FK Željezničar (opšte diskusije)

MCMXLVI
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 23:54

Gator je napisao/la: Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Gasiiii internet :urnebes:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 17 dec 2015, 23:55

Evo vidim lijepe vijesti, da ne bude crno sve.
Ima jedan Abdulaziz Al-Ahmi. I Arabic Investment Group. Eto, da ne bude da samo lose pisem. ;-)
Postavit cu vam sutra i razgovor Bajramovica i Al-Ahmia.
Da Vam zacinim dan jos ljepsim.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 23:57

RuleHz je napisao/la:Evo vidim lijepe vijesti, da ne bude crno sve.
Ima jedan Abdulaziz Al-Ahmi. I Arabic Investment Group. Eto, da ne bude da samo lose pisem. ;-)
Pozdrav za fks.info :wave:
Postavi odma, molim lijepo :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 17 dec 2015, 23:57

RuleHz je napisao/la:
Gator je napisao/la:
RuleHz je napisao/la:Kako ce veselo biti kad se Amar vrati. Bice zanimljivo u Januaru, Februaru. Neofirno ste ga prozvali za 800 000 ili 600 000 duga prema njemu tj pozajmici. Cujem da mu se to bas i ne svidja i da nije u najboljim odnosima sa ovim ljudima.
Zanimljivo, sve sto treba da se uradi po zakonu je predstavljano kao neki bauk od posla. Svi klubovi, ustvari iole ozbiljniji na kraju godine iznesu finansijski izvjestaj koji svako moze pogledati. Sta.je tacno uradjeno sto se prije nije moglo?
Iskreno, ne mogu da vjerujem da je Siljak izjavio da ste jedini klub koji priznaje sve dugove, sta je sa tim htio postici, sta.je.cilj?

Boga mi, kako prizivate Amara neko bi pomislio da ce vam biti ljepse kad dodje. Po nekim informacijama, bit ce bas suprotno.
Jeb.en neki informant. Neka napiše knjigu

Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Pa nisam rekao da je covjek slagao. Cak sta vise.
Ali zbog cega se razlikuje ovaj danasnji Vas finansijskk izvjestaj od naseg proslogodisnjeg, kada su isto receni svi dugovi javno, jasno i glasno. Ja ne znam i ne razumijem i fakat mi nije jasno, ne zajebavam se, stvarno pitam jer ne vidim razliku.

Jesam li slagao da od 800 000 pozajmica, bar pola miliona odlazi na Amara, jel laz?
Razlika je u tome što se navelo čega. I bit ce detaljisan na skupstini za članove. I vas i nas prošlogodišnji je bukvalno bio prihodi xxx rashodi xxx i to je to.

Samo je istina o pozajmici.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 18 dec 2015, 00:01

Ajzea je napisao/la:
Vidi budale. Kakav sinfo. Ljudi fino pricali sa vasim predsjednikom jeli? Sta je vec?
Hoce covjek da ulaze pare :D
EDIT : Gator, Boga mi nije, evo citam i vase i nase od prije dvije godine, prosle godine i evo Vas sada i ne vidim nikakvu razliku. I prosle godine su rekli dug koliki je poreznoj, koliki je dug prema dobavljacima, kad je dug napravljen, cak.su.i.stadion spominjali. Sve u svemu OK. Samo nek je transparentno.

http://www.k.lix.ba/sport/nogomet/zeljo ... /140109126
Zadnja izmjena: RuleHz, dana/u 18 dec 2015, 00:06, ukupno mijenjano 1 put.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2015, 00:03

MCMXLVI je napisao/la:
Gator je napisao/la: Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Prvi u svemu, postavljaju standarde, a ti samo pati u ljubomori svojoj.. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 18 dec 2015, 00:10

RuleHz je napisao/la: Vidi budale. Kakav sinfo. Ljudi fino pricali sa vasim predsjednikom jeli? Sta je vec?
EDIT : Gator, Boga mi nije, evo citam i vase i nase od prije dvije godine, prosle godine i evo Vas sada i ne vidim nikakvu razliku. I prosle godine su rekli dug koliki je poreznoj, koliki je dug prema dobavljacima, kad je dug napravljen, cak.su.i.stadion spominjali. Sve u svemu OK. Samo nek je transparentno.

Koliko me pamćenje sluzi, nigdje nije spomenut dio u kojem Amar Bajramović odbija ili zahtjeva dio novca za sebe, već ga srdačno pozdravlja i jasno govori da ga kontaktira, pita kad god i šta god zeli, što znači da bi nam mogao i valjati u budućnosti :mrgreen:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 dec 2015, 00:11

Za godinu dana pitari ce opet poceti prozivat savez, sudije, komisije, dva Osima,... :kafa:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 18 dec 2015, 00:16

znamo da je Katar vjerovatno najbogatija zemlja na svijetu, i gospodar familije kad se vrati kući ne vjerujem da će doći bez nekog šeika koji je spreman da investira i profitira u projektu stadiona. Sigurno je da kako nam se bliži jubilej 100 godina postojanja, da nas očekuju sve bolje i ljepše stvari :thumbup: :opaopa: :bih: :njanjanja:

Mi smo Željini Željo je naš !!!
povratak otpisanih!

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 18 dec 2015, 00:18

RuleHz je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:
Vidi budale. Kakav sinfo. Ljudi fino pricali sa vasim predsjednikom jeli? Sta je vec?

Ako ti kazes onda je tako, halali. Čovjek pogriješio. Ali ne vidim zašto vam to toliko smeta. Stvarno tražite sitnicu za raspravu. Hajd uredu ti si se ubacio prije 10 min. tebe ovo ne tangira, a i ubacio si svježine sa onom pričom o Amaru.
Ali ima ovih vaših delegata koji vazdan klip presice vraćaju. Ja mislim da ovaj joker i rimljanin znaju čitav govor sa presice napamet.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 18 dec 2015, 00:20

Gator je napisao/la:
Ako ti kazes onda je tako, halali. Čovjek pogriješio. Ali ne vidim zašto vam to toliko smeta. Stvarno tražite sitnicu za raspravu. Hajd uredu ti si se ubacio prije 10 min. tebe ovo ne tangira, a i ubacio si svježine sa onom pričom o Amaru.
Ali ima ovih vaših delegata koji vazdan klip presice vraćaju. Ja mislim da ovaj joker i rimljanin znaju čitav govor sa presice napamet.
Nisam nazalost bio kuci dok je trajala presica, ali vidio sam sta je urađeno i prezentovano i ostao sam impresioniran. Svaka cast i puna podrska ljudima na celu Zeljeznicara, zaista rade nesto veliko, golemo, kako kome odgovara. Ne znam sto me odmah napadas.
Bahati, bahati Željkan!
1946

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 18 dec 2015, 00:21

grickaju se muda izgleda jos uvijek :mrgreen:

al ipak ima i normalnih, rijetkih ali ih ima sa normalnim komentarima :wave:

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 dec 2015, 00:33

joker90 je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:
Prvi u svemu, postavljaju standarde, a ti samo pati u ljubomori svojoj.. :kafa:
"Ne znam da li ijedan klub placa sve doprinose na igrace i sve uposlenike." - Mirsad Siljak
Izgleda da je ovo kod njih nesto potpuno novo u klubu :rol:

Ali priznajem, jer nije tako jednostavno furati 2k clanova.
Zato moram odati neko priznanje G. Mirsadu Siljku, mozda neki avatar :think:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 dec 2015, 00:47

Uskoro kad stvari krenu lose za FK Sarajevo !

Druga epizoda : http://www.klix.ba/sport/nogomet/fk-sar ... /140302071

A do tada sa amiđinim param u odbrani titule i napadanju kupa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 18 dec 2015, 00:52

I pobjedili korupciju, jer zeljeznicar ulazi u trecu sezonu bez titule :urnebes:

Ljudi hebo ovo vise ja idem, i hvala vam sto ste me slatko nasmijali, pogotov G. Mirsad Siljak, koja je on samo legenda :lol:

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 dec 2015, 01:02

Fakat lijepa prica komsije. Bio bih sretan da se ovo sprovede u djelo, jer i mom klubu odgovara sto jaci i uredjeniji Zeljeznicar, onda i za sam grad je ovo velika stvar i opcenito za bh fudbal. Puna podrska, iako izgleda utopijski, ovo se moze realizovat u neko dogledno vrijeme, za 6 mjeseci sigurno ne, ali par godina djeluje kao realan rok, naravno ako se bude radilo kako Bog zapovjeda. Ovo je u interesu, najprije Zeljeznicara, grada a i u interesu sviju nas, da se ne lazemo. Siguran sam da, ako se ovo pocne realizovati, da ce to samo jos vise potaci ljude iz mog kluba da pocnu ubrzano radit na projektu naseg (novog) stadiona. Bice lijepi derbiji na ovom nadam se, buducem stadionu.

Sa srecom. :salut:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 18 dec 2015, 01:09

uNbx je napisao/la:Fakat lijepa prica komsije. Bio bih sretan da se ovo sprovede u djelo, jer i mom klubu odgovara sto jaci i uredjeniji Zeljeznicar, onda i za sam grad je ovo velika stvar i opcenito za bh fudbal. Puna podrska, iako izgleda utopijski, ovo se moze realizovat u neko dogledno vrijeme, za 6 mjeseci sigurno ne, ali par godina djeluje kao realan rok, naravno ako se bude radilo kako Bog zapovjeda. Ovo je u interesu, najprije Zeljeznicara, grada a i u interesu sviju nas, da se ne lazemo. Siguran sam da, ako se ovo pocne realizovati, da ce to samo jos vise potaci ljude iz mog kluba da pocnu ubrzano radit na projektu naseg (novog) stadiona. Bice lijepi derbiji na ovom nadam se, buducem stadionu.

Sa srecom. :salut:
Svaka čast tebi i pojedincima na razmišljanju :bow: :thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 18 dec 2015, 01:16

Ma buraz, apsurd je da se cestita na ovome, valjda je ovo neko normalno razmisljanje. Forum je druga stvar, a ovako kad pricas sa ljudima, vecinom dijele ovaj neki stav. Drugo su djecai dekadentni ljudi. Ne vide da svi dobijaju iz ovog, a i slicnih projekata bilo kog drugog kluba.
Ko se ne raduje ovome, ako nista zbog mogucnosti da ces prisustvovat tu na bar jednom derbiju godisnje, i bit dio atmosfere koja ne moze bit losa na ovakvom stadionu, taj je opasno bolestan. :D
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 18 dec 2015, 09:19

HZ1987GP je napisao/la:slika

:D :D :D
Fino ste ovo napisali.
SVI ŽELJINI STADIONI
Volio bih vidjeti Vase.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zaboljesutra i 18 gostiju.