Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

zizu1991
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la zizu1991 » 17 dec 2015, 22:11

JohnCleese je napisao/la:Kako ce biti normalno???
Ovo je drzava u kojoj su tri naroda suverena, jednakopravna.. bla bla, i kao takvi tvore ovu drzavu, pa nije njegov tata ili djed izbjego ili dosao radit iz okoline Zagreba, Rijeke ili Osijeka u Citluk prije 5,15, 30, 50 godina pa da sad ovaj igra za "svoju" zemlju Hrvatsku kao sto to rade ovi nasi dijasporci koji su izbjegli nekad uz rat ili kao gasterbajteri prije rata. Ili vi sto kazete da vam je normalno da igra za susjednu zemlju, zelite da okrenete plocu i posegnete u neku historiju oko i prije 10 st i kazete da su na ove prostore ipak doselili danasnji Srbi i Hrvati i udomacili se a vec prije njih su zivjeli starosjedioci Bosnjaci i na taj nacin zelite reci da za ovu zemlju trebaju da igraju samo Bosnje tj muslimani, kao drevni i jedini narod kojem ustvari i pripada ova zemlja, a ovi ostali neka igraju tamo za "svoje", jer vi takvi (kojima je normalno da bh. srbin ili hrvat ili bh.ostali igra za komsije) smatrate da vremenom trebaju da se sele polako ka susjednim istocnim i zapadnim zemljama odakle su "dosli" ovdje nama.
????
Puno pretpostavka pišeš o ti, don Quijote...
Oni su tako izabrali, oni žele pjevat' Lijepa naša i Bože pravde, oni su nas na to naučili, i oni su nam pokazali da je to sasvim normalno. Tako da, eto ih tamo...

Milion tvojih edukacija i prevaspitavanja neće uspjeti zato što su svi oni tako nakalemljeni čim prokmeče i polegnu u inkubator. End of story.

A ti Quijote... nastavi da se boriš sa vjetrenjačama...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

IgmanskiVuk
Kontakt:

Post Postao/la IgmanskiVuk » 17 dec 2015, 22:23

Miličević u intervjuu za belgijsku TV izjavljuje, da se osjeća Švicarcem i da bih volio da igra za njih!? Kao Bosna pravi neki pritisak na njega, al on ipak čeka poziv Švice u kojoj barem do sada za njega nije bilo mjesta....znaći novi Gudelj :-(

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 17 dec 2015, 22:36

IgmanskiVuk je napisao/la:Miličević u intervjuu za belgijsku TV izjavljuje, da se osjeća Švicarcem i da bih volio da igra za njih!? Kao Bosna pravi neki pritisak na njega, al on ipak čeka poziv Švice u kojoj barem do sada za njega nije bilo mjesta....znaći novi Gudelj :-(

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Bio ne bio novi Gudelj, vrijedi razgovarati s njim, nagovarati ga, a ako on odluči da igra za zemlju u kojoj je rodjen, odrastao, za zemlju čiji je dres nosio u omladinskim kategorijama, pa onda Bože moj, šta se može, nek mu je sa srećom.
Nad tobom sunce najljepše sja

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 17 dec 2015, 22:42

Behrami - Xhaka
Shaqiri - Milicevic - Embolo

:shock:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 17 dec 2015, 22:43

Cazim Suljic juce debitovao za St. Etienne protiv PSG u kupu.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 dec 2015, 03:40

k'o ih yebe, igraci tipa Tanksson, Gudelj, Milicevic ljudi ne znaju ni sami sta su, ko su...''izgubili'' smo i Ibrahimovica pa smo prezivjeli, ko hoce da igra za BiH dobro dosao ko nece nek spakuje kufere
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 18 dec 2015, 04:57

Nerminovic je napisao/la:k'o ih yebe, igraci tipa Tanksson, Gudelj, Milicevic ljudi ne znaju ni sami sta su, ko su...''izgubili'' smo i Ibrahimovica pa smo prezivjeli, ko hoce da igra za BiH dobro dosao ko nece nek spakuje kufere
Koji glup post. Jeli bolje igrati sa Stilic i Susic ili sa Milicevic i Tankovic? Sigurno tu ni ne treba ikakav odgovor o koji su bolji igraci.

I ako ne zele igrati za BiH, sto onda trosu vrijeme pricati sa Bazdarevica i Dzeka? Da nas samo zajebavaju? :yawn:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 dec 2015, 05:11

BSBosna je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:k'o ih yebe, igraci tipa Tanksson, Gudelj, Milicevic ljudi ne znaju ni sami sta su, ko su...''izgubili'' smo i Ibrahimovica pa smo prezivjeli, ko hoce da igra za BiH dobro dosao ko nece nek spakuje kufere
Koji glup post. Jeli bolje igrati sa Stilic i Susic ili sa Milicevic i Tankovic? Sigurno tu ni ne treba ikakav odgovor o koji su bolji igraci.

I ako ne zele igrati za BiH, sto onda trosu vrijeme pricati sa Bazdarevica i Dzeka?
Da nas samo zajebavaju? :yawn:
Nista jos nisi ti skontao, pa jel jedan Nemanja Gudelj takodjer rekao da zeli igrati za Bosnu i Hercegovinu a ustvari momak je samo cekao poziv Srbije, jedina je razlika sto ovaj ceka poziv Svicarske. Nase sanse da dovedemo nekog Hrvata ili Srbina iz dijaspore su minimalne, to je dokazano jedno million puta...Branimir Hrgota, Neven Subotic, Nemanja Gudelj, ne budi naivan.
Zadnja izmjena: Nerminovic, dana/u 18 dec 2015, 05:27, ukupno mijenjano 2 puta.

BackSpace United

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 dec 2015, 05:25

a' sto se tice Tankssona nemam ti tu sta pricati, Emir davno objasnio... ;)
emir79 je napisao/la:Tankovicu :guz:

Sikter papcino uhljupska sto dalje od svetinje!

Koji ba Tanksson? Je li onaj koji nas je izigrao kao niti jedan , a jos iz Srebrenice?
Je li to onaj , kojem je vrijedniji poziv zvalje od posjete najsjajnijeg bosanskog dijamanta, koji mu je dosao na noge?

Je li to onaj koji nam je poslao finu poruku sa priprema iz Turske?

Bosnjo imas li ponos ili ces i dalje da budes samo otirac?
I ako ne zele igrati za BiH, sto onda trosu vrijeme pricati sa Bazdarevica i Dzeka? Da nas samo zajebavaju?
Tako nesto. :yawn:
slika
slika
:wave:

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 18 dec 2015, 06:28

Nerminovic je napisao/la:
BSBosna je napisao/la:

I ako ne zele igrati za BiH, sto onda trosu vrijeme pricati sa Bazdarevica i Dzeka?
Da nas samo zajebavaju? :yawn:
Nista jos nisi ti skontao, pa jel jedan Nemanja Gudelj takodjer rekao da zeli igrati za Bosnu i Hercegovinu a ustvari momak je samo cekao poziv Srbije, jedina je razlika sto ovaj ceka poziv Svicarske. Nase sanse da dovedemo nekog Hrvata ili Srbina iz dijaspore su minimalne, to je dokazano jedno million puta...Branimir Hrgota, Neven Subotic, Nemanja Gudelj, ne budi naivan.
Nisi mi objasnio, zelis li vidjeti igraci u stilu Milicevica i Tankovica u reprezentaciji ili klocevi kao Susic i Stilic? Hocu da znam to.

I nemoj bezveze praviti neke gluposte sto nije istina da samo argumentarisas ovdje samnom i da mi trosis vrijeme. Ja sam te pito, sto bi oni pricali sa nasim igracima i trenerima ako tu nema nikakve zelje da igraju za nas? Da nas samo zavaraju? Sigurno mislis da je to tako, ali nije. Tu uvijek postoji sansa dok igraci imaju mogucnost da igraju za nas i pokazu neki interes da to hoce da prihvate, a to su vec pokazali u proslosti mnogih igraca.

Ali nastavi sa tvojem gluposti, sta ti god pomogne da spavas lakse po nocu sine.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 18 dec 2015, 07:42

:rol: :rol: :rol:
nemoj bezveze praviti neke gluposte sto nije istina da samo argumentarisas ovdje samnom i da mi trosis vrijeme.
Ali nastavi sa tvojem gluposti, sta ti god pomogne da spavas lakse po nocu sine.

BackSpace United

BSBosna
Kontakt:

Post Postao/la BSBosna » 18 dec 2015, 07:57

Samo ti provociraj a ne odgovaraj na moje pitanje, vidi se kakav si dijete. Hajde idi lezi, moras raniti za skolu sutra sine.

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 18 dec 2015, 08:10

BSBosna je napisao/la:Koji glup post. Jeli bolje igrati sa Stilic i Susic ili sa Milicevic i Tankovic?
Naravno da bi bolje bilo sa Milicevicem i Tankovicem. Ja bih tu jos dodao Messija, Iniestu i Lahma.
Ta tri igraca imaju isto toliko zelje da zaigraju za nas kao i Milicevic i Tankovic.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 18 dec 2015, 10:55

Ekipa PAOK-a je u okviru 14. kola grčkog prvenstva u gostima protiv Levadiakosa odigrali 0:0 a naš povremeni reprezentativac, Gojko Cimirot bio je jedan od najboljih igrača na terenu.

Odličnu partiju bivšeg igrača Bordo tima prepoznali su i fanovi PAOK-a koji su izabrali Cimirota za najboljeg igrača utakmice protiv Levadiakosa.

Cimirot je dobio 54,48% glasova od navijača PAOK-a i ubjedljivo iza sebe ostavio legendu bugarskog fudbala i bivšeg igrača Manchester Uniteda, Dimitra Berbatova.

:kafa: :kafa: :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 18 dec 2015, 11:27

JohnCleese je napisao/la:@Sheyi Da, nesto slicno o tom odgajanju i sredini odrastanja sam prethodno napisao u ovom postu iznad. Sve je tako kako si napisao, nema sta slazem se upotpunosti, ali 20 godina je poslije rata, stvarno treba neke nove principe udarit, barem takvima kojima je normalno odabrati drugu reprezentaciju treba etiketirati u javnosti,ukazati da je to "malo cudno" , iako to njima nece nista znaciti, ali cemo polako postavljati malo drugacije standarde.
Tesko se moze stq promijeniti dok ne prodje jos nekih pedeset godina nazalost. Razlog tome je sto ja provjereno znam da se tako ta danasnja djeca uce. I to je problem u tom mentalitetu. Ali je problem sto se i kod nasih komsija u njihovoj drzavi se slicno uci od malena (kod susjeda je ja mislim malo drugacije ali da se vratimo nasoj situaciji).
s obzirom da se djeca uce od malena, mislim da je jedina mogucnost i sansa da se nesto promijeni da ovi sto su bili zivi za vrijeme ratova i svega prije dvadesetak godina umru, a ova danasnja djeca sto imaju 15g budu imali oko 70. Eh tada moze se očekivati tek neki napredak jer oni vise nece moci osudjivati nekoga na osnovu proslosti jer je nisu vidjeli tj nisu ucestvovali u ratovima i sl. mada se to nece ostvariti za nasih zivota.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 19 dec 2015, 17:47

I šta kaže Miličević, osjeća se kao Švicarac, super..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 19 dec 2015, 17:52

Ajzea je napisao/la:I šta kaže Miličević, osjeća se kao Švicarac, super..
Nema tu nista cudno ;)
Nad tobom sunce najljepše sja

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 19 dec 2015, 17:55

K'o da ga je Švicarac napravio napravim mu brata :rol:
"We need to suffer. And we need to fight."

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 19 dec 2015, 18:03

pinoglavi je napisao/la:
Nema tu nista cudno ;)
Cuj svicarac :lol: a ovdje mu tepaju Mili samo da se prestane osjecat svicarcem
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Muumii i 10 gostiju.