FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

salle86
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la salle86 » 17 dec 2015, 20:44

gospodin mirsad šiljak od mene ima goooolemi :tokralju:
bajramović takođe
vidi se da čovjek voli što radi i radi ono što najbolje zna

sad se izlazak u europu postavlja kao imperativ
time bi pokrili sve ove "kratkoročne" dugove kako stvarne tako i ove koji su još pod upitnikom
pa bi nam ostala "samo" poreska sa kojom se dogovorio reprogram za stari dug, vjerujem da će i za novi kad se utvrdi tačan iznost
tako da je stanje više nego optimistično, bar iz mog ugla gledanja

meni je lijepo i vidjeti to da je doprinos od samih sponzora uvećan 143 % što nije nikako malo, čak bih se usudio reći i to da ovo uvećanje znači generalnog sponzora kojeg nemamo ali imamo prihod ko da ga imamo :D
laički razmišljano ako smo od sponzora ranije imali 15% budžetskih prihoda (15% od 2,2 miliona je 300-350 hiljada KM) sad od njih imamo preko pola miliona više...**** generealnog :D

mene ova sjednica učinila ponosnim
i ova uprava od mene ima punu podršku, kupili su me još godinu-dvije bez trofeja i samo izlaskom u europu :D
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 17 dec 2015, 21:00, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 dec 2015, 20:45

Dolina je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Ajd sad nek onaj kraj price baci koji supljak za pojacanja pa da malo zivne tema
Predsjedavajući Predsjedništva BiH Dragan Čović izjavio je da mu je jučer u Rijadu saudijski princ, koji je ujedno i ministar odbrane te zemlje, obećao da će zajedno sa svojim saradnicima i najtrofejnijim trenerom u BiH Amarom Osimom posjetiti BiH do kraja januara 2016, kako bi unaprijedili odnose dviju zemalja i kako bi sagledali mogućnosti da Saudijska Arabija učestvuje u rekonstrukciji stadiona Grbavica koji bi po izgradnji nosio njegovo ime.
fato daj pivu dok nije počelo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :urnebes: :urnebes:

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 17 dec 2015, 21:31

svaka čast ovim ljudima koji nisu pobjegli kad su g.o.v.n.a počela isplivavati, kad su se pojavili problemi od kojih glava zaboli
u situaciji kad bi svako normalan pobjegao, oni su ostali i prepoznali način da se bore sa ovim itekako rješivim problemom

slika

sve je moguće ispraviti, pa i ove dugove i krenuti od nule
to je vidi iz ovog današnjeg izvještaja

:bow: :bow: :bow: :bow:

Mirsad Šiljak - Amar Bajramović - Vedran Vukotić - Senad Misimović
Zadnja izmjena: salle86, dana/u 17 dec 2015, 21:45, ukupno mijenjano 2 puta.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 17 dec 2015, 21:33

salle86 je napisao/la:svaka čast ovim ljudima koji nisu pobjegli kad su g.o.v.n.a počela isplivavati, kad su se pojavili problemi od kojih glava zaboli

slika

upravo tako, i od mene imaju punu podrsku !!!
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 17 dec 2015, 21:38

Vidjeti pitare kako se vise zanimaju o nasim dugovima, poslovanju, stadionu, NEPROCJENJIVO. Prpa, prpica...Jos kad se Brko vrati... auuuuuuuu

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 dec 2015, 21:44

pa imaju i čim. niko nikad u državi, a i dosta šire nije javno izašao sa ovim podacima ovako otvoreno.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 17 dec 2015, 21:48

fanaticZeljin je napisao/la:Vidjeti pitare kako se vise zanimaju o nasim dugovima, poslovanju, stadionu, NEPROCJENJIVO. Prpa, prpica...Jos kad se Brko vrati... auuuuuuuu
Ne znam sto obracas paznju na njih..
Kao sto salle rece svaka cast ljudima iz uprave, hvala i Amaru Osimu, Almiru Gredicu i ostalima koji su zapoceli proces stabilizacije..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 dec 2015, 21:50

rodrigo87 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:svaka čast ovim ljudima koji nisu pobjegli kad su g.o.v.n.a počela isplivavati, kad su se pojavili problemi od kojih glava zaboli

slika

upravo tako, i od mene imaju punu podrsku !!!
kapa dole majstori :clap: :clap: :clap: ,ljudi meni dosadno bez onog bljuzge milana :lolno: :lolno:

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 17 dec 2015, 21:51

Upravo pregledah emisiju Finale na OBN TV. Adis je dao nekih pola sata medijskog prostora Zelji. Hvala Adise :-), zaradio covjek mjesto u skupstini.

Amar B i Pesto fino ispricali i potvrdili ono sto se danas vec reklo. Fino ovo sve zvuci i izgleda (ne mislim na slike stadiona).
Sad cekamo :-)
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 17 dec 2015, 21:54

Brkoo je napisao/la:
fanaticZeljin je napisao/la:Vidjeti pitare kako se vise zanimaju o nasim dugovima, poslovanju, stadionu, NEPROCJENJIVO. Prpa, prpica...Jos kad se Brko vrati... auuuuuuuu
Ne znam sto obracas paznju na njih..
Kao sto salle rece svaka cast ljudima iz uprave, hvala i Amaru Osimu, Almiru Gredicu i ostalima koji su zapoceli proces stabilizacije..
A i to sto kazes, nebitni su. A kako mi je samo postao drag NAS Tiago, kako nas promovise u Brazilu, vidi se da je zavolio nas klub.

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 17 dec 2015, 21:55

Dok vidim da su tu ljudi koji:

1. vole Zelju
2. imaju volju i zelju da daju svoj doprinos
3. uspjesni i znaju znanje svako u svom fahu
4. bez oraha u dzepovima ....

ja miran i spokojan. Nisam od onih koji bi eventualni ne izlazak u evropu ove sezone smatrali tragedijom, danasnje obracanje meni uliva nadu i povjerenje u dugorocni boljitak. Stvaraju se temelji za lijepu plavu pricu za duuuuugo godina. Sa plavim proljecem bila bi i ljepsa
05. - 07. Oktobar 1992

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 21:56

Ako se kojim slučajem, izbaci snimak emisije koja je prikazana na OBNu, zamolio bih nekog da mi pošalje na PP ili neka jednostavno ovdje postavi, da mozemo pregledati i mi koje su obaveze spriječile, nismo bili upućeni, etc..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 dec 2015, 21:57

Još da i Skupština bude sačinjena od ljudi koji vole Želju, biće odlično. Nadam se da će i Skupština kluba biti odgovorna prema klubu kao što je to i Upravni odbor. VTŽ! :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

11plavih1992
Kontakt:

Post Postao/la 11plavih1992 » 17 dec 2015, 22:04

DooVe je napisao/la:Još da i Skupština bude sačinjena od ljudi koji vole Želju, biće odlično. Nadam se da će i Skupština kluba biti odgovorna prema klubu kao što je to i Upravni odbor. VTŽ! :D
Ako se stvori dovoljna kriticna masa takvih i u Skupstini, oni drugi ala Aldin, violina i kontrabas ce se sami skartirati, kao sto zdravo tijelo izbacuje gnoj iz sebe. Nesto smatram da je klima i po tom pitanju OK i da ce se stvari lijepo posloziti
05. - 07. Oktobar 1992

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 17 dec 2015, 22:06

DooVe je napisao/la:Još da i Skupština bude sačinjena od ljudi koji vole Želju, biće odlično. Nadam se da će i Skupština kluba biti odgovorna prema klubu kao što je to i Upravni odbor. VTŽ! :D
Ljude u skupstini bira komisija koju cine cini mi se MIsimovic i jos trojca sto znaci da ce dobro izabrati ljude koji ce biti u skupstini ako Bog da, a suska se da ce u skupstinu uci i Kemo Kozaric, Amar Osim itd.. :opaopa:
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u 17 dec 2015, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 17 dec 2015, 22:07

Vrlo sam zadovoljan. Nadam se da ce se glasno i jasno reci sta je konkretan cilj u 2016. godini. Imaju podrsku od svakog normalnog navijaca. Jos ako ta pojacanja budu na nivou, ocekujem jednu jako , jako lijepu plavo-bijelu godinu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 dec 2015, 22:09

Brkoo je napisao/la:
Ljude u skupstini bira komisija koju cine cini mi se MIsimovic i jos trojca sto znaci da ce dobro izabrati ljude koji ce biti u skupstini ako Bog da, a suska se da ce u skupstinu uci i Kemo Kozaric, Amar Osim itd.. :opaopa:
Ako je istina ono što su pisali da se Amar prijavio on je siguran u skupštini 100 % :D
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 17 dec 2015, 22:12

Ove ljude koji su se danas pojavili na press konferenciji moramo postovati. To su ljudi koji iza sebe imaju uspješne karijere. Mogli su nastaviti raditi svoj posao, sigurno bi im bilo puno lakše. Umjesto toga oni su tu, rade rudarski posao, svjesni s kakvim poteskocama ce se sresti.
Naravno da su imali grešaka u sportskom segmentu, ali tu je najlakše pogriješiti. U ekonomiji se mogu procjeniti prihodi i rashodi, ali ko ce procjeniti da Stokic nece uraditi nista, da na jugu nece biti podrske. Dugovi se tope, ostalo je jos dosta, ali treba biti strpljiv.
Nervira me prica oko stadiona. I to samo iz razloga sto u ovoj zemlji svi imaju neke megalomanske planove, a na kraju se ne postave dvije cigle.
Cekamo da vidimo s kakim igracima cemo uci u proljece, vjerujem da se neke greske nece ponoviti.
Ali uprkos svemu vidim da ovi ljudi vrijedno rade, to mi uliva nadu. Samo onaj ko mrzi Želju u danasnjoj pressici nece naci ama bas nista dobro.

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 17 dec 2015, 22:15

Pregledao sam prezentaciju, sve crno na bijelo, vratili su ove godin 1 847 000 KM, ostalo je još oko 4 000 000 s novim poreskim dugom i pristiglim nekim pozajmicama, porez se gomilap od 2009. do 2014. pa jarane vodstvo iz tog perioda nas je unazadilo sa sveosvojenim tiotulama barem 5 godina. A u tom periodu došle su pare od Džeke, prve pare, da su se one racionalno potrošile mi bi sad bili na zelenoj grani. No raduje me da nameravaju ponovo ove godine povećati 140% prihode od sponzora znači naši prihodi na kraju 2016. mogli bi biti oko 9 miliona ako bi se plasirali u Evropu. Shodno tome mogli bi rashode povećati te bi na taj način mogli otplatiti u roku dvije godine cijeli dug.

Čim vidim sf mapu stadionu to ne bi komentarisao, a po ovoj prezentaciji uprava je ove godine uradila lavovski posao. Želio bih da se nastavi trend potpisivanja naši omladinaca i da se dovodi što manje polovnjaka tipa Livaje, Diate i sl, također ne bih voljeo da nagomilamo dosta istrošenih igrača tipa Bekrić i Ibričić, jedan igrač njihovog kalibra je dovoljan.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 22:16

logme je napisao/la:Ove ljude koji su se danas pojavili na press konferenciji moramo postovati. To su ljudi koji iza sebe imaju uspješne karijere. Mogli su nastaviti raditi svoj posao, sigurno bi im bilo puno lakše. Umjesto toga oni su tu, rade rudarski posao, svjesni s kakvim poteskocama ce se sresti.
Naravno da su imali grešaka u sportskom segmentu, ali tu je najlakše pogriješiti. U ekonomiji se mogu procjeniti prihodi i rashodi, ali ko ce procjeniti da Stokic nece uraditi nista, da na jugu nece biti podrske. Dugovi se tope, ostalo je jos dosta, ali treba biti strpljiv.
Nervira me prica oko stadiona. I to samo iz razloga sto u ovoj zemlji svi imaju neke megalomanske planove, a na kraju se ne postave dvije cigle.
Cekamo da vidimo s kakim igracima cemo uci u proljece, vjerujem da se neke greske nece ponoviti.
Ali uprkos svemu vidim da ovi ljudi vrijedno rade, to mi uliva nadu. Samo onaj ko mrzi Želju u danasnjoj pressici nece naci ama bas nista dobro.
Ovo je jedino pametno sto si napisao..idi nastavi, majke ti ...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.