I ponoviće još sto puta, treba to što više ljudi da pročita, to su moderne metodegodrina je napisao/la:Ne zelim da vjerujem u ovo, pita dobije odgovor al dzaba jedan covjek il ubit se. E svasta.

I ponoviće još sto puta, treba to što više ljudi da pročita, to su moderne metodegodrina je napisao/la:Ne zelim da vjerujem u ovo, pita dobije odgovor al dzaba jedan covjek il ubit se. E svasta.
ma ono što se odavno pricalo malverzacije pa valjda je tana tj. njegovih ljudi doslo, uglavnom sto se i prije suskalo, od igraca i para opranih preko njih do toga da prije ljudi hotele izgrade nego oni tri terena a jos jedan valjda i ne valja pa mora se nanovo, uglavnom pogana bosanska poslaAjzea je napisao/la:Šta li je to procurilo?
cifru sam sam lupio vodeći se time da nekih 15 % budžeta nam daju sponzoriMCMXLVI je napisao/la:Kojih ba 800k od sponzora, vrati se u vasu realnost. Vama samo dobra prodaja Amira ili Memije moze spasiti propalu sezonu ako ne bude na kraju Evrope. Vasa prodaja igraca naspram nasoj su jednostavno postale smijesne. Koju ti licno cifru ocekujes od prodaje Memije, da vam se jos jednom posteno nasmijem? Jos trenutni Predsjednik kluba vam je jedna velika ubleha, jos je dokazano da je krao pare .
Volej godine, ma šta godine, volej decenijeVirtu4l je napisao/la:Nisi pitao, već si zaključio da je glupost i mjerio u svjetlosnim godinama. Sad vrijedi 30? Dobismo 25 miliona za pola sata, aferim.jurisicduska je napisao/la:Ne odgovoriste ni vi pola. Pa šta a ja jesam za stadion pa pitao koliko vam vrijedi zemljište ako ne vrijedi 5 miliona. Eto dobro vrijedi 30.
A ovom dole za investiranje imovine mogu se nasmijati, možda kad prođe svjetlosna godina možete naći nekog ko će zbog zemlje vrijedne 5 miliona dat vam stadion od 30. To je baš glupost.
Misimović jeste super lik ali se ne pita za sve, gore si napisao da je postavio svoja 4 covjeka, sto nije istina,(predsjednik,potpredsjednik, član skupštine i Misimovic biraju 54 covjeka koji ce biti clanovi skupštine), sve vec imas objasnjeno na prethodnim stranicama u vezi ovoga, evo @AnelZ ti je to još bolje objasnio..jurisicduska je napisao/la:Opet ponavljam meni je misimović super lik i radi pravi posao ali se isto tako sve pita i ne bi ga mogao ni raditi da se sve ne pita. Ne znam šta je tu problem, brko?
Objasnio sam ti kako se računa vrijednost ovakvog zemljišta i nigdje nisam spomenuo 30 miliona. U ovoj fazi je nemoguće izračunati njegovu vrijednost.jurisicduska je napisao/la:Virtual ja i dalje kažem da vrijedi 5 miliona, ne može vrijediti 30. Samo što vas pitam koliko vrijedi. Nikakav ja odgovor nisam dobio. To što je na željezničar uknjiženo tj na vas ako vrijedi 30 miliona mimo stadiona zemljište ja sam...
Virtu4L je napisao/la:Naravno da čini vrijednost zemljišta većim. Da pojednostavimo, koliko vrijedi sto hiljada kvadrata stambeno/poslovnog prostora na onoj lokaciji? Zemljište se visokim koeficijentom izgrađenosti je uvijek vrijednije od onoga sa manjim. U svijetu nekretnina to malo drugačije funkcioniše. Vlasnik zemljišta obično traži procenat od kvadrature, uzećemo da je za onu lokaciju taj procenat 30%, što Želji daje 30.000 kvadrata, pomnoži to sa prosječnom cijenom metra kvadratnog i dobićeš pravu vrijednost zemljišta. To je malo više od tvojih pet miliona.
Zemljišta na takvim lokacijama se ne prodaju, jer nikad ne možeš dobiti onoliko koliko vrijedi, zato su pametni ljudi izmislili zajedničku gradnju gdje su zadovoljeni interesi vlasnika i investitora.
Investitori su ludi za takvim stvarima, ali tek onda kad im serviraš čistu situaciju, a naša je daleko od čiste.
Sve je prema statutu..jurisicduska je napisao/la:Ma ode nama tan kaže dosta mu svega, ode na Tibet malo meditirati. Dobro je bilo dok je trajalo.
Anele tebe je skupština postavila da biraš a ovaj je sam sebe postavio, i sebe i skupštinu i upravni odbor sve sam lik uzeo i postavio. Jedno je kad 2000 ljudi povjeri zadatak petorici a drugo kad jedan čovjek sve sebi povjeri. Od otkaza do podobnih preko nepodobnih.
Virtual ja i dalje kažem da vrijedi 5 miliona, ne može vrijediti 30. Samo što vas pitam koliko vrijedi. Nikakav ja odgovor nisam dobio. To što je na željezničar uknjiženo tj na vas ako vrijedi 30 miliona mimo stadiona zemljište ja sam...
Te metode vi koristite, sto postova bez smisla. Jedino brko i anel normalni ljudi koje sam ovdje sreo, vi ostali nemate pojma šta govorite.
Koji ba volej djeco, vrijedi u vašim glavama nešto 30 miliona i vi kontate da je tako. Hahahaha
Brko ko je postavio predsjednika podpredsjednika i kasima?
Sta je Brkoo, sto si mi nervozan?Brkoo je napisao/la: Ma mislim da momak nije zloban taman posla, ali nije upucen u dosta stvari sto je i razumljivo, za razliku od njega odmah se vidi da je ovaj @MCMXLVI neko dijete maloljetno..
Ne znam sto se smaras Zeljom pored svojih problema kinez vam ukino lovu rezete budzet a ti svezao ko hajvan koliko vrijedi Zeljina zemlja vrijedi onoliko koliko vi nikad necete imati. Idi ba spasavaj clanove uprapravog odbora ostacete na 7 .jurisicduska je napisao/la:Ne razumijem se virto moj u nekretnine i zemljište ja sam samo rekao da ne vrijedi 30 miliona a da bi vi dobili stadion od 30 miliona kako ste vi s foruma to predstavili dobili bi ga ako date zemljište. Dakle ta vrijednost mora biti tu negdje.
Ne znam koliko je ta prosječna cijena pa mi ti reci. Koliko to kvadrata, mogu ja pomnožiti al ne znam brojeve te. Hvala
Ajzea je napisao/la:Stop upadima štrumpfova na info !
jurisicduska je napisao/la:Jedino brko i anel normalni ljudi koje sam ovdje sreo, vi ostali nemate pojma šta govorite.
Hajde ti Duška na spavanje dovoljno je za večeras, možda da razmisliš o promjeni nicka i .... navrati ponekad.jurisicduska je napisao/la: Ne razumijem se virto moj u nekretnine i zemljište.
Ne znam koliko je ta prosječna cijena pa mi ti reci. Koliko to kvadrata, mogu ja pomnožiti al ne znam brojeve te. Hvala
Ne gasite se nego skoto kako za zavrcu i lupio tarabu varalicama. Jesi nasao gdje ces pitati koliko zemlja vrijedi sa dozvolama za gradnju vrijedi vise od 30 miliona.jurisicduska je napisao/la:Jeste Kinez sve zavrnuo, gasimo se. Sa dugom 0 a vama ruže procvjetale sa dugom 4,2. E to samo u Bosni ima. Kinez je laž, ebem ga usta utrpana kud ikad dođe. Sad ode sve prodade i pozavrta. :'(
Ovo su opšte diskusije željezničara tema predviđena za ovakve rasprave. Ne remetim vam vašu temu. Ti pričaš o Sarajevu na svojoj temi.
Šta je problem odgovoriti koliko vam zemlja vrijedi. Ne kontam.
Trenutno korisnika/ca: Kajkutenjoyer, tutankamon1905 i 34 gosta.