HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Imamo problema s Mostar-busom,pa iznajmljujemo kombije i auta.

pa kad je najjeftiniji!csh je napisao/la:Rentaju punto!

HNK Čapljina-HŠK Zrinjski 1:2
Utakmica igrana po vrlo hladnom vremenu pred oko 100 gledatelja,od toga velika vecina Ultrasi,igrali smo u kombiniranom sastavu,mali Šarac se sve vise istice,Selimovic los skroz,po meni nije za prve postave nikako,Zizovic danas katastrofalan,ali Ziza ko Ziza,odigrat će on najbolje kad bude najpotrebnije kao i sto puta do sada.
Od pripremnih utakmica Zrinjski ce jos igrati:
17.2 protiv Leotara u Trebinju
18.2 protiv Branitelja na nekom od mostarskih stadiona
21.2 protiv Celika u Zenici
Utakmica igrana po vrlo hladnom vremenu pred oko 100 gledatelja,od toga velika vecina Ultrasi,igrali smo u kombiniranom sastavu,mali Šarac se sve vise istice,Selimovic los skroz,po meni nije za prve postave nikako,Zizovic danas katastrofalan,ali Ziza ko Ziza,odigrat će on najbolje kad bude najpotrebnije kao i sto puta do sada.
Od pripremnih utakmica Zrinjski ce jos igrati:
17.2 protiv Leotara u Trebinju
18.2 protiv Branitelja na nekom od mostarskih stadiona
21.2 protiv Celika u Zenici
- bilino polje
- Kontakt:
ma ljudi gledo sam tekmu celik zrinski ma igraju celikovci sad u neumu su razvalili zrinski ma bit ce ja mislim hit proljeca a kad budu zrinski celik 21 igrali vidjet ce te koliko ce pobijediti zrinskog .neum

samo celik ale samo celik ale

Osnovana Udruga prijatelja Športske obitelji Zrinjski
Ideja koja traje dugi niz godina konacno je ugledala svjetlo dana, te je grupa navijača i simpatizera osnovala Udrugu prijatelja športske obitelji Zrinjski.
Temeljni je cilj Udruge udruživanje simpatizera športske obitelji Zrinjski iz Mostara svih dobnih skupina kako bi se promovirali svi športski klubovi u Mostaru koji nose naziv «Zrinjski», povećao broj publike na utakmicama i natjecanjima svih naprijed označenih športskih klubova, omogućile pogodnosti za članove Udruge, da bi se educiralo o povijesti i značaju športskih klubova iz Mostara koji nose naziv «Zrinjski».
Djelatnosti Udruge su:
- organizirano i redovito okupljanje članstva,
- organizacija tematskih rasprava i javnih tribina
- organizacija zajedničkih odlazaka na gostujuće utakmice,
- poticanje druženje i razvoj humanih i plemenitih odnosa među članstvom,
- izrada suvenira kluba,
- promoviranje unaprijed navedenih športskih klubova kroz internet, novinske magazine i radio
i televizijske emisije,
- davanje financijske podrške i skupljanje donacija za navedene športske klubove
- suradnja sa športskim klubovima u Mostaru koji nose naziv «Zrinjski», drugim udrugama,
nadležnim tijelima uprave, drugim zajednicama, školama i ostalim ustanovama.
- suradnja sa svim ostalim udrugama.
Udruga je imala svoju osnivačku skupštinu na kojoj je izabrano čelništvo, a nakon toga su sa osnivanjem Udruge upoznati kolektivi iz športske obitelji Zrinjski. Kako je jedna od osnovnih djelatnosti okupljanje članstva, tako iz Udruge obavještavaju sve zainteresirane navijače i simpatizere Zrinjskog da upis novih članova vrše svakog ponedjeljka i petka od 18 do 19 sati u prostorijma HKK Zrinjski HT Mostar na stadionu HŠK Zrinjski. Članarina za godinu iznosi 30 KM, dok za maloljetnike i umirovljenike ista iznosi 15 KM.
Rad Udruge bit će zvanično predstavljen na tiskovnoj konferenciji početkom sljedećeg tjedna, a svečana skupština Udruge najavljena je za početak ožujka u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepana Kosače.
Iz godine u godinu Zrinjski će imati sve više navijača u cijeloj Hercegovini.
I ovo je jedan korak prema tomu cilju.
Momče Hercegovče
- bilino polje
- Kontakt:
- F.G.R. HARMANI
- Kontakt:
Svidja mi se kod vas sto puno radite bas na razvoju navijackiog potencijala i publiciteta, uporedo sa razvojem kluba. Pametna politika.
MENI MOJE, A VAMA VASE
Udrugu je pokrenula ekipa sa portala Zrinjski.info zajedno sa forumasima i vec ima zainteresiranih za uclanjenje u inozemstvu.Sve u svemu pozitiva i za grad i za klub a i za navijace.Josip321 je napisao/la:Iz godine u godinu Zrinjski će imati sve više navijača u cijeloj Hercegovini.
U dolini Neretve imamo puno simpatizera i na tome bi se trebalo poraditi,Čapljina je čitava za Zrinjski,čak nas ima i u Stocu,dolaze sa transovima "Ultras Stolac" a imaju u nesto grafita,onako nisu losi.
A kad sam vec spomenuo grafite,evo nekih pa prosudite:
Evo jedan novi,podgrupa Rodoč

...i u Glibinom selu se nešto uradilo...

Meni osobno najbolji...

Evo jos...

- bilino polje
- Kontakt:
ma daba vam sve robijase necete nikad stici hehehehehe mi smo najbolji to svi znaju i zenice dolazimo samo celik volimo gdje igras ti tu smo i mi jel ti si jedan jedini ole ole oleeeeeooooooooo .R
O
B
I
J
A
S
I

samo celik ale samo celik ale
Cinjenica da imaju jos puno da crtaju, da bi stigli nas "Ilegal crew", ali nemoras ih provocirati. Kao sto mi ne volimo kad nam se drugi javljaju na nasu stranu, sigurno ni oni ne vole.naris je napisao/la:ma daba vam sve robijase necete nikad stici hehehehehe mi smo najbolji to svi znaju i zenice dolazimo samo celik volimo gdje igras ti tu smo i mi jel ti si jedan jedini ole ole oleeeeeooooooooo .RO
B
I
J
A
S
I
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- The_Target
- Kontakt:
Treba biti posten pa priznati da su ovo jako dobri graffiti, naravno ko se razumije u to kao umjetnost...pratim navijacke graffite i murale svih navijackih grupa, i evo kad se vec javio robijas - imaju par dobrih, ali svakako trebaju poraditi na originalnosti, a i vec odavno nisu nista novo radili na tom podrucju. Mostar svakako treba da se ponosi s oba kluba, dobrim fudbalom(nogometom) i navijacima...komsije respekt
Rođeni brato
Ako neko ima slike grafita i ostalih obiljezja neka ih postavi na temi navijaci,meni je od nasih najbolji onaj bijelo polje,a dobar mi je i onaj od robije na stepenicama.The_Target je napisao/la:Treba biti posten pa priznati da su ovo jako dobri graffiti, naravno ko se razumije u to kao umjetnost...pratim navijacke graffite i murale svih navijackih grupa, i evo kad se vec javio robijas - imaju par dobrih, ali svakako trebaju poraditi na originalnosti, a i vec odavno nisu nista novo radili na tom podrucju. Mostar svakako treba da se ponosi s oba kluba, dobrim fudbalom(nogometom) i navijacima...komsije respekt
A svaki normalan mostarac i ljubitelj sporta i nogometa je ponosan sto u Mostaru postoje dva kluba,jedino se mi uz Sarajevo mozemo pohvaliti gradskim derbijem,
PS: dobrim fudbalom (nogometom) se bas i ne mozemo ponosit ali valjda ce bit bolje...

- The_Target
- Kontakt:
Graffiti su svakako jedan segment fudbala(nogometa), navijanja, obiljezavanja teritorija, pa i provokacije
toga je bilo uvijek i svugdje, svakako je ljepse kad se sive povrsine ukrase muralima i graffitima, ali ne i upropastavanjem fasada. Svakako da se svi normalni ljudi u Mostaru ponose sa dva kluba, kvaliteta fudbala ili nogometa je uopste u drzavi losa ali svakako Mostar ima sta da pokaze ( u proslost cu se vratiti ne zbog klisea koji se vec godinama ponavlja o historiji jednog kluba, nego zato sto je u Mostar donesena prva prava fudbalska lopta 1903. godine iz Beca ), svakako ocekujemo bolju igru na terenu, ali i bolje navijanje, koreografije, bakljade i sl.

Rođeni brato
- RođeniMostar
- Kontakt:
Osokolio se nešto onaj AVG u zadnje vrijeme ?
Nego,pošteno,imate dobrih grafita i činjenica je da napredujete !
Mada nećete imati uskoro još brojnost kakvu mi možemo,u to sam siguran...
Još ima onih nesretnika koji navijaju za Hajduka i Dinama...
Mladi ste,kako grupa tako i pripadnici grupe i mislim da možete biti jedna od respektabilnijih grupa u regiji !
U nas je kriza prava sad zavladala tako da dobro koristite ovaj period pa i u promovisanju svoje grupe i kluba a i trebate biti pošteni da vas je malo i mjesto na tabeli diglo ali nije toliko imalo utjecaja !
Samo mogu reći,da će uskoro ovaj derbi možda biti jači i od sarajevskog jer dolaze sve luđe i luđe generacije,djeca su informisana više nego mi u svoj vakat tako da derbi samo može napredovati !
I još da nam npr. naprave stadion u Sj.logoru,pa bilo bi na derbiju preko 15 000 ljudi redovno

Nego,pošteno,imate dobrih grafita i činjenica je da napredujete !
Mada nećete imati uskoro još brojnost kakvu mi možemo,u to sam siguran...
Još ima onih nesretnika koji navijaju za Hajduka i Dinama...
Mladi ste,kako grupa tako i pripadnici grupe i mislim da možete biti jedna od respektabilnijih grupa u regiji !
U nas je kriza prava sad zavladala tako da dobro koristite ovaj period pa i u promovisanju svoje grupe i kluba a i trebate biti pošteni da vas je malo i mjesto na tabeli diglo ali nije toliko imalo utjecaja !
Samo mogu reći,da će uskoro ovaj derbi možda biti jači i od sarajevskog jer dolaze sve luđe i luđe generacije,djeca su informisana više nego mi u svoj vakat tako da derbi samo može napredovati !
I još da nam npr. naprave stadion u Sj.logoru,pa bilo bi na derbiju preko 15 000 ljudi redovno

...kraj Neretve rođeni,mi smo raja iz Mostara...
- antipolitika
- Kontakt:
Prvi bi udjelio donacije F.K Velez za stadion samo da prestanu ova međunacionalna prepucavanja oko stadiona i vlasnistva...Dao Bog da se stadion napravi i nama bi simpatizerima Zrinjskog pao kamen sa srca 

I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Pa u vas je kriza,ali nijedna kriza ne traje vjecno,i nadam se da cete ubrzo izac iz krize, i vi a i klub.I ja bi volio kada bi se izgradio stadion u Sj. Logoru jer trenutno B.B. ne nudi nikakvo rijesenje.
Ima jos onih nesretnika kako ti kazes,ali i toga je hvala Bogu sve manje,na stajenje je zabranjeno unositi bilo kakve salove i zastave osim one Zrinjskoga,a i prva ekipa je dobro "stisnula" ove sabane.Dokaz je bio turnir u Gabeli gdje su Ultrasi bili najbrojniji i skoro nikako nije bilo navijaca Dinama iz Mostara.
A sigurno je da je ovaj derbi dosta popracen,ne samo u Mostaru nego u cijeloj drzavi.
Ima jos onih nesretnika kako ti kazes,ali i toga je hvala Bogu sve manje,na stajenje je zabranjeno unositi bilo kakve salove i zastave osim one Zrinjskoga,a i prva ekipa je dobro "stisnula" ove sabane.Dokaz je bio turnir u Gabeli gdje su Ultrasi bili najbrojniji i skoro nikako nije bilo navijaca Dinama iz Mostara.
A sigurno je da je ovaj derbi dosta popracen,ne samo u Mostaru nego u cijeloj drzavi.
- antipolitika
- Kontakt:
Eagles kakvo je tvoje misljene o malom Sarcu?imali mjesta za njega u ovoj ekipi?Mene mali podsjeca na Luku kad je tek dosao!
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
Mali je dobar,ali ne vjerujem da ce odmah u prvu postavu,ali ukoliko bude ulazio kao zamjena bit ce nevjerovatno osvjezenje za igru Zrinjskoga,kad se sjetim kako je nanizao nekoliko igraca Osijeka u Gabeli,ludilo.antipolitika je napisao/la:Eagles kakvo je tvoje misljene o malom Sarcu?imali mjesta za njega u ovoj ekipi?Mene mali podsjeca na Luku kad je tek dosao!
Inace i Zadro i Pehar su dosta dobro igrali u pripremnim utakmicama.Džidić je isto bio dobar i kada se vrati Sunjic bit ce vrlo dobar tandem u obrani,a i to bi omogucilo Maki da ode naprijed i igra svoju poziciju.Konkurencija u sredini nam je strasna i zbog toga Sarac nece u prvih 11,a ukoliko ga Jović i ubaci,nece pogrijesiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.