveta..Skidam ti kapu djecace!
moje rijeci ce se pokazati tacne na kraju prelaznog roka..kad sete tvoje nebuloze pokazu neistinite,al ne vrijedi se raspravljati sa osobama poput tebe koje ne podnose poraz i koje su najmapetnije,,

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 24 maj 2010, 09:51

cuj ne podnose poraz :lol: gdje sam to ja izgubio?

izgubio u cinjenici da je uprava jos u januaru objavila da ima 80m za transfere, a da je odnedavno Agnelli rekao da ce se potrositi i vise.. ah, mora da sam izgubio :lol:

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 24 maj 2010, 22:18

Smirite se momci... Sve što je daffy napisao ima smisla, ali mislim da nije sve tačno. Iz uprave su nekoliko puta rekli da će dovoditi samo igrače koji imaju iskustva iz Serie A, tako da ne vjerujem da će doći Zarate, Benzema ili Di Maria. Isto tako, rekli su da će se uglavnom osloniti na talijanske igrače, tako da je umjesto Kjaera realnije očekivati Bonuccija, koji je usput i jeftiniji. Del Neri je nedavno rekao da mu je 4-4-2 omiljena formacija, ali da ne znači da će je Juventus stalno igrati u narednoj sezoni. Rekao je da će igrati sa četvoricom u odbrani, a da će se ostali mijenjati po potrebi. Evo kako ja zamišljam tim:
Iaquinta
Vargas Diego Giovinco
Marchisio Palombo
Criscito Maggio
Chiellini Bonucci
Buffon

Hoće li baš ovako biti, ne znam, ovo su samo pretpostavke. Priznajem da ovaj tim ne izgleda tako moćno kao daffyjev, ali ovo su sve odlični igrači. Na svjetskom malo obratite pažnju na Italiju i ove igrače (Bonucci, Maggio, Criscito i Palombo). Tim se i gradi od anonimaca, a zvijezde su samo šlag na torti.
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 25 maj 2010, 09:54

da, rekli su da ce graditi tim od Italijana i igraca koji imaju iskustva u Italiji.. a Zarate i Kjaer imaju jako puno iskustva u Italiji tako da su i oni ta vrsta.. ali isto tako su rekli da to ne znaci da nece kupovati zvijezde iz drugih liga..

btw. Marota je rekao da nece biti nikakvog posla sa Sampom.. tako da Palombo nece doci u Juve..

dobar je tim, samo sto bi ja umjesto Maggia stavio Caceresa.. taj igrac je lavcina!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2010, 12:40

Svabe udaraju po Juventinima. :D Prema transfermarktu Stuttgart bacio drkicu na Giovinca, a Schalke na Diega. Iskreno, mislim da od ovoga nema apsolutno nista. Mozda posudba malog Italijana bi bila neka opcija, ali prodaja, sumnjam da ce doci u obzir.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

gogo_s
Kontakt:

Post Postao/la gogo_s » 25 maj 2010, 13:00

omerbavarac je napisao/la:Svabe udaraju po Juventinima. :D Prema transfermarktu Stuttgart bacio drkicu na Giovinca, a Schalke na Diega. Iskreno, mislim da od ovoga nema apsolutno nista. Mozda posudba malog Italijana bi bila neka opcija, ali prodaja, sumnjam da ce doci u obzir.
Ma mogu oni bacati oči do mile volje. Koliko mi je poznato, Del Neri je rekao da računa na Diega, a mislim da će zadržati i Giovinca. Već ga je nekoliko puta pokušao dovesti dok je vodio druge klubove.
A ovo za Palomba... pa meni je svejedno hoće li doći on ili neki drugi mesar, ili ostajemo na Sissoku. Spomenuo sam ga zato jer se nešto govorilo da bi možda mogao doći, a koliko ti ima istine , to je druga stvar
Tu sei la squadra del cuore
Sempre in campo undici eroi
Vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
FORZA LA JUVE!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.