gojzerica je napisao/la:Znači za tebe npr. Trezege nije top igrač, bra'o.
Koja je tu logika?
Misliš zbog stila. Vidi, fudbal je ipak malo evoluirao zadnjih godina. Trez je jedan, ne kažem da i u današnjem vremenu ne bi zabijao kao na traci, ali danas se ipak traže mobilne i tehnički dotjerane špice, a ne oportunisti. Vidiš da laganim odlaskom Tonia, Gilardina, Matria, Boriella, sve manje ima tih špica, mada je Italija specifična i iznjedrit će tih profila. Zaza je recimo tu negdje, mada ima fizičke predispozicije, Mandžo je nešto između, samo što je Mario nestvaran radnik, lisica, a inteligentan, pri tome nije usijana glava, a ubica pred golom, rijedak igrač čiji je svaki gol gotovo odlučujući.
Zaza nema ništa što Matri ne bi ponudio, a ponudio nam je puno svojim golovima.
Ja sam generalno da naš napad čine tipovi igrača Morate i Dybale jer vjeruj mi da ćemo tada slaviti klempe, a ne pričati o lošoj karmi.
Ne kontam tvoja prepucavanja Hare

, sa mnom pogotovo to pokušavaš jer sam uvijek bio relativno protiv tvojih ljubimaca (Bonnuci, Vučinić, sada Zaza).
Ne vidim koja je razlika između toga što ja ne volim neke igrače koje ti gotiviš i tvoja averzija npr. prema Giovincu. Ne sjećam se da sam te tjerao da ga voliš.
IlCapitano je napisao/la:Šta sa Siqueirom?
Bio je pred potpisom, to se zna, pravo otkupa, 10 miliona cca. Sandro se znalo otprilike koliko košta i opet se dogovaralo sve s prvim. To šta se desilo mi ne znamo, može biti i ona varijanta da je pritisak učinio svoje jer budimo realni, nema sile da bi mi došli do njega za dž sa svim drugim konkurentima. Poenta je da se znalo da ne valja i opet bi se pokušao opravdati samo da se ne kaže ništa loše za Bepponea.
Kao što se opravdava za svaki izlazni transfer pričom kako su sami htjeli i kako se on ništa ne pita.