FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
ne bi imo ništa protiv Carla, samo da ne počne izvodit one pizdarije tipa jedan golman brani u BL, a drugi u LP

- Stefan Effenberg
- Kontakt:
Njemački Bild prenosi od Kickera:Nerminovic je napisao/la:Gledao nisi niti jedan intervju sa Franckom, prije mjesec dana ako ne i vise je dao intervju gdje izjavio da se osjeca spreman i da jedva ceka da uleti na taj yebeni teren, sam sebe je gurao prerano a ne Pep - ne moze on isto vrijeme biti trener i doktor, njegovo je da sastavi najbolji tim a ne da jos glumi doktora...plan je i ovako sigurno bio da Ribery dobije poluvrijeme protiv Dinama i gotovo, ima valjda ljudi u klubu koji su rekli da je Franck dovoljno spreman za 45 minuta a sta da Pep radi, covjeku zabraniti da igra jelStefan Effenberg je napisao/la:Za ovu povredu je samo i jedino kriv Pep Guardiola. Pa kako on ne može shvatiti da je Ribery izbivao sa travnjaka 9 mjeseci i da tijelu treba postepeno povećavati napor? Kao i kod one povrede Robbena protiv Dortmunda kad se Arjen prebrzo vratio na teren pa odmah ponovno ozljeda.thulkazal je napisao/la:I da, Ribery-u produžena povreda na 8 sedmica
Nisam stručnjak, nisam doktor ali smatram da je kod ove dvije povrede Pep morao povući ručnu i reći Riberyu sada i Robbenu onda ne možete igrati i točka. Kako god Ribery gorio od želje da zaigra i ponovno se vrati, nikako nije smio nakon tako duge povrede odmah počinjati utakmice i trener mu je trebao jednostavno zabraniti da igra i gotovo, a sve u cilju Bayerna da Ribery bude spreman za drugi mjesec pa nadalje.
Bujrum Ancelottiu
"Wie der Kicker berichtet, gab es erneut eine Auseinandersetzung zwischen Trainer Pep Guardiola (44) und der medizinischen Abteilung des Rekordmeisters.
Laut der Zeitung machte Guardiola Team-Doc Dr. Volker Braun (42) in einem Gespräch für die aktuelle Verletzten-Misere beim Meister verantwortlich. Der jedoch drehte den Spieß demnach um und konterte, Guardiola selbst trage die Schuld, weil er die Spieler zu früh eingesetzt habe, woraufhin Guardiola ihn angeblich aus seinem Büro warf.
Wasser auf die Mühlen von Bayern-Doc Braun: die erneute Verletzung von Flügelflitzer Frank Ribery (32).
Der Franzose wurde von Guardiola nach einer neunmonatigen (!) Verletzungspause bei Bayerns Pleite in Gladbach (1:3) eingewechselt – nach gerade mal zwei Einheiten Mannschaftstraining und laut kicker gegen den ausdrücklichen Rat der medizinischen Abteilung.
Auch in der darauffolgenden Partie in Zagreb (2:0) lief Ribéry auf, diesmal sogar in der Startelf.
BILD weiß: Auch diese Maßnahme sorgte für Unverständnis in der medizinischen Abteilung. Gerade bei nasskaltem Wetter und in einem Spiel, in dem es um nichts mehr ging (Bayern stand zuvor bereits als Gruppensieger fest.)...
Zur Halbzeit musste der Franzose dann angeschlagen in der Kabine bleiben. Erst war die Rede von einer kleineren Verletzung. Nun ist klar: Es handelt sich um einen Muskelbündelriss im Oberschenkel. Ribéry wird damit wohl vier bis sechs Wochen fehlen..."
Dakle, sve ovdje piše. Boldano mi je izuzetno zanimljivo. Malo se ovaj tekst kosi sa tvojim branjenjem Pepa. Ili je ovaj tekst samo šuplja?
- luca toni 9
- Kontakt:
Otvorila se opcija i da Mourinhom.
Neka se Mou odmori do ljeta i onda kod nas polako..malo nek' uci njemacki sad
Po meni bolji izbor od Carla.
Kad su povrede u pitanju, ne znam sta je fazon..ali znam da smo imali najboljeg doktora u svijetu fudbala, onog Müller-Wolfahrta (ili kako vec). I znam da je otisao zbog trenera, jer se mijesao u njegov posao. Po meni minus za Pepa.
PS. Jel zna neko kad ce biti poznato hoce li Pep produziti ugovor???
Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Kad su povrede u pitanju, ne znam sta je fazon..ali znam da smo imali najboljeg doktora u svijetu fudbala, onog Müller-Wolfahrta (ili kako vec). I znam da je otisao zbog trenera, jer se mijesao u njegov posao. Po meni minus za Pepa.
PS. Jel zna neko kad ce biti poznato hoce li Pep produziti ugovor???
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
o novom treneru ili Pepu kad dođe vrijeme za to, a dotada
za najbolji klub na kugli zemaljskoj

[youtube][/youtube]Bayern iz Minhena je sinoć na Circus Krone pozvao 2.000 djece među kojima su izbjeglice, siročad i djeca sa posebnim potrebama.
U publici su, među ostalima, boravili Pep Guardiola i Arjen Robben, a na sceni su djecu, pored plesača i klauna, zabavljali Sebastian Rode, Xabi Alosno i Joshua Kimmich.
Dok je Rode glumio pjevača, Xabi Alonso je držao metlu koja je poslužila kao gitara, a samo noć prije španski reprezentativac je postigao fantastičan gol u pobjedi Bayerna nad Darmstadtom (1:0).
Ovim gestom Bayern je pokazao veličinu i demonstrirao kako fudbal može biti jako oružje u pomaganju drugima.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Odluku Pepa Guardiole i informaciju hoće li Bayern na kraju sezone dobiti novog trenera ćemo saznati nakon posljednje utakmice uoči zimske stanke koju Bavarci igraju protiv Hannovera za dva dana.
Što se španjolskih medija tiče, sve je već jasno - Guardiola odlazi u Manchester City, a na njegovo mjesto stiže Carlo Ancelotti. Informaciju je plasirala Marca koja piše da je Pep svoju odluku već rekao klubu, ali i da je dogovor s Ancelottijem postignut još prošloga tjedna. Prema tim navodima, Talijan će potpisati trogodišnji ugovor.
Njemački mediji podsjećaju da je Kicker još ranije pisao kako je Ancelotti bliskim ljudima rekao sa "90% sigurno odlazi u Bayern", a nedavno je i France Footballu izjavio: "Vratit ću se sljedeće sezone. Volio bih još jednom osvojiti Ligu prvaka. Trenirat ću klub koji je sposoban to napraviti."
U Njemačkim se pak medijima vrte informacije da bi Guardiolu mogli naslijediti Joachim Loew ili dvojac Mark van Bommel / Mehmet Scholl.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Ako neće biti Carlo ili Jozun onda bih priliku dao ovoj zadnjoj dvojici. Bolje naši nego neko strani.

očigledno adidas pravi revoluciju sa ove 3 crte, sto nisu vise na rukavima, koja ce krenut na EP, a izgleda da ni klubove neće zaobić
- anelbavarac
- Kontakt:
JEDINA novina koja je objavila da Pep odlazi, a da je nasljednik Carlo je Marca.
A onda svi ostali mediji su prenijeli te informacije, pozivajuci se na pomenutu novinu.
Prakticno copy/paste..
Nista drugo ne preostaje, sacekati utakmice protiv Hannovera, i napokon znati na cemu smo.
Iz moje pespektive, mnogo vise elemenata je za Pep ostane nego da ode.
A onda svi ostali mediji su prenijeli te informacije, pozivajuci se na pomenutu novinu.
Prakticno copy/paste..
Nista drugo ne preostaje, sacekati utakmice protiv Hannovera, i napokon znati na cemu smo.
Iz moje pespektive, mnogo vise elemenata je za Pep ostane nego da ode.
- luca toni 9
- Kontakt:
Hopfner izjavio da su i prije Pepa odlazili treneri, igraci...da svi koji nisu zadovoljni, mogu ici. I da ce Klub ostati i nakon sto neko ode (trener, igrac).
Ili taktika predsjednika, ili bas ide trener.
Ili taktika predsjednika, ili bas ide trener.
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
cova odlazi zato sto nije imo potpunu slobodu kada su u pitanju transferi
on bi mozda da proda mulera i levandovskog, pa da umjesto njih dovede neke male tehnicare...
neka ba gvardo, aj ti u siti.
anceloti
murinjo
da preuzme klub, vjerujem da bi se pokakio po konkurenciji; kako u ligi, tako i u evropi.
jos kad citav stadion pocne skandirat ´jose mourinho, jose mourinho´ ko onomad u madridu...

on bi mozda da proda mulera i levandovskog, pa da umjesto njih dovede neke male tehnicare...

neka ba gvardo, aj ti u siti.
anceloti

murinjo

da preuzme klub, vjerujem da bi se pokakio po konkurenciji; kako u ligi, tako i u evropi.
jos kad citav stadion pocne skandirat ´jose mourinho, jose mourinho´ ko onomad u madridu...
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Evo šta Hitzfeld kaže o novom treneru i nadam se da uprava ima sličan stav:
"At this highest level it's important that players know he (novi trener) can do it (osvajati najveće turnire). And it's also important for the public image. A Bayern coach has to have a high reputation."
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Tomica potpisao do 2021. 

Još AlabaNYKnicks Fan je napisao/la:Tomica potpisao do 2021.

Jel ovo photoshop, ako nije

Na official stranici stavljeno... Lično Xabi mi je klimav ali ajde godina je u pitanjumuamerc je napisao/la:Jel ovo photoshop, ako nije![]()
![]()
![]()
![]()

- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
To znači da bi i Pep mogao ostati još jednu god, ili je Xabi dobio produženje samo da se može zaraditi nešto na njemu 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ko je još klimav sa ugovorom, čini mi se Alaba 2018, Robben 2017, Gotze 2017 i Thiago 2017 (a on je čini mi se nedavno nešto potpisao.)thulkazal je napisao/la:Na official stranici stavljeno... Lično Xabi mi je klimav ali ajde godina je u pitanjumuamerc je napisao/la:Jel ovo photoshop, ako nije![]()
![]()
![]()
![]()
Nećeš vražerio_Ferdy88 je napisao/la:To znači da bi i Pep mogao ostati još jednu god, ili je Xabi dobio produženje samo da se može zaraditi nešto na njemu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.