FK Željezničar (opšte diskusije)

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2015, 00:45

Jaozinho22 je napisao/la:Jel ovaj Lacoste novi Evanderov profil? Samo on ima ovoliko živaca biti na našoj temi i lupetat :(
Nije on kriv, krivi su ovi što se sat vremena citiraju sa njim, gluplji su od solinasa. Nikako da nauče s kim se ulazi u raspravu a s kim ne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 19 dec 2015, 00:45

jurisicduska je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:pa šta onda peglate par dana ne silazite sa teme, yebote veca ovdje aktivnost i koncetracija pitara nego na temi vam kluba ;)
Pa šta majke ti da nikad niko ne progovori hoćemo tako? Čemu onda forum i tema. I vi tako radite kad je kod nas slučaj kakav, normalno je da se komentariše. Samo da se ne vrijeđamo ni pljujemo. Bar ja mislim tako. Polako odgovoriš ako imaš šta a imaš nekad nekad nemaš i ideš dalje. Ne znam čemu nerviranje, ako je sve ok onda šta je problem reći.
ovo jeste sve, ali prica nije, pljujete i iznosite lazi velike, argumenta nema nijednog, ni ti ne izigravaj nevinasce majke ti, ti si evo iznad glupost/laž rekao veliku, jer onda znaci bili smo prodani i žuji i ahmetbegovicu i gredicu itd...
i vi prodani znaci bili svakom prošlom predsjedniku?

budite ljudi pa priznajte da ovakav sistem kakav se u želji pokušava implementirati je sam svakog navijaca svakog kluba na planeti tj. da klub bude vlasništvo navijaca/clanova, što vi vise ne mozete nikada biti :wave:

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2015, 00:47

Niste jer niti jedan prošli predsjednik nije sam birao skupštinu i raspuštao istu. Ja to ne znam da je bilo.

Kako je klub navijača bogati!? Šta se vi pitate?
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 dec 2015, 00:49, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2015, 00:48

jurisicduska je napisao/la:Kako smo se prodali Misketu? Miske je jedan od četiri čovjeka koji odlučuju, zar ne? To je već 75% više od vas.
Odlučuju ta 4 ko i ja. Ko je postavio baš tu četvoricu da odlučuju ?
Vidi brate ako ja postavim svoja 4 čovjeka da odlučuju oni odluče kako ja kažem, logično. Zna se ko je baja a ko vodu nosi.
Miske odlučuje, a sad nakon skupštine i zvanično jer on izabrati cijelu skupštinu.
Biću iskren, za trenutak si me bio prevario, sreća pa je kratko trajalo.
Voli te tvoje Sarajevo.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 dec 2015, 00:49

salle86 je napisao/la:
"Klub u 2015. godini prodajom igrača i povećanjem sponzorskih ugovora od 143% posto, poslovao pozitivno, te da će rezultat toga biti povećanje budžeta sportskog segmenta za 116% i povećanje budžeta Omladinskog pogona za 43%."

OK, nemamo glavnog sponzora ali imamo u odnosu na period do 2015-e povećanje doprinosa od samih sponzora kako gore vidiš 143% ili u prevodu 2,43 puta što nikako nije malo (nek smo imali od sponzora 300.000 sad je znači blizu 800)...eto glavnog sponzora samo se tako ne zove

prodaja igrača ide kod svakoga, a mi kao država smo i osuđeni na to da moramo prodavati igrače
ko će bolje proći, željo koji ima u mladim igračima 1-2-5 miliona nebitna cifra ili 3/4 lige ... minimum

u našoj ligi se ne pojačava niko (ili malo ko) tako što kupuje igrače, već se dovode slobodni igrači
ako možeš ponuditi igraču 5,000 platu tvoj je
Kojih ba 800k od sponzora, vrati se u vasu realnost. Vama samo dobra prodaja Amira ili Memije moze spasiti propalu sezonu ako ne bude na kraju Evrope. Vasa prodaja igraca naspram nasoj su jednostavno postale smijesne. Koju ti licno cifru ocekujes od prodaje Memije, da vam se jos jednom posteno nasmijem? Jos trenutni Predsjednik kluba vam je jedna velika ubleha, jos je dokazano da je krao pare .
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2015, 00:50

Virtual hajd ispravi te citate živ bio, ne bih volio da se meni prepiše te gluposti koje ti govoriš. Hvala
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 dec 2015, 00:51

Uzmi snikers nisi sav svoj. Klub navijaca nego sta, obicnih navijaca i mocnih ljudi koji su neko i nesto i rade za dobrobit kluba.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 dec 2015, 00:52

**** trebe kad se ovdje pocnu vrsiti polemike kakvi postajete
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2015, 00:52

godrina je napisao/la:Uzmi snikers nisi sav svoj. Klub navijaca nego sta, obicnih navijaca i mocnih ljudi koji su neko i nesto i rade za dobrobit kluba.
Na koji Način? Klub navijača (singular) možda jeste a navijača ste jedino u nekom paralelnom univerzumu. Frajer jedan vam se sve pita. Kako je to klub iko osim njega? Jer je obećao raditi za dobrobit svih?

Super ako mu toliko vjerujete.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 19 dec 2015, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2015, 00:52

jurisicduska je napisao/la:Virtual hajd ispravi te citate živ bio, ne bih volio da se meni prepiše te gluposti koje ti govoriš. Hvala
Ne odgovori ti meni za stadion i pet miliona.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 dec 2015, 00:53

Šta li je to procurilo? :hmmmmm:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 dec 2015, 00:54

jurisicduska je napisao/la:
godrina je napisao/la:Uzmi snikers nisi sav svoj. Klub navijaca nego sta, obicnih navijaca i mocnih ljudi koji su neko i nesto i rade za dobrobit kluba.
Na koji Način? Klub navijača (singular) možda jeste a navijača ste jedino u nekom paralelnom univerzumu. Frajer jedan vam se sve pita. Kako je to klub iko osim njega? Jer je obećao raditi za dobrobit svih?

Super ako mu toliko vjerujete.
Procitaj ponovo zadnje 2 stranice, kafa i polako MOZDA skontas.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 19 dec 2015, 00:54

@jurisicduska, Zbog cega ponavljas to da se pita jedan covjek za sve? vec sam ti gore objasnio sve vezano za skupštinu i to si preskocio i krenuo ponovo da pises gluposti..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2015, 00:55

Brkoo je napisao/la:@jurisicduska, Zbog cega ponavljas to da se pita jedan covjek za sve? vec sam ti gore objasnio sve vezano za skupštinu i to si preskocio i krenuo ponovo da pises gluposti..
Prešlo mu je u naviku.

Izgleda da je ovdje po zadatku, nemam drugo objašnjenje.
Voli te tvoje Sarajevo.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2015, 00:56

Virtu4l je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Virtual hajd ispravi te citate živ bio, ne bih volio da se meni prepiše te gluposti koje ti govoriš. Hvala
Ne odgovori ti meni za stadion i pet miliona.
Ne odgovoriste ni vi pola. Pa šta a ja jesam za stadion pa pitao koliko vam vrijedi zemljište ako ne vrijedi 5 miliona. Eto dobro vrijedi 30.

Mogu ja pročitati 100 stranica kod vas se jedan čovjek i dalje pita za sve u klubu i to je činjenica. Ni jednim argumentom ne možete dokazati da je to drugačije. On postavlja uo, skupštinu, raspušta, šalje radnike u penziju, dovodi pojačanja, sve frajer radi.

Kako se brate ne pita? Frajer lično postavio 4 svoja čovjeka, Gredić kad je otišao, to ste vi pisali i sad ta četiri biraju skupštinu. Ko se pita ako se on ne pita? Navijači?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 19 dec 2015, 00:58

Virtu4l je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:@jurisicduska, Zbog cega ponavljas to da se pita jedan covjek za sve? vec sam ti gore objasnio sve vezano za skupštinu i to si preskocio i krenuo ponovo da pises gluposti..
Prešlo mu je u naviku.

Izgleda da je ovdje po zadatku, nemam drugo objašnjenje.
Ma mislim da momak nije zloban taman posla, ali nije upucen u dosta stvari sto je i razumljivo, za razliku od njega odmah se vidi da je ovaj @MCMXLVI neko dijete maloljetno..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 dec 2015, 01:00

Opet ponavljam meni je misimović super lik i radi pravi posao ali se isto tako sve pita i ne bi ga mogao ni raditi da se sve ne pita. Ne znam šta je tu problem, brko?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 dec 2015, 01:00

jurisicduska je napisao/la:Ne odgovoriste ni vi pola. Pa šta a ja jesam za stadion pa pitao koliko vam vrijedi zemljište ako ne vrijedi 5 miliona. Eto dobro vrijedi 30.
Nisi pitao, već si zaključio da je glupost i mjerio u svjetlosnim godinama. Sad vrijedi 30? Dobismo 25 miliona za pola sata, aferim.
A ovom dole za investiranje imovine mogu se nasmijati, možda kad prođe svjetlosna godina možete naći nekog ko će zbog zemlje vrijedne 5 miliona dat vam stadion od 30. To je baš glupost.
Voli te tvoje Sarajevo.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 dec 2015, 01:00

Ne zelim da vjerujem u ovo, pita dobije odgovor al dzaba jedan covjek il ubit se. E svasta.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 19 dec 2015, 01:01

Sad ce vama jedan novi kanibal pitari!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Vanja8, zastitaIdentiteta i 27 gostiju.