FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ovu u dušku ne yebu ni 2% ni njegovi pa došao nama da ga yebemo,jaštaćemo..........
-
- Kontakt:
Znaš šta je Tan otpjevao Selimoviću " varaj varaj varalice znam ti osmijeh poznam lice, mene nećeš prevariti bježi bježi kukavice ", i pobjegao Dino u mančesta, na onaj skup ozbiljnih ljudi, uefa ovo ono, ima i sliku, stare seljačke ublehe njih dvojica. Ja nikad nisam volio dinu i tana. Utrpani Kinez i selimagić lopov.
Zavrnuo nam pipe, nema više ništa. Juniori sad igraju, to je to. Moramo i mi ko i vi. Sudbina nas vezala. Šta ćeš moj pile, ne može se iz ove kože, zavrnuo zavrnuo, možda odvrne nekad ope'. Ko ih vama zavrnu dobri moj pile. Vi ni nemate pipu il imate?
Duška je među svojim jako cijenjen forumaš. Sad ćeš vidjeti.
Zavrnuo nam pipe, nema više ništa. Juniori sad igraju, to je to. Moramo i mi ko i vi. Sudbina nas vezala. Šta ćeš moj pile, ne može se iz ove kože, zavrnuo zavrnuo, možda odvrne nekad ope'. Ko ih vama zavrnu dobri moj pile. Vi ni nemate pipu il imate?
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoodisonPark
- Kontakt:
Tako reci, neka te onda sa rajom i da otvorim još jedno vopijurisicduska je napisao/la:Pa ne znate ni vi. Pa vam ne govorim da idete na spavanje.

u stvari konobar ponesi dva piva i čašu i kostobrane za Dušku

Iskreno meni ono zemljište vrijedi bar 5 milijardi funti, a kad malo bolje razmislim neprocjenjivo je jbt!

povratak otpisanih!
pregovarali ste i sa luka tonijem, emirom spahićem, zvjezdanom misimovićemMCMXLVI je napisao/la:Da je Tan uzeo pare od transfera nebi pregovarali sa igracem koji je reprezentativac Bugarske.

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
A zamisli vi pregovarali sa Ordagicem, Goverdica i Jankovicem, jos ljude pokusali odraditisalle86 je napisao/la:pregovarali ste i sa luka tonijem, emirom spahićem, zvjezdanom misimovićemMCMXLVI je napisao/la:Da je Tan uzeo pare od transfera nebi pregovarali sa igracem koji je reprezentativac Bugarske.

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Čuj ove budale,sad ćeš vidjeti,ja misli da si ti normalniji a ti hablečina.Kad vidiš Amara mahni njegovim........jurisicduska je napisao/la:Znaš šta je Tan otpjevao Selimoviću " varaj varaj varalice znam ti osmijeh poznam lice, mene nećeš prevariti bježi bježi kukavice ", i pobjegao Dino u mančesta, na onaj skup ozbiljnih ljudi, uefa ovo ono, ima i sliku, stare seljačke ublehe njih dvojica. Ja nikad nisam volio dinu i tana. Utrpani Kinez i selimagić lopov.

Vidi sto milanova raja kolo vode
Napali na Misimovica ko mutavci. Ne svi nego par ovih informisanih prijatelja sto nam žele dobro pa nam ukazuju na problem.

Napali na Misimovica ko mutavci. Ne svi nego par ovih informisanih prijatelja sto nam žele dobro pa nam ukazuju na problem.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
ima on dušku,ja ga ne poznajem lično kao onMCMXLVI je napisao/la:Struja, bili ga lizno Amaru?
Duska Predsjednik!

mi ne zamišljamoMCMXLVI je napisao/la:A zamisli vi pregovarali sa Ordagicem, Goverdica i Jankovicem, jos ljude pokusali odraditisalle86 je napisao/la:pregovarali ste i sa luka tonijem, emirom spahićem, zvjezdanom misimovićemMCMXLVI je napisao/la:Da je Tan uzeo pare od transfera nebi pregovarali sa igracem koji je reprezentativac Bugarske.
jbg kako je tako je
dok vi mnogo zamišljate

Al' ga zato vi obozavate ko boga, pa te zato i pitam bili ga lizno da imas priliku? (:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Sta ba vi ne zamisljate?salle86 je napisao/la: mi ne zamišljamo
jbg kako je tako je
dok vi mnogo zamišljate

Pa zamisljate neke Ordagice, Jankovice i Goverdice a ljudi vas posrase

Zamisljate neke statute 51-49%, Stadione, sponzore i kanibale a neki dug vam izadje

admin brisi ovo pitarsko sra.nje
Tema je Željo ne dusko dugouško.
Tema je Željo ne dusko dugouško.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Vidi Milana sto peca ribice 
@Muha, A nema veze sto cijeli dan psujete i prijetite batinama LigEti?

@Muha, A nema veze sto cijeli dan psujete i prijetite batinama LigEti?

idi beri baje ličeMCMXLVI je napisao/la:Sta ba vi ne zamisljate?salle86 je napisao/la: mi ne zamišljamo
jbg kako je tako je
dok vi mnogo zamišljate![]()
doduše kad si plitak ko lavor onda i ne znaš za drugačije
ljudi imali cijenu, mi nismo bili spremni da damo tu lovu za njih, smatrali da ne vrijede toliko i kraj priče
niko nikog posro nije, pregovori postojali
za to ti govorim da se ne zamišlja, izmišlja
kod vas (miske, spaha, toni

Tamba lamba za ljigatu, sta kazes da mu kupimo kilu kafe, kocke I paket rahat lokuma zato sto je dobar prema nama?MCMXLVI je napisao/la:@Muha, A nema veze sto cijeli dan psujete i prijetite batinama LigEti?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- kenan_tm87
- Kontakt:
Zasto bolan lazes sam sebe dragi Sale?salle86 je napisao/la:idi beri baje ličeMCMXLVI je napisao/la:Sta ba vi ne zamisljate?salle86 je napisao/la: mi ne zamišljamo
jbg kako je tako je
dok vi mnogo zamišljate![]()
Zamisljate neke statute 51-49%, Stadione, sponzore i kanibale a neki dug vam izadje
doduše kad si plitak ko lavor onda i ne znaš za drugačije
ljudi imali cijenu, mi nismo bili spremni da damo tu lovu za njih, smatrali da ne vrijede toliko i kraj priče
niko nikog posro nije, pregovori postojali
za to ti govorim da se ne zamišlja, izmišlja
kod vas (miske, spaha, toni) ... realno jel fakat kontaš da se sa njima pričalo o dolasku u sarajevo

Pa Jankovica ste pokusali odraditi, Ordagic vam se posrao kao i Goverdica na vasu smijesnu cifru koju ste im nudili.
Cim strumfic pocne vrijedjati, znaj da si ga pogodio.

Sa Misketom se pregovaralo, za Spahu i Tonija cista medijska bomba zbog ulaska Tana u klub.
Ej zamisli oni vodili neke ozbiljne pregovore sa Jankovicem i Goverdicom

Znas sta je zamisljanje/izmisljanje, sponzor, grupne faze, 51-49 i stadion od 200milki

@Muha, Kralju covjek samo radi svoj posao, umjesto da ga svi podrzavate vi mu psujete i prijetite

Vidi tebe cc, fino pitam jel treba da mu odnesemo poklon. Kafa, kocka, rahat lokum jos ubacimo napolitanku eto radi reda? Sta kazes za to, mislis da onda nece ispasti levat I namjerno provocirati.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
- Kontakt:
Brateu realno i nije neki novinar. Piše kako vjetar puše. Kad ga ima sve je najbolje pisao. Treba njega pitati što si u najcrnjem periodu za klub šutio ko pićić a sad kad je krenulo javljaš se sa kritikama. Samo kontra udariti i baš da se ponudi istina njegova. Al novinar je to, malo ih piše istraživački, kvalitetno, pismeno, realno, većina piše zarad ašićara, privatnih dogovora i slično. Ne treba mu psovati nema se ništa od tog, odgovorite mu kao neka neformalna grupa.
U ime mene i mene, ti Ligata si persona non grata na stadionu, oko stadiona... Očigledno i on nekom odgovara.
U ime mene i mene, ti Ligata si persona non grata na stadionu, oko stadiona... Očigledno i on nekom odgovara.
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: haklamas, Hrasno15, Kajkutenjoyer, kolezeljovac, MukiBek i 42 gosta.