HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

PiazzaGrande

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 15 dec 2015, 14:57

admin je napisao/la:PiazzaGrande, molim te, suzdrži se reklamiranja... i postiranja tih teasera.

Više na Pravilima foruma...
Mea culpa...sorry :thumbup:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 15 dec 2015, 15:43

Jeli sramota da neko mora gurati Graovca u reprezentaciju BiH (momak je sigurno najbolji stoper u ligi i zasluzio je davno poziv).. Ja koliko znam HŠK Zrinjski Mostar igra BHT Premijer ligu, znaci ne igra Graovac neku desetu ligu, nego ovu nasu.. Zar ne bi trebo moćni selektor pratit malo zbivanja, posjetit neku utakmicu BH lige, nesto.. a ne samo trazit neke polovnjake po Europi koji su podrijeklom iz BIH, davat im papire i odma ih gurat u repku..
HŠKZ!

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 15 dec 2015, 21:35

mara1905 je napisao/la:Jeli sramota da neko mora gurati Graovca u reprezentaciju BiH (momak je sigurno najbolji stoper u ligi i zasluzio je davno poziv).. Ja koliko znam HŠK Zrinjski Mostar igra BHT Premijer ligu, znaci ne igra Graovac neku desetu ligu, nego ovu nasu.. Zar ne bi trebo moćni selektor pratit malo zbivanja, posjetit neku utakmicu BH lige, nesto.. a ne samo trazit neke polovnjake po Europi koji su podrijeklom iz BIH, davat im papire i odma ih gurat u repku..
U idealnom svijetu to sve stoji, ovde moras bit poguran i da taj sto te gura ima koristi itd.. ;)
NK Široki Brijeg

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 16 dec 2015, 11:43

Evolve je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:Jeli sramota da neko mora gurati Graovca u reprezentaciju BiH (momak je sigurno najbolji stoper u ligi i zasluzio je davno poziv).. Ja koliko znam HŠK Zrinjski Mostar igra BHT Premijer ligu, znaci ne igra Graovac neku desetu ligu, nego ovu nasu.. Zar ne bi trebo moćni selektor pratit malo zbivanja, posjetit neku utakmicu BH lige, nesto.. a ne samo trazit neke polovnjake po Europi koji su podrijeklom iz BIH, davat im papire i odma ih gurat u repku..
U idealnom svijetu to sve stoji, ovde moras bit poguran i da taj sto te gura ima koristi itd.. ;)
Ne u idealnom, nego u normalnom..al' sta ces kad kod nas nista nije normalno
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 16 dec 2015, 19:44

Mile Pehar se vraća u momčad nakon teške ozljede, Matija Katanec se također vraća u staro jato...
Ne bi bilo loše kad bi svrnuli Tomića Pod BB... :-)
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2015, 12:22

Avazov Sport
Nije neka pouzdana novina.
Matija Katanec na listi želja fk.Sarajeva.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 dec 2015, 12:53

amypitar je napisao/la:Avazov Sport
Koliko znam, Matija i Zrinjski su se davno dogovorili, slijedi potpis za koji dan...Mislim da je šuplja ovo u vezi Matije i FKS ali 'ko zna, ništa me u ovoj našoj ligi više ne može iznenaditi...
Volim te bola'!

Haase
Kontakt:

Post Postao/la Haase » 17 dec 2015, 17:56

PiazzaGrande je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Avazov Sport
Koliko znam, Matija i Zrinjski su se davno dogovorili, slijedi potpis za koji dan...Mislim da je šuplja ovo u vezi Matije i FKS ali 'ko zna, ništa me u ovoj našoj ligi više ne može iznenaditi...
To je šuplja priča upravo tako, Katanec je igrač koji odmah želi igrati u prvih 11 a mi već imamo uigran štoperski par a pored njih Stepanova i Mihojevića tako da nema ništa od njegovog dolaska u FK Sarajevo.
(aka. simon )

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 dec 2015, 18:31

@Haase...Katanec je odličan štoper i klub je na njemu dobro zaradio prodavši ga u Speziu. Sada opet postoji mogućnost da ga angaziramo bez placanja odstete. I kod nas je štoperski par odličan ali samo je pitanje vremena kada će nas Graovac napustiti, ako ne ove zime onda na ljeto 100%...
U isto vrijeme trebali bi lagano gledati i ka narednoj sezoni koja će biti izuzetno teška i u kojoj je potreban izrazito kvalitetan igrački kadar jer ćemo najvjerovatnije igrati četiri utakmice u prvenstvu protiv Vas, Širokog, Želje...
Glupo bi bilo ne angazirati ga ili ga prepustiti direktnom konkurentu za naslov jer se radi o stvarno kvalitetnom igraču...
Volim te bola'!

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 18 dec 2015, 15:20

Zar Katanec nije potpisao ugovor sa Goricom do ljeta 2016?
Einigkeit und Recht und Freiheit

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 dec 2015, 16:11

domorocki je napisao/la:Zar Katanec nije potpisao ugovor sa Goricom do ljeta 2016?
Koliko znam, nije...
Volim te bola'!

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 18 dec 2015, 19:50

domorocki je napisao/la:Zar Katanec nije potpisao ugovor sa Goricom do ljeta 2016?
Pod Bijelim Brijegom smatraju da za nastavak forme na proljeće treba ojačati kadar - posebno u veznom redu. Potvrdio je to prvi operativac kluba, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta.

- U pregovorima smo s tri igrača iz vezne linije, dvojicom iz Premijer lige i jednim iz HNL-a. Jedan od njih sigurno će pojačati naše redove, izjavio je Šulenta.

Priča koja se povlači već neko vrijeme, povratak stopera Matije Kataneca, također je aktualna.

- Ovog vikenda dogovaramo uvjete i duljinu trajanja ugovora, sve je što nam je Šulenta mogao reći po tom pitanju.

Uglavnom Katanec pred vratima, kao što su i ovdje na ss-u objavili... sve o njemu znamo, Matija je provjereno i vrhunsko pojačanje! E sad, stvarno me zanima tko su ta trojica veznih... ako uzemo u obzir da je jedan od dvojca iz PLBiH Uglješa Radinović (već se pisalo o njemu), ostaju nam dvije nepoznanice! Jer po priči u kuloarima taj vezni koji će potpisati, dolazi kao pojačanje za trenutni kadar, a ne kao prinova! Uglavnom svaka čast Šuli i upravi, aktivni su bruka i rade i žive za klub!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 18 dec 2015, 21:54

Marin Matoš iz hnl-a

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 18 dec 2015, 22:58

Arežina potpiso !

Nadam se da će uzet drugu titulu sa Zrinjom !

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 18 dec 2015, 23:15

Jel sigurno ovo za Arežinu? Veliki talenat, da se opameti može napravit veliku karijeru.
Koji su vam igrači već pored njega potpisali na ovoj pauzi?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 18 dec 2015, 23:28

Evo veceras je objavljeno na jednoj stranici da je sve dogovoreno a moze im se vjerovat sto se tice kluba,a sutra ce bit i na klupskoj stranici vjerovatno. NIje vise nitko ima neki spekulacija al sacekat cemo par dana dok ne bude sluzbeno .

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 19 dec 2015, 00:41

Jel zna netko s kojim se veznjacima iz domaće lige pregovara?

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 dec 2015, 12:16

Vratio nam se Filip...Dobrodošao natrag u staro jato!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 dec 2015, 20:43

Vratio nam se i Matija...Dobrodošao..
Volim te bola'!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 19 dec 2015, 20:53

Odličan posao uprave, svaka čast ! :clap:

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.