Peace je napisao/la:
I Vidal i Comiša su logicno trazili da odu... hajd za ovog dr i mogu razumjeti jer nije skoro nikako igrao... ali hrabro srce... nema sanse... ono mu nije trebalo... i imati ce bas "lijep" docek shodno kako je i otisao... bez pozdrava i bez najave... kakav ce fail samo doziviti kad ispadne od Juventusa jer je otisao u Bayern upravo iz Juveta zbog LP... tj nedovoljne konkurentnosti... a Juve igrao finale LP...

Moj Arogantni, nije valjda i ti. Haman je teško percipirati da će igrač, u većini slučajeva, nahvaliti bivši klub, a onda reći da mu je super gdje je došao, dakle, ništa novo, nije valjda da će gristi ruku koja ga hrani. Ali valjda izjave novijeg datuma vrijede više od onih starih 3-4 mjeseca, to je ta logika.

O transferu je suvislo raspravljati, mogao je 6 mj prije u United za veće pare i sebi i klubu pa nije. Znamo šta je prelilo čašu, situacija oko alkohola i nesuglasice s Maxom o kojima se uveliko pričalo.
Vidal neće zvižduk dobiti, u to budi siguran, jer je ostavio veliki trag, mogu mu zviždati samo @Italia i njemu slični.
Očekujemo isti scenarij sa Pogbom za godinu dana, sam je tražio da ide, mi smo mu udovoljili, pljuvanje koje je već i počelo.
To dalje mi ne znamo, i Zizou je otišao pa gubio od Juventusa. A učinak Vidala je veći, iako je Zizou klasa za sebe. Bayern je sigurno bolji od nas, u to nema sumnje, ali ne mora biti da će proći.
Gefufna je napisao/la:Rijetki smo ovdje koji nisu sumnjali u ovu ekipu i gospodina Allegrija

Očekujemo i bookmark(e) koji to dokazuju.