FK Željezničar (opšte diskusije)
- milanribar
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Sta se sve radi u klubu nekorektno i to godinama, mogli bi se pisati godinama, da bi jedan tekst bio problem. Nije tesko vidjeti ko su polotroni i koji pisu, izvrcu cinjenice, lupaju gluposti, a pri tome nemaju nijednu kritiku na racun ljudi u klubu, jasno je o kakvim se glodavcima tu radi.
Prikrivaju pozajmice Gredica, sto se ne izadi javno kome su taj novac davali, pored svih dugova.
Jedna Sloboda s parama je na vrhu tabele, prave tribinu a nisu imali nikakve makete. Svi fol vole Zelju a do sad su mogli dici zapad da zvizdi, pa nek hapaju do sutra, niko ne bi rijec rekao.
Sve uprave su imale istu pricu, zasto bih ja ovoj vjerovao ? Stabilizacija, pojacanja, makete stadiona, isto najveci debili. Kao pametni momci u upravi, pa zar nije bio neko pametan da kaze ljudi kakva maketa, dajte nemojte to? Niko. Zato sto su glupani velikih razmjera. Kako da produze konferenciju ubacili su maketu i sranja. A nisu stadion ocistili 5 godina.
Na kraju ce biti da ce svi otici zbog privatni razloga, a ostavit ce kupleraj kao sto su sve uprave do sad uradile. Ne znam vise ko moze vjerovati ovim pricama poltrona? Bas me plaho zanima.
Ovo je moj Zeljo isto kao njihov, ali kad neko pise danima da je sve pozitivno jasno je da je poltron i placenik. A ja sam obicni nezadovolji navijac, a takvih je bruku...
Prikrivaju pozajmice Gredica, sto se ne izadi javno kome su taj novac davali, pored svih dugova.
Jedna Sloboda s parama je na vrhu tabele, prave tribinu a nisu imali nikakve makete. Svi fol vole Zelju a do sad su mogli dici zapad da zvizdi, pa nek hapaju do sutra, niko ne bi rijec rekao.
Sve uprave su imale istu pricu, zasto bih ja ovoj vjerovao ? Stabilizacija, pojacanja, makete stadiona, isto najveci debili. Kao pametni momci u upravi, pa zar nije bio neko pametan da kaze ljudi kakva maketa, dajte nemojte to? Niko. Zato sto su glupani velikih razmjera. Kako da produze konferenciju ubacili su maketu i sranja. A nisu stadion ocistili 5 godina.
Na kraju ce biti da ce svi otici zbog privatni razloga, a ostavit ce kupleraj kao sto su sve uprave do sad uradile. Ne znam vise ko moze vjerovati ovim pricama poltrona? Bas me plaho zanima.
Ovo je moj Zeljo isto kao njihov, ali kad neko pise danima da je sve pozitivno jasno je da je poltron i placenik. A ja sam obicni nezadovolji navijac, a takvih je bruku...
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 18 dec 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ko to stavlja Žuju, Dželu i ostale iz tadašnje uprave u domen božanstva, ne lupaj gluposti..jurisicduska je napisao/la:Naravno da je praksa bila da se ne plaća ali svi klubovi koji nisu plaćali su takve ljude bar pokušali ili otjerati ili im zabraniti pristup klubu.
Sloboda je takve s noge na nogu nabila
Sarajevo je takve silom otjeralo
Velež takve tjera
Željezničar takve stavlja u domen božanstva.
O tom se radi. A ne o tom jel bilo praksa ili nije. Kod drugih klubova oni koji su tako poslovali su persona non grata u klubu. Samo su kod vas najjači i nenadjebivi i najbolji.
Ako su imali izbor trebali su vratiti dug ne osvojiti dva trofeja al bi danas imali respektabilan klub a ne klub sa dugom 4,2 miliona i možda još neki iskoči. nama kad je iskočio, mi smo odmah ih smijenili i otjerali istog trena ili bar pokušali.
Nije dušmanluk nikakav, ja sam već iznio mišljenje u vezi ovih ljudi, mislim da njih trebate podržati na uštrb Osima žuje i ostalih jer ovi ljudi rade bar pošteno pa dokle mogu. I svaka im čast.
Amar Osim je trener, zar je to potrebno crtati, njegovo nije bilo da traži sponzore, da vodi finansije kluba itd, njegovo je bilo da osvaja trofeje sto je i radio. Da je Amar iza sebe imao ovu trenutnu upravu Željo bi bio u svim sferama moderan evropski klub..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Ljudi (pa evo i ti)su se malo pogubili. Navikli da zabadaju nos u tudje avlije i u tudje novcanike. Ohanite maloLakoste je napisao/la:Posteno od tebe.![]()
Samo me zanima jos jedno ako znas da mi odgovoris. Da li se novac koji je Misimovic unio u klub tretira kao pozajmica i je li uvedeno u papire ili ne?
Zar nije transparentno.FKZ1921 je napisao/la:Ljudi (pa evo i ti)su se malo pogubili. Navikli da zabadaju nos u tudje avlije i u tudje novcanike. Ohanite maloLakoste je napisao/la:Posteno od tebe.![]()
Samo me zanima jos jedno ako znas da mi odgovoris. Da li se novac koji je Misimovic unio u klub tretira kao pozajmica i je li uvedeno u papire ili ne?

-
- Kontakt:
Da se ja i ti ne lažemo ako je davao svoje pare u klub a vi svi tvrdite da jeste bio je upoznat s ovim i pitao se isto ko i gore navedeni. Amnestirali ste ključnog čovjeka, rekao bih da je on glavna karika tu bio oduvijek. Al eto, vi imate svoje.
Žujo i Amar su ti ko lolek i bolek.
Na stranu što je Amar 2013,2014 (?) bio prvi opetativac kluba, s.d i potpisivao ugovore i sve ostalo.
Svejedno **** njih, ovo su pravi ljudi, i podržite ih, čini se bar da su savjesni i da žele i daju sve od sebe da budete stabilni. Koliko će uspjeti od podmetanja ostaje da se vidi. Ja se nadam da ćete na zelenu granu i da ćemo se vratiti podjebavanjima rezultatskim a ne čiji je ćumez gori i ko ima više i manje nego ko je bolji na zelenom terenu što i treba da pričamo. Podzrav
Na stranu što je Amar 2013,2014 (?) bio prvi opetativac kluba, s.d i potpisivao ugovore i sve ostalo.
Svejedno **** njih, ovo su pravi ljudi, i podržite ih, čini se bar da su savjesni i da žele i daju sve od sebe da budete stabilni. Koliko će uspjeti od podmetanja ostaje da se vidi. Ja se nadam da ćete na zelenu granu i da ćemo se vratiti podjebavanjima rezultatskim a ne čiji je ćumez gori i ko ima više i manje nego ko je bolji na zelenom terenu što i treba da pričamo. Podzrav
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Vidi,po ovom pitanju situacija u FKS je bila potpuno ista kao u Zelji. I cifre su bile tu negdje. U FKS nesto vece. Vi ste to rijesili na nacin da je prodat klub i da je covjek koji je klub kupio sanirao te dugove. I to je proslo bezbolno i bez frke.Haj pokusaj zamisliti scenarij da se to rijesavalo na nacin kako se u Zelji rjesava. Vrati se par godina unazad. Vjerujes li da bi to FKS moglo rascistiti svojim snagama,sa svojim ljudima?jurisicduska je napisao/la:Naravno da je praksa bila da se ne plaća ali svi klubovi koji nisu plaćali su takve ljude bar pokušali ili otjerati ili im zabraniti pristup klubu.
Sloboda je takve s noge na nogu nabila
Sarajevo je takve silom otjeralo
Velež takve tjera
Željezničar takve stavlja u domen božanstva.
Čelik se svim silama bori da ih otjera
Olimpic nema duga toliko
O tom se radi. A ne o tom jel bilo praksa ili nije. Kod drugih klubova oni koji su tako poslovali su persona non grata u klubu. Samo su kod vas najjači i nenadjebivi i najbolji.
Ako su imali izbor trebali su vratiti dug ne osvojiti dva trofeja al bi danas imali respektabilan klub a ne klub sa dugom 4,2 miliona i možda još neki iskoči. nama kad je iskočio, mi smo odmah ih smijenili i otjerali istog trena ili bar pokušali.
Nije dušmanluk nikakav, ja sam već iznio mišljenje u vezi ovih ljudi, mislim da njih trebate podržati na uštrb Osima žuje i ostalih jer ovi ljudi rade bar pošteno pa dokle mogu. I svaka im čast.
- milanribar
- Kontakt:
Amar je tito! Amar isto nije radio dobro neke stvari, kao ni Zujo, ali su imali ekipu i rezultate. Rezultate manje u evropi ali u ligi pravili rekorde. Ne izgube po 3 godine u kupu, najbolji strijelac lige uvijek tu, najbolji asistent lige uvijek u Zelji..jurisicduska je napisao/la:Da se ja i ti ne lažemo ako je davao svoje pare u klub a vi svi tvrdite da jeste bio je upoznat s ovim i pitao se isto ko i gore navedeni. Amnestirali ste ključnog čovjeka, rekao bih da je on glavna karika tu bio oduvijek. Al eto, vi imate svoje.
Kakav ba Misimovic, dao pare kad je trebalo i sad on tito, on je k.... Ako ima pare, trebao je do sad uraditi nesto konkretno osim pricanja gluposti i kula ...Nikakav plan, samo sranja u sranja...
Ko Žuju stavlja u domen božanstva?jurisicduska je napisao/la:Željezničar takve stavlja u domen božanstva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vidi, Amar je davao svoje pare za plate igraca, putovanja itd, kad ostali iz uprave nisu bili sposobni da to urade, a kad igracima ne isplatiš platu odmah dolazi do nezadovoljstva, njihovih slabih partija itd. Ovi ljudi iz trenutne uprave su sposobni, strucni, navijači kluba i uvjeren sam da ce i u budućnosti raditi prave stvari za naš klub. Što se tice Amara on je uvijek dobrodosao u klub jer je najtrofejniji trener našeg kluba, a prema nekim informacijama možda ce uci i u skupštinu kluba, samo njegovo prisustvo nam mnogo znaci..jurisicduska je napisao/la:Da se ja i ti ne lažemo ako je davao svoje pare i klub a vi svi tvrdite da jeste bio je upoznat s ovim i pitao se isto ko i gore navedeni. Amnestirali ste ključnog čovjeka, rekao bih da je on glavna karika tu bio oduvijek. Al eto, vi imate svoje.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
Mi smo prvo brate otjerali ljude koji su tako radili, to je prvi korak. Nismo ih mazili.
Drugi korak je promjena statuta.
Treći je revizija koja je tačno utvrdila dug.
A tek četvrti je traženje investitora, niko nije kupio Sarajevo nego upravljačka prava Sarajeva, nema potrebe za izvrtanjem istine.
A te cifre po svim medijima i izvještajima su bile veće u Sarajevu drastično (tek sad ste našli dug ovaj, u normalnim zemljama se to zove utaja poreza a kod nas "iskočio dug")
Vii imate imovinu koju Sarajevo nema, samim tim puno više mogućnosti za privući graditelje, sponzore, ulagače, pa niko ni mukajet. Što? Jer ne želite da se prodate, imovinu, nekretnine , mi nismo prodali ništa baš, a dobili smo realno uređen klub. Još nije ko što treba biti ja to ne krijem, ali tendencija je da će biti. Ima i generalni i pod generalni i hiljadu drugih sponzora, ugovori su bokji, plate, premije, pripreme, kamp za treniranje, ono jbga ide se negdje.
Ja tebi kažem svaka čast ovim sad ljudima al ti kažeš da ste morali ovako ili onako, niste ni vi morali, mogli ste poslovati u skladu sa zakonom, jel vas natjerao neko, nije ko i nas, mi se snašli vi imate duga 4,2 miliona mi 0, jbg šta bi ti više volio?
Nemoj mi ubleha 51-49, nismo na prodaju I tako.
Vi ste privatizovani. 4 čovjeka vam donose sve bitne odluke u klubu, smjenjuju postavljaju, biraju skupštinu, upravljaju imovinom preko te skupštine, to se u modernim zemljama zove privatizacija a kod nad došo misimović da troši pare. Ne nije, on će te pare kako tako vratiti ko i tan ko i svaki ulagač bio on na papiru il u sjeni.
Drugi korak je promjena statuta.
Treći je revizija koja je tačno utvrdila dug.
A tek četvrti je traženje investitora, niko nije kupio Sarajevo nego upravljačka prava Sarajeva, nema potrebe za izvrtanjem istine.
A te cifre po svim medijima i izvještajima su bile veće u Sarajevu drastično (tek sad ste našli dug ovaj, u normalnim zemljama se to zove utaja poreza a kod nas "iskočio dug")
Vii imate imovinu koju Sarajevo nema, samim tim puno više mogućnosti za privući graditelje, sponzore, ulagače, pa niko ni mukajet. Što? Jer ne želite da se prodate, imovinu, nekretnine , mi nismo prodali ništa baš, a dobili smo realno uređen klub. Još nije ko što treba biti ja to ne krijem, ali tendencija je da će biti. Ima i generalni i pod generalni i hiljadu drugih sponzora, ugovori su bokji, plate, premije, pripreme, kamp za treniranje, ono jbga ide se negdje.
Ja tebi kažem svaka čast ovim sad ljudima al ti kažeš da ste morali ovako ili onako, niste ni vi morali, mogli ste poslovati u skladu sa zakonom, jel vas natjerao neko, nije ko i nas, mi se snašli vi imate duga 4,2 miliona mi 0, jbg šta bi ti više volio?
Nemoj mi ubleha 51-49, nismo na prodaju I tako.
Vi ste privatizovani. 4 čovjeka vam donose sve bitne odluke u klubu, smjenjuju postavljaju, biraju skupštinu, upravljaju imovinom preko te skupštine, to se u modernim zemljama zove privatizacija a kod nad došo misimović da troši pare. Ne nije, on će te pare kako tako vratiti ko i tan ko i svaki ulagač bio on na papiru il u sjeni.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoodisonPark
- Kontakt:
Duška opet fina
Ne vjeruj pitaru ni kad darove nosi i ne nadaj se duškice da će ikad iko od pravih navijača reći i jednu ružnu riječ protiv Brke koji vam je nabio doživotne komplexe i traume pa dovite i dan i noć da se ne vrati u Želju
Izaći ćemo Mi na zelenu granu sa ili bez tvojih "dobronamjernih komentara", jer mi smo Željo paša moj solidni, nismo mi vama otimali igrače četresšeste, nego vi nama, ali smo opet tu iznad vas i bit ćemo No1, dok je dunjaluka zapamti to!

Izaći ćemo Mi na zelenu granu sa ili bez tvojih "dobronamjernih komentara", jer mi smo Željo paša moj solidni, nismo mi vama otimali igrače četresšeste, nego vi nama, ali smo opet tu iznad vas i bit ćemo No1, dok je dunjaluka zapamti to!
povratak otpisanih!
Kad nema argumentovanog odgovora na jako dobar post duskejurisic, onda pocne prica o kompleksima i udbi, cetressestoj i tako to.. Hajde shvatam kad mene napadnete, jer vecinom provokatorski nastupam, ali duska uvijek korektno komunicira sa vama.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Yebo to majstore ne pričamo o tom i o mojim namjerama. Ne okreći vodu na mlin koji hoćeš.
Evo jedno pitanje koje vam ne bi smio biti problem odgovoriti. Misimović je dao pare u klub to svi znamo, te pare nisu zavedene ko dug, kako se te pare vraćaju da li se vraćaju jek halalio te pare i možel ih tražiti nazad. Jedini zakonski način da u udruženje građana, fudbalski klub u BiH upumpaš kapital jr pozajmica.
Šta je s dvije firme jedna za ovo jedna za ono. To je bila poenta statuta. Ako nije to, kad ćete mijenjati statut jer vam ovaj ništa dobro nije donio.
Evo jedno pitanje koje vam ne bi smio biti problem odgovoriti. Misimović je dao pare u klub to svi znamo, te pare nisu zavedene ko dug, kako se te pare vraćaju da li se vraćaju jek halalio te pare i možel ih tražiti nazad. Jedini zakonski način da u udruženje građana, fudbalski klub u BiH upumpaš kapital jr pozajmica.
Šta je s dvije firme jedna za ovo jedna za ono. To je bila poenta statuta. Ako nije to, kad ćete mijenjati statut jer vam ovaj ništa dobro nije donio.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoodisonPark
- Kontakt:
Ti baš neki opasan lažov a moram priznati i uporanGoodisonPark je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Kakvom ba avazu ja sam napisao prije 7-10 dana. Čak sam u privatnu poruku tvom kolegi napisao ovo čekaj da nađem print skrin.jurisicduska je napisao/la:Znam više od vas dvojice zajedno, Pileta i superovog lažnog profilm, znao sam i da će izaći u novinama.
http://postimg.org/image/ts2m1hzhp/Na dan kad sam napisao za ibričića uspostavljen je prvi kontakt s njim a vi znate 20 dana, super lažni profil i pile makijato smiješni ste.Ja koliko znam već oko 22:00 sata novina dnevni avaz je spremna za sutrašnji dan i ide na štampanje. Ako imaš havera u dnevnom avazu to te ne čini insajderom i poznavaocem prilika u FKŽ. Odmori malo sa info duška, prijaće tiAjzea je napisao/la:jurisicduska je napisao/la:Ja sam puno prije osmog Decembra napisao hahahahha glupani. Makijato crew. Hahahahah sami sebe ukopavate.
Ništa protiv tebe, korektan si forumaš ali.. Nije photoshop
I datum i satnica su tu duska

A evo i argumenata

povratak otpisanih!
Sta je bilo sa firmama i novim statutom? Zar nije bio cilj privuci investitore i funkcionisati na nivou dvije firme?
Zasto se stalo s tim procesom?
Zasto se izbjegava odgovor na pitanje da li je novac koji je u klub unio Misimovic tretiran kao pozajmica i je li prosao kroz papire ili ne? Da ako poslije skupstine ne bude kako je planirano po Misimovica nece traziti povrat sredstava pa vam tako dodatno dug povecati?
Mislim da su konkretna pitanja, kad se vec razbacujete transparentnoscu.
Zasto se stalo s tim procesom?
Zasto se izbjegava odgovor na pitanje da li je novac koji je u klub unio Misimovic tretiran kao pozajmica i je li prosao kroz papire ili ne? Da ako poslije skupstine ne bude kako je planirano po Misimovica nece traziti povrat sredstava pa vam tako dodatno dug povecati?
Mislim da su konkretna pitanja, kad se vec razbacujete transparentnoscu.

@Milane, sto bi Siljak rekao "Samo kod nas se otvoreno prica o finansijama u klubu".
Dobro, ali gdje je onda ta famozna knjiga sto svi ovdje spominju? Zasto vam fino ne kazu ko je sve odgvoran ako su toliko "postena" Uprava kao sto ih vi gledate? Na press konferenciji sve bilo dobro upakovano i prezentovano, a na prvo i ozbiljno pitanje izgubise se.
@Brkoo, Ne seri! Amar je vama bio odgovoran za sve, kao i za vase titule koje su na kraju kostale 2,2 m.
Dobro, ali gdje je onda ta famozna knjiga sto svi ovdje spominju? Zasto vam fino ne kazu ko je sve odgvoran ako su toliko "postena" Uprava kao sto ih vi gledate? Na press konferenciji sve bilo dobro upakovano i prezentovano, a na prvo i ozbiljno pitanje izgubise se.
@Brkoo, Ne seri! Amar je vama bio odgovoran za sve, kao i za vase titule koje su na kraju kostale 2,2 m.
IvanOsim je napisao/la:Nazalost danas sam na presu cuo jednu jako negativnu vijest, koju sam Boga molio da ne cujem i jos uvijek se nadam da to nije istina, da je neka greska..
A vijest kaze - da je Amar Osim bio na celu kluba kad su se nasi najveci dugovi pravili... ne mogu da vjerujem da nije bio upucen u to...jos ne zelim vjerovati..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
Tvoje ti kolege mogu potvrditi istinitost moje priče i kopirati ti inbox poruke. Ja tu ništa nisam slagao.Da sam im puno prije 8 decembra napisao za ibričića a i sam pile je ispao džentlmen pa rekao da se to zna 20 dana.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Evo ja tražim argumentovan odgovor, ali nešto me ignoriše,joker90 je napisao/la:Kad nema argumentovanog odgovora na jako dobar post duskejurisic, onda pocne prica o kompleksima i udbi, cetressestoj i tako to.. Hajde shvatam kad mene napadnete, jer vecinom provokatorski nastupam, ali duska uvijek korektno komunicira sa vama.
Virtu4l je napisao/la:Ko Žuju stavlja u domen božanstva?jurisicduska je napisao/la:Željezničar takve stavlja u domen božanstva.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nevezano skroz za temu ali pite se fale Tanom a čovjek im prodade igrače, najbolje i dovedoše levate sa kojima evo drže odličnu petu poziciju na tabeli 
i sa ulaganjima kakva imaju svi timovi ispred njih skupa...
ukoliko bi mi nastavili naredne godine u ovom pravcu, ostao bi samo dug prema poreskoj (30,000 KM mjesečno narednih još 8 godina) što bi automatski značilo da smo opet na istom (haman doduše
) sa pitama, ni ekipe nebi trebale biti velike razlike. s tim da mi opet imamo nešto svoje, kakvo-takvo a oni će kao imati...

i sa ulaganjima kakva imaju svi timovi ispred njih skupa...
ukoliko bi mi nastavili naredne godine u ovom pravcu, ostao bi samo dug prema poreskoj (30,000 KM mjesečno narednih još 8 godina) što bi automatski značilo da smo opet na istom (haman doduše

Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
- Kontakt:
O tom možemo na opštim diskusijama Sarajeva. A virtual odgovorio sam na to, samo ne čitaš.
Koliko znam mi smo aktuelni prvaci a ova sezona nije gotova. Koliko znam osvojimo i kup otkad je Tan tu. Tan ih je onda i doveo i osvojili dva trofeja. Tako da odmah u startu nemaš argument nikakav.
Ne možemo biti na istom kad mi imamo 0 duga a vi 4,2 miliona. To nije isto nigdje osim u tvojoj glavi.
Vi imate 4,2 miliona duga već 15 godina.
A iznad nas ste jedino po dugovima. Nažalost. Trofej dva ništa ne znače nije razlika u 23 trofeja pa da je to nešto nedostižno.
Koliko znam mi smo aktuelni prvaci a ova sezona nije gotova. Koliko znam osvojimo i kup otkad je Tan tu. Tan ih je onda i doveo i osvojili dva trofeja. Tako da odmah u startu nemaš argument nikakav.
Ne možemo biti na istom kad mi imamo 0 duga a vi 4,2 miliona. To nije isto nigdje osim u tvojoj glavi.
Vi imate 4,2 miliona duga već 15 godina.
A iznad nas ste jedino po dugovima. Nažalost. Trofej dva ništa ne znače nije razlika u 23 trofeja pa da je to nešto nedostižno.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 18 dec 2015, 23:35, ukupno mijenjano 1 put.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], mosarajvosa83, NeSamSafetee, PapakIzSa i 12 gostiju.