Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ako je vjerovati gradonačelniku i ljudima iz uprave Slobode,za par godina niće novi stadion Tušanj.Akobogda!
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
pitanje za tuzlake, kad ste pravili sjevernu tribinu, sto niste radili bez atletske? ono bas uz teren... meni se ovakvi stadioni sa atletskim ne svidjaju
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Tek sad uocih ovaj drugi nivo na zapadu i istoku Tusnja. Mozda nebi bilo lose izmjeniti projekt, izbaciti to. Smanjili bi i cijenu i kapacitet koji realno nije potreban, a kada bi zaokruzili sve cetiri tribine imali bi lijep stadion i to bi lakse napraviti da se troskovi smanje.
- Beduin
- Kontakt:
I meni se cini suvisan taj dodatni sprat, i bez njega je sasvim dovoljno na nas klub i ligu, a jeftinije... estetski izgleda dosta mocnije, ali... vidicemo kad se u javnost izadje sa detaljima izgradnje, sponzorstva, rokova...pasica je napisao/la:Ekstra je ovo ako ga ovako urade, i u nekom normalnom roku. Mozda je ovaj dodatni sprat na istocnoj i zapadnoj tribini nepotreban, al ok.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma mozda im je kont da reprezentaciji ponude da odigraju koju tekmu, tako ce ga i napuniti do vrha sigurno. Za sve ostalo je nepotreban. Troskovi nisu mali sigurno, a treba to kasnije i odrzavati.
Za nasu ligu, bez spratova, odlican! Jos par slicnih, uz ove postojece "bilno, pecara, BL", bas bi nam liga licila na nesto
Za nasu ligu, bez spratova, odlican! Jos par slicnih, uz ove postojece "bilno, pecara, BL", bas bi nam liga licila na nesto

Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
- Beduin
- Kontakt:
Ne tako davno, ako se dobro sjecam, Azmir je spominjao Tusanj u kontekstu baze U21 reprezentacije, to mi je sasvim razumljivo, dovelo bi do dodatnih primanja (samo ne znam koliko od toga ima Sloboda, jer je stadion JU?) a i pokazalo se kao dobro rjesenje za nase mlade nade, cesto ih se podrzalo u velikom broju. Samo da se razumne cijene stave i imali bi momci odlicnu podrsku i posjetu, jer realno i igraju najcesce u pozorisnoj atmosferi, nema tu nikakvog naboja, motiva da se bore, da ih se "pogura" kad se lomi ili ganja rezultat...
075 ❤
075 ❤
Zato sto stadion nije u vlasnistvu kluba nego grada. A i da jeste, opet ne vjerujem da bi rusili atletsku stazu jer je ona tu koliko i stadion.jovanmaksimovic je napisao/la:pitanje za tuzlake, kad ste pravili sjevernu tribinu, sto niste radili bez atletske? ono bas uz teren... meni se ovakvi stadioni sa atletskim ne svidjaju
Jedan grad, jedna ljubav!
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije zato sto je u vlasnistvu grada, nego neda trkacica Kada.Gifron je napisao/la:Zato sto stadion nije u vlasnistvu kluba nego grada. A i da jeste, opet ne vjerujem da bi rusili atletsku stazu jer je ona tu koliko i stadion.jovanmaksimovic je napisao/la:pitanje za tuzlake, kad ste pravili sjevernu tribinu, sto niste radili bez atletske? ono bas uz teren... meni se ovakvi stadioni sa atletskim ne svidjaju
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma kakve kule, nije to za nas. Mi smo u oblacima.miden je napisao/la:Tuzlaci, đe su vam kule?

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
aha...kako da ga nece uraditpasica je napisao/la:Ekstra je ovo ako ga ovako urade, i u nekom normalnom roku. Mozda je ovaj dodatni sprat na istocnoj i zapadnoj tribini nepotreban, al ok.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Probisvjet
- Kontakt:
Istok ce ici mnogo lakse nego sto je sjever radjen, zapad ce biti problem. Cisto zbog polozaja i interesa da neko ulaze u tribinu koja je okrenuta prema "nigdje".staragarda je napisao/la:aha...kako da ga nece uraditpasica je napisao/la:Ekstra je ovo ako ga ovako urade, i u nekom normalnom roku. Mozda je ovaj dodatni sprat na istocnoj i zapadnoj tribini nepotreban, al ok.![]()
....al za jedno 20 godina...za j e b e n i sjever im je 5 trebalo
![]()
...ovo je megalomanski i totalno nepotrebno....plus sto ce biti gotovo NIKAD
![]()
...al kad vidim tornjeve u dolini mumijevih tjesim se i bude mi lakse
![]()
....mozel ikad iko izac sa nekim j e b e n i m REALNIM projektom stadiona,jbt....ono 10 milki i da kosta 5 miliona...nesto skromno,naspram lige a ne ko ovaj Tusanj koji je projektovan naspram posjete rome,evertona i liona...cccc....tacno,nasa posla....vidjet cemo sad kako ce ici za ovaj istok jer ako ga grad bude radio nikad se nece zavrsit jer je tribina OGROMNA...preko 7000 mjesta...ako se u pricu i to BRZO ubace neki investitori to bi moglo piti vode...mada mi nema logike da neko investira u JAVNO DOBRO al et..pokusat arape kakve prveslat na foru
![]()
Nije nerealno ni ovo vase, a ni kod kona. Ako se ulazi u to cistih namjera, ozbiljno i predano, velike su sanse da se to i ostvari naposlijetku. Druga je stvar sto je ovdje postala matrica da iza svakog lijepog projekta stoji neka zvrcka i kriminal, pa se to na kraju izjalovi. Ako uspijete izbjec vrtloge vladajucih struktura i njihova IMT sranja (a pogotovo kone, jer je ono dosta veci i sveobuhvatniji poduhvat), bice to kako treba.
Vasu situaciju ne poznajem bas najbolje, ali vjerujem da komsijama ne mazu oci iz uprave i da se krenulo ozbiljno i cisto u taj projekat, e sad, pod pretpostavkom da je to tako, pitanje je da li ce, i u kojoj mjeri naici na otpor onih koji se nesto pitaju. Nadati se, za dobrobit i promociju fudbala i napretka lige u cjelini, da ce oba projekta biti realizovana u relativno blizoj buducnosti.
Vasu situaciju ne poznajem bas najbolje, ali vjerujem da komsijama ne mazu oci iz uprave i da se krenulo ozbiljno i cisto u taj projekat, e sad, pod pretpostavkom da je to tako, pitanje je da li ce, i u kojoj mjeri naici na otpor onih koji se nesto pitaju. Nadati se, za dobrobit i promociju fudbala i napretka lige u cjelini, da ce oba projekta biti realizovana u relativno blizoj buducnosti.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Izvuhce se ohlipik nehkako, a i mi ophstajemo. Ahli shto se nahcitah shvaceha, shvasta nahlupaste, shvaka vam cahast!rigotina je napisao/la:velez, borac i olimpic sele u nizi rang. ne pricaj glupostiBSBosna je napisao/la:Drago mi je kad vidim kakve planove imaju Zeljo, Sloboda, i Sarajevo u redovima i kako to moze napredovati nas klupski fudbal u buducnosti. Jos kad dodas da ce Siroki i Zrinjski ostati jako kompetitivni, organizovani klubovi i vidis kako Radnik raste iz godine u godinu, onda ovdje ima dosta potencijal da nasa liga postane dosta jaka od pocetak narednog sezone kad se skrati na 12 klubova. Volio bih i vidjeti nesta slicno dobro da se desi i sa Celikom, Velezom, Borcem, Jedinstvom, i da Olimpic promjeni grad jer nema nista od njihov rast dokle god trosu dzaba vrijeme u SA, onda bi sve fantasticno izgledalo za BiHPL u buducnosti ali nazalost nije to sve bas realno. Ali smo nakon dugo vrijeme na dobrom putu napraviti nesta bolje sto se tice domaci fudbal, samo da se nesta sredi sa savezom i da poboljsamo rad sa mladjih reprezentacija i igraca onda BiH moze imati sjajan buducnost na svakom nivou ali treba tu jos vrijeme i rad da bise neki takav komentar imao ikakvo realnosti u njemu. Samo naprijed.

У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Tebi su Velez i Borac mali klubovi? Ajde bolan, idi u kancelarije zrinjskog i trazi jednu hitlerovu golu sliku pa izdrkaj, vidim da si nesto nervozan.rigotina je napisao/la:ako sve bude išlo kako treba mali klub koji služi za pranje para odlazi u povijest/istoriju na kraju ove sezone. dosta vas je viseMancini je napisao/la:Dugoročno bi bilo najbolje da ne nepišeš gluposti više.rigotina je napisao/la:dugorocno je najbolje da se ne vraćaju
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!

Pogodio jest, s tim da ni u Banja Luci nije falilo fasistickih poruka, uzvika, navijanja itd....
-
- Kontakt:
Najbolja moguca situacija po meni sto se Tusnja tice jeste predati stadion Slobodi, otvoriti racun Sloboda i onda sve ko po loju moze da ideuNbx je napisao/la:Nije nerealno ni ovo vase, a ni kod kona. Ako se ulazi u to cistih namjera, ozbiljno i predano, velike su sanse da se to i ostvari naposlijetku. Druga je stvar sto je ovdje postala matrica da iza svakog lijepog projekta stoji neka zvrcka i kriminal, pa se to na kraju izjalovi. Ako uspijete izbjec vrtloge vladajucih struktura i njihova IMT sranja (a pogotovo kone, jer je ono dosta veci i sveobuhvatniji poduhvat), bice to kako treba.
- Beduin
- Kontakt:
Ne prizivaj ga Vulture, tako Boga znas. Ostavi ljude u zabludi, za dodatne informacije neka se jave igracima (i trenerima) koji su igrali tu ligu, pa neka sami naprave sponu npr. Zrinjskog i Velez/Borca/Celika/Slobode...
I de sa prepucavanjima se presaltajte na drugu temu, pliz.
Vidim Arezina ode u Zrinjski, ja sam ga volio vidjet u Slobodi sad na polusezoni, ali et'... to izgleda znaci da se Rudar pomirio sa cvajtom.
I de sa prepucavanjima se presaltajte na drugu temu, pliz.

Vidim Arezina ode u Zrinjski, ja sam ga volio vidjet u Slobodi sad na polusezoni, ali et'... to izgleda znaci da se Rudar pomirio sa cvajtom.
075 ❤
075 ❤
Kolika je ukupna vrijednost ovog projekta ?NAJGORA_BAGRA je napisao/la:pasica je napisao/la:Dajte neku sliku kako bi to trebalo izgledati kad bude gotovo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.