FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

perodeformero
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la perodeformero » 17 dec 2015, 22:18

Ljudi ulazi se u novu godinu sa preko 4.200.000 km duga, kakva vas euforija puca

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 dec 2015, 22:19

milanribar je napisao/la:
logme je napisao/la:Ove ljude koji su se danas pojavili na press konferenciji moramo postovati. To su ljudi koji iza sebe imaju uspješne karijere. Mogli su nastaviti raditi svoj posao, sigurno bi im bilo puno lakše. Umjesto toga oni su tu, rade rudarski posao, svjesni s kakvim poteskocama ce se sresti.
Naravno da su imali grešaka u sportskom segmentu, ali tu je najlakše pogriješiti. U ekonomiji se mogu procjeniti prihodi i rashodi, ali ko ce procjeniti da Stokic nece uraditi nista, da na jugu nece biti podrske. Dugovi se tope, ostalo je jos dosta, ali treba biti strpljiv.
Nervira me prica oko stadiona. I to samo iz razloga sto u ovoj zemlji svi imaju neke megalomanske planove, a na kraju se ne postave dvije cigle.
Cekamo da vidimo s kakim igracima cemo uci u proljece, vjerujem da se neke greske nece ponoviti.
Ali uprkos svemu vidim da ovi ljudi vrijedno rade, to mi uliva nadu. Samo onaj ko mrzi Želju u danasnjoj pressici nece naci ama bas nista dobro.
Ovo je jedino pametno sto si napisao..idi nastavi, majke ti ...
ko ružio :D :D :D

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 17 dec 2015, 22:26

Odlicna i transparentna press konferencija koja je sok za nasa podrucja, posto se kod nas ne radi nista transparentno od trafike do bekto precise.

Helem meni se po glavi motaju dva pitanja koja su izasla iz svega ovoga.

Prvo pitanje nije mi jasno kako je od povratka Amara nazad u Zelju pa do odlaska istoga iz Zelje nastao novi dug od 2.8 miliona. Iskreno se nadam da je to neka greska poreske uprave i duplo racunanje istoga, vjerovatno se nije vracalo nista od postojeceg duga a obaveze su se izmirivale pa je doslo do nekog nesporazuma.

Druga stvar, sto se tice ostvarenih prihoda ove godine. Koja je za nas realno gledajuci bila i vise nego plodna i sretna u drugu ruku. Zar ne bi ti isti prihodi realno trebali biti veci za cca. 1 ili 2 miliona. Kako? Od europskog puta smo ostvarili profit od cca. 2 miliona i prodaja igraca iznosila je jos 1 mil. km. Valjda i putem sponzorskih ugovora bi trebali ostvariti prihode od milion,milion i pol. Tako da se ja iskreno nadam da u ovaj obracun nisu uracunate pare koje su dosle ili bi trebale doci od Dzeke.

I zamjerka na projekte stadiona, nadam se da ce napokon neko shvatiti u klubu i oko njega da se trebamo prestati baviti nekim megalomanskim projektima i svesti sredjivanje stadiona na minimalne troskove. Ove ideje su blago nadrealne i vec su postale dosadne.

U svakom slucaju veliki plus za transparentnost i rad koji je ulozen ove godine. Sve je ovo u svrhu progresivne kritike i jedan vid pitanja koja se postavljaju sama poslije pressa.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 22:31

perodeformero je napisao/la:Ljudi ulazi se u novu godinu sa preko 4.200.000 km duga, kakva vas euforija puca
Ma slave ljudi, nema to niko mozga. Sta onaj danas napisa u plusu smo 800.000, cuj u plusu. Majko mila :facepalm:

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 17 dec 2015, 22:31

perodeformero je napisao/la:Ljudi ulazi se u novu godinu sa preko 4.200.000 km duga, kakva vas euforija puca
Da li si gledao konferenciju? Ljudi ti lijepo sve objasne u vezi duga, imao si dug 3,3 miliona, vratio si oko 1,8 miliona, dug je oko 1,4 miliona od toga prema poreznoj 900hiljad, i 500 hiljada tekuce obaveze. Novi dug prema poreznoj jos uvijek nije vazeci jer smo se zalili i akobude pravosnazan onda ce nam se rata koju sad mjesecno placamo oko 10 milja povecati, sto znaci da cemo ubrzo jedino biti duzni poreznoj..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

blueheart
Kontakt:

Post Postao/la blueheart » 17 dec 2015, 22:31

ova sadasnja garnitura ljudi je rekla Merhaba svima pa i belaju... dakle nisu podlegli pritisku nisu sutili i mutili kao sto se do sada radilo, nego naprotiv sutili su i radili ispravljali krive drine i danas su to nama fino objelodanili. Rekao bih da su trasirali neki NAS put koji ima jasan cilj i ima sto je jako bitno strategiju kako doci do cilja. Misimovic je covjek koji koji zna i ne boji se uspjeha, ali kod njega nema mjesta za lezihljebovice...

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 dec 2015, 22:34

milanribar je napisao/la:
Ma slave ljudi, nema to niko mozga. Sta onaj danas napisa u plusu smo 800.000, cuj u plusu. Majko mila :facepalm:
:wave: :wave: :wave: :wave:

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 17 dec 2015, 22:35

Brkoo je napisao/la:
Da li si gledao konferenciju? Ljudi ti lijepo sve objasne u vezi duga, imao si dug 3,3 miliona, vratio si oko 1,8 miliona, dug je oko 1,4 miliona od toga prema poreznoj 900hiljad, i 500 hiljada tekuce obaveze. Novi dug prema poreznoj jos uvijek nije vazeci jer smo se zalili i akobude pravosnazan onda ce nam se rata koju sad mjesecno placamo oko 10 milja povecati, sto znaci da cemo ubrzo jedino biti duzni poreznoj..
Nemoj se bezveze truditi. On je placen da ovako pise.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 17 dec 2015, 22:37

Evo opet Ljigate... Dobio nogu u guzicu, pa sad mu vuna.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 22:45

Imas dugove na pozajmice i imas jos dodatna dva miliona koja su na cekanju? O ta dva miliona se pisalo nedavno.

Mi smo na polusezoni gdje nismo nista konkretno uradili sto se tice para, osim sto imaju PLANU kao svi do sada. Gredic je imao plan ja se sjebo, jos odem ko budala istresem mu 3 stoje(godisnja sjever,dva dresa,malom od sestre godisnja), na kraju ga podudlam ko najveci glupko, stabilizacija, statut, obecanja, vracanja dugova. Sta bi na kraju druga uprava, veci dugovi, i sastav koji ne moze meda na kasiku.

Mislim dzaba ja pisem ovo, isto kao sto vi pisete ali ima li iko gram mozga jbt. Taj mi dio nije nikako jasno.

Svi mi imamo plan, neko ima plan da ode u Dubaiji na medeni mjesec, neko ima plan da kupi porsea, i ovi imaju plan. Toliko love proslo kroz klub oni imaju 600.000 pozajmice i dodatna dva miliona koja se kao nesto cekaju. Sta cekate jadni ne bili, Bog vam dao lijepu pamet.

Oni vratili 1.8 mil :facepalm: :facepalm: :facepalm: Pa jel imate mozga, Bog vam dap lijepu pamet..

staaarinavijac
Kontakt:

Post Postao/la staaarinavijac » 17 dec 2015, 22:52

Sudeći prema podacima iznesenim na press-u , ne može se poreći da se uprava zaista trudi da klub izađe iz teške situacije.Naravno da onaj koji radi nekad i griješi , nekad ima i pomalo prevelike odnosno u datom momentu nerealne ciljeve , ali utiska sam i nadam se na ne griješim da su danas prisutni na press-u nepokolebljivi da sve istjeraju na čistac i da klub transparento i legalno posluje .
Nek' im je sretno ...

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 dec 2015, 22:56

milanribar je napisao/la:Imas dugove na pozajmice i imas jos dodatna dva miliona koja su na cekanju? O ta dva miliona se pisalo nedavno.

Mi smo na polusezoni gdje nismo nista konkretno uradili sto se tice para, osim sto imaju PLANU kao svi do sada. Gredic je imao plan ja se sjebo, jos odem ko budala istresem mu 3 stoje(godisnja sjever,dva dresa,malom od sestre godisnja), na kraju ga podudlam ko najveci glupko, stabilizacija, statut, obecanja, vracanja dugova. Sta bi na kraju druga uprava, veci dugovi, i sastav koji ne moze meda na kasiku.

Mislim dzaba ja pisem ovo, isto kao sto vi pisete ali ima li iko gram mozga jbt. Taj mi dio nije nikako jasno.

Svi mi imamo plan, neko ima plan da ode u Dubaiji na medeni mjesec, neko ima plan da kupi porsea, i ovi imaju plan. Toliko love proslo kroz klub oni imaju 600.000 pozajmice i dodatna dva miliona koja se kao nesto cekaju. Sta cekate jadni ne bili, Bog vam dao lijepu pamet.

Oni vratili 1.8 mil :facepalm: :facepalm: :facepalm: Pa jel imate mozga, Bog vam dap lijepu pamet..
samo nastavi,još malo ćeš me ubijedit da ja nisam ja,da sam ja on,da je on onaj a da je ovaj ja :guz: :guz: :guz:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 17 dec 2015, 23:33

Svaka cast upravi, Ligata samo ga dudlaj zajedno sa milanom. :clap:
FORZA ZELJO

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 23:35

kenan_tm87 je napisao/la:Svaka cast upravi, Ligata samo ga dudlaj zajedno sa milanom. :clap:
Vidis kako si ti pametna. Da nam je vise tako akademski obrazovanih ljudi, koji znaju sta zele u zivotu. :pray:

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 17 dec 2015, 23:42

Da nam je ovakvih kao ja, akademsko obrazovanih ljudi, tajo i mama bi ti u zatvoru bili jer su te takvog odgojili, a ti u mentalnoj ustanovi na lijecenju od posljedica takvog odgoja, ne bi te ovdje normalni ljudi morali trpiti. ;)
FORZA ZELJO

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 dec 2015, 23:47

kenan_tm87 je napisao/la:Da nam je ovakvih kao ja, akademsko obrazovanih ljudi, tajo i mama bi ti u zatvoru bili jer su te takvog odgojili, a ti u mentalnoj ustanovi na lijecenju od posljedica takvog odgoja, ne bi te ovdje normalni ljudi morali trpiti. ;)
nemoj tako
nekad ni roditelji nisu krivi

:cool:
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 23:48

salle86 je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Da nam je ovakvih kao ja, akademsko obrazovanih ljudi, tajo i mama bi ti u zatvoru bili jer su te takvog odgojili, a ti u mentalnoj ustanovi na lijecenju od posljedica takvog odgoja, ne bi te ovdje normalni ljudi morali trpiti. ;)
nemoj tako
nekad ni roditelji nisu krivi

:cool:
Slazem se.. Kompanija Durex je kriva u dosta slučajeva.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 17 dec 2015, 23:50

Ligeta :urnebes:
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 17 dec 2015, 23:54

Kapa do poda trenutnim ljudima u upravi. Samo tako nastavite. Imate podršku svih pravih navijača. Iduće godine aBd kad stignu pare od Džeke i preostali dio od Bajića znatno će olakšati stabilizaciju kluba.
Ono što je najvažnije je to da imamo 100% poštene, pametne i ambiciozne osobe koje trenutno vode naš voljeni klub.
Misimović je čovjek iz sjene koji radi kapitalne stvari u uspostavljanju sistema. Lično ga poznajem. Veliki biznismen i vjernik. Čovjek bez oraha u džepovima.
Ostala ekipa iz uprave mlada i željna dokazivanja u poslovanju.
Šiljak kao direktor sve njihove planove dozvolio i potpuno ih podržava što je veoma bitno.
Znam da imaju potpuno podršku od strane Ivice, kao i od Amara što je također bitno u cijeloj priči.
Želim im puno sreće i uspjeha u budućem radu.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 18 dec 2015, 00:07

Minhi je napisao/la:Kapa do poda trenutnim ljudima u upravi. Samo tako nastavite. Imate podršku svih pravih navijača. Iduće godine aBd kad stignu pare od Džeke i preostali dio od Bajića znatno će olakšati stabilizaciju kluba.
Ono što je najvažnije je to da imamo 100% poštene, pametne i ambiciozne osobe koje trenutno vode naš voljeni klub.
Misimović je čovjek iz sjene koji radi kapitalne stvari u uspostavljanju sistema. Lično ga poznajem. Veliki biznismen i vjernik. Čovjek bez oraha u džepovima.
Ostala ekipa iz uprave mlada i željna dokazivanja u poslovanju.
Šiljak kao direktor sve njihove planove dozvolio i potpuno ih podržava što je veoma bitno.
Znam da imaju potpuno podršku od strane Ivice, kao i od Amara što je također bitno u cijeloj priči.
Želim im puno sreće i uspjeha u budućem radu.
i da dodam,bez licnog interesa,Željovac 1000000%,
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, sassari i 18 gostiju.