Gasiiii internetGator je napisao/la: Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.

Gasiiii internetGator je napisao/la: Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Pozdrav za fks.infoRuleHz je napisao/la:Evo vidim lijepe vijesti, da ne bude crno sve.
Ima jedan Abdulaziz Al-Ahmi. I Arabic Investment Group. Eto, da ne bude da samo lose pisem.![]()
Postavit cu vam sutra i razgovor Bajramovica i Al-Ahmia.
Da Vam zacinim dan jos ljepsim.
Razlika je u tome što se navelo čega. I bit ce detaljisan na skupstini za članove. I vas i nas prošlogodišnji je bukvalno bio prihodi xxx rashodi xxx i to je to.RuleHz je napisao/la:Pa nisam rekao da je covjek slagao. Cak sta vise.Gator je napisao/la:Jeb.en neki informant. Neka napiše knjiguRuleHz je napisao/la:Kako ce veselo biti kad se Amar vrati. Bice zanimljivo u Januaru, Februaru. Neofirno ste ga prozvali za 800 000 ili 600 000 duga prema njemu tj pozajmici. Cujem da mu se to bas i ne svidja i da nije u najboljim odnosima sa ovim ljudima.
Zanimljivo, sve sto treba da se uradi po zakonu je predstavljano kao neki bauk od posla. Svi klubovi, ustvari iole ozbiljniji na kraju godine iznesu finansijski izvjestaj koji svako moze pogledati. Sta.je tacno uradjeno sto se prije nije moglo?
Iskreno, ne mogu da vjerujem da je Siljak izjavio da ste jedini klub koji priznaje sve dugove, sta je sa tim htio postici, sta.je.cilj?
Boga mi, kako prizivate Amara neko bi pomislio da ce vam biti ljepse kad dodje. Po nekim informacijama, bit ce bas suprotno.
Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Ali zbog cega se razlikuje ovaj danasnji Vas finansijskk izvjestaj od naseg proslogodisnjeg, kada su isto receni svi dugovi javno, jasno i glasno. Ja ne znam i ne razumijem i fakat mi nije jasno, ne zajebavam se, stvarno pitam jer ne vidim razliku.
Jesam li slagao da od 800 000 pozajmica, bar pola miliona odlazi na Amara, jel laz?
Vidi budale. Kakav sinfo. Ljudi fino pricali sa vasim predsjednikom jeli? Sta je vec?Ajzea je napisao/la:Pozdrav za fks.infoRuleHz je napisao/la:Evo vidim lijepe vijesti, da ne bude crno sve.
Ima jedan Abdulaziz Al-Ahmi. I Arabic Investment Group. Eto, da ne bude da samo lose pisem.![]()
Postavi odma, molim lijepo
Prvi u svemu, postavljaju standarde, a ti samo pati u ljubomori svojoj..MCMXLVI je napisao/la:Gasiiii internetGator je napisao/la: Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Koliko me pamćenje sluzi, nigdje nije spomenut dio u kojem Amar Bajramović odbija ili zahtjeva dio novca za sebe, već ga srdačno pozdravlja i jasno govori da ga kontaktira, pita kad god i šta god zeli, što znači da bi nam mogao i valjati u budućnostiRuleHz je napisao/la: Vidi budale. Kakav sinfo. Ljudi fino pricali sa vasim predsjednikom jeli? Sta je vec?
Hoce covjek da ulaze pare
EDIT : Gator, Boga mi nije, evo citam i vase i nase od prije dvije godine, prosle godine i evo Vas sada i ne vidim nikakvu razliku. I prosle godine su rekli dug koliki je poreznoj, koliki je dug prema dobavljacima, kad je dug napravljen, cak.su.i.stadion spominjali. Sve u svemu OK. Samo nek je transparentno.
http://www.k.lix.ba/sport/nogomet/zeljo ... /140109126
Ako ti kazes onda je tako, halali. Čovjek pogriješio. Ali ne vidim zašto vam to toliko smeta. Stvarno tražite sitnicu za raspravu. Hajd uredu ti si se ubacio prije 10 min. tebe ovo ne tangira, a i ubacio si svježine sa onom pričom o Amaru.RuleHz je napisao/la:Vidi budale. Kakav sinfo. Ljudi fino pricali sa vasim predsjednikom jeli? Sta je vec?Ajzea je napisao/la:Pozdrav za fks.infoRuleHz je napisao/la:Evo vidim lijepe vijesti, da ne bude crno sve.
Postavi odma, molim lijepo
Hoce covjek da ulaze pare
EDIT : Gator, Boga mi nije, evo citam i vase i nase od prije dvije godine, prosle godine i evo Vas sada i ne vidim nikakvu razliku. I prosle godine su rekli dug koliki je poreznoj, koliki je dug prema dobavljacima, kad je dug napravljen, cak.su.i.stadion spominjali. Sve u svemu OK. Samo nek je transparentno.
http://www.k.lix.ba/sport/nogomet/zeljo ... /140109126
Nisam nazalost bio kuci dok je trajala presica, ali vidio sam sta je urađeno i prezentovano i ostao sam impresioniran. Svaka cast i puna podrska ljudima na celu Zeljeznicara, zaista rade nesto veliko, golemo, kako kome odgovara. Ne znam sto me odmah napadas.Gator je napisao/la:
Ako ti kazes onda je tako, halali. Čovjek pogriješio. Ali ne vidim zašto vam to toliko smeta. Stvarno tražite sitnicu za raspravu. Hajd uredu ti si se ubacio prije 10 min. tebe ovo ne tangira, a i ubacio si svježine sa onom pričom o Amaru.
Ali ima ovih vaših delegata koji vazdan klip presice vraćaju. Ja mislim da ovaj joker i rimljanin znaju čitav govor sa presice napamet.
"Ne znam da li ijedan klub placa sve doprinose na igrace i sve uposlenike." - Mirsad Siljakjoker90 je napisao/la:Prvi u svemu, postavljaju standarde, a ti samo pati u ljubomori svojoj..MCMXLVI je napisao/la:Gasiiii internetGator je napisao/la: Šiljak nije ništa slagao, nijedan klub u PL, a i regiji nije naveo ovako svoje dugove.
Svaka čast tebi i pojedincima na razmišljanjuuNbx je napisao/la:Fakat lijepa prica komsije. Bio bih sretan da se ovo sprovede u djelo, jer i mom klubu odgovara sto jaci i uredjeniji Zeljeznicar, onda i za sam grad je ovo velika stvar i opcenito za bh fudbal. Puna podrska, iako izgleda utopijski, ovo se moze realizovat u neko dogledno vrijeme, za 6 mjeseci sigurno ne, ali par godina djeluje kao realan rok, naravno ako se bude radilo kako Bog zapovjeda. Ovo je u interesu, najprije Zeljeznicara, grada a i u interesu sviju nas, da se ne lazemo. Siguran sam da, ako se ovo pocne realizovati, da ce to samo jos vise potaci ljude iz mog kluba da pocnu ubrzano radit na projektu naseg (novog) stadiona. Bice lijepi derbiji na ovom nadam se, buducem stadionu.
Sa srecom.
Fino ste ovo napisali.HZ1987GP je napisao/la:
![]()
![]()