FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne mislim da bogičević dolazi da starta, jer edis gotivi hodžurdu, a sa njim na terenu još nismo primili gol. ali neka ga kao rezerve i u svlačionici.
Ma Bogi je tu čisto da imamo 4 štopera pošto se Bogdanović povrijedio. Iskusan, provjeren a i neka ga uz Osmankovića. Naš štoperski dvojac Kosorić-Hodžurda ne treba mijenjati 

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Znaci nista spektakularno do sada.
-
- Kontakt:
Bogicevic stoposto na klupu a taj napadac je li neko zna njegove kvalitete?!
P.S. Baja zabioo

P.S. Baja zabioo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Evo Rijad opet zabio, za njega mi je fakat drago. Na vrijeme smo ga pustili, samo da ga povrede zaobiđu biće drugi Džeko. Polako dobija samopouzdanje a za napadača je to najbitnije.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Hodžurda = Piqe 

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
- Kontakt:
ma ja, napisao si ovo samo da se pohvališ da možeš otići do Stanišića, a nas jadnike koji se gušimo u smogu glavnog grada ko je*ealeksandar_veliki je napisao/la:Hajde mo0lim vas ohladite s tom pricom Ligata. Mislim pet dana svak idrugi post Ligata ovo, Ligata ono. Stvarno nema smisla, a i tema ode u onu stvar. Ne mogu ko covjek ni do Stanisica otici.

Nek' nastavi Riad zabijati da se proda još negdje i da kapne u kasu čuvenih 5%

Životni saputnik! 1921
PepeMU'MIN T.M. je napisao/la:Hodžurda = Piqe

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Nemoj tog mesara zivota tiAjzea je napisao/la:PepeMU'MIN T.M. je napisao/la:Hodžurda = Piqe
-
- Kontakt:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ako Baja nastavi ovako ide u Bundesligu aBd..samo neka daje
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Meni bas simpaticno sto mu jebu mater. Ne treba se stavljati na stranu ni ovih sto mu jebu ni ovih sto mu ne jebu majku jer ne zna se ko je u pravu jos uvijek.aleksandar_veliki je napisao/la:Hajde mo0lim vas ohladite s tom pricom Ligata. Mislim pet dana svak idrugi post Ligata ovo, Ligata ono. Stvarno nema smisla, a i tema ode u onu stvar. Ne mogu ko covjek ni do Stanisica otici.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Valja li mu mama?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- Jaozinho22
- Kontakt:
Otiđi na profil i uvjeri seAjzea je napisao/la:Valja li mu mama?

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
-
- Kontakt:
Kako god, pokazao je pravo lice...
Sramota je što spominjete Ligatinu majku, fuj gadovi ! Pa pogledajte na šta liči, j ebo vas vaš kriterij !
Samo ga yebe sto je na toj raskrsnici kruzni tokdjedovic01 je napisao/la:http://****/na-raskrnici-izmedu-hajduka-i-zeljeznicara-ko-ce-dovesti-bivseg-reprezentativca/
"Tu smo na raskrscu korak tezi od nebesa"![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
-
- Kontakt:
Kapital ima veze sa Italijom, ali na papiru je vlasnik Stichting Social Sport iz Holandije. Sve je to pranje Faxom.Merhaba je napisao/la:Zar nisu vlasnici Rijeke neki Italijani i zar nije isti gazda njima i Speziji?
Ako ima neko od manijaka, koji je iz Holandije, mogao bi objasniti ovdje nama sta je Stichting u pravnom smislu.
Sablja nezna kud udara zbog licenze, ili ga novinar pokusava praviti budalom.
Spominje zadnjeg veznog I spica uz to trazi samo igrace koji ce se dati 100%, a poslije bi obe rucke prihvatio Bekrica I Ibricica. Uz svu duznost prema njima dvojici, ali nema te sile da bi njih dvojica u ovim godinama u kojim su derail guzove svoje po premijer ligi za Zelju. Moje licno misljenje, pusti dijecu da zarade transfer vani.
bili bi oni prevaga sa bilo čim iznad 50%, realno.
- milanribar
- Kontakt:
Ti i dalje mislis da si smijesan ?Minjore je napisao/la:Samo ga yebe sto je na toj raskrsnici kruzni tokdjedovic01 je napisao/la:http://****/na-raskrnici-izmedu-hajduka-i-zeljeznicara-ko-ce-dovesti-bivseg-reprezentativca/
"Tu smo na raskrscu korak tezi od nebesa"![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.