Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Padovan
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Padovan » 17 dec 2015, 19:44

Realnost je negdje između :D , polusezona je krenula katastrofalno i uz mnogo pehova, ali stanje je trebalo biti mnogo bolje od ovog trenutnog. Ali kada se pogleda situacija nakon 5.kola ovo izgleda kao perfekcija.

Previše se bodova izgubilo u utakmicama gdje se to ne bi smjelo dešavati.
Bezveze je prokockana prva pozicija u grupi LP.
Lošije pripreme, previše kasno se krenulo, s obzirom koliko je novih igrača došlo.
Loše planiranje završnice merkata...

Ali ponovo uprkos svemu trenutna situacija je zadovoljavajuća, bila bi mnogo bolja da nije bilo gluposti protiv BMG, Sevilla je već druga priča, jer tu smo odigrali sasvim dobru utakmicu, ali ništa nije išlo na ruku.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 dec 2015, 19:46

I naravno da nije glupost 'kopati' postove. Ne kopaju se nego stave u bookmark i fino se poslije vrati na to. Normalne kritike se ne kopaju nego jadikovanja o propasti i sl. Mislim, jednostavno je to izbjegnuti. Malo razmisliš, ohladiš se nakon poraza, napišeš nešto konstruktivno, pogledaš situaciju iz različitih uglova i tako.

KATASTROFA, propadamo!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

...

NAJJAČI SMO U UNIVERZUMU, NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Ništa lakše. Za tri tačke u sredini treba malo progledati kroz prste neke stvari, preći preko vlastitih predrasuda, progutati ponos, a ne JEDNOUMLJE! kad ti neko prostre ono što si sam posijao. :zviz:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2015, 19:46

Pogba je napisao/la:Jednoumlje dakako.

A to nećemo dopustiti nekolicini koji se mogu vratiti na JB, trajno, ako misle to dobiti ovdje.
:lol: Pa to "jednoumlje" sa JB-a je upravo preslikano ovdje. Marotta -> Allegri -> Ponudjeni igrac (Bonucci, Padoin, Sturaro + najmanje atraktivan napadac Zaza/Mandzo). Hijerarhija po kojoj se pljuje, pa sta ti je draze, sta je relevantnije trenutno, samo opleti. :D
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 dec 2015, 19:51

pa zato i pisem jer ne vjerujem da ce ih dovesti...ekipi fale 2 igraca, a on ce dovest 6 koji nece napraviti iskorak i to odmah nije put kojim bih ja volio da Juve ide

a sto se tice snage lige, izjednacena i jaka liga NIJE ISTO..kako ce timovi poput Rome, Fiorentine biti jaki kad su mahom sacinjeni od otpada iz najmocnijih liga.. Ekipa bez odbrane da osvoji ligu ? toliko o tome...dalje Inter je dobro poslozen sto pokazuje i tabela... al jbt Ljajic, Perisic, Brozovic, Medel- to jaka ekipa? jesi ti kad gledao pravi Inter ?

ili Napoli sa Higuainom kojeg su ismijavali u Realu, kojeg mi nismo htjeli u Juve...dobre ekipe, ali nista vise od toga

poenta: ne glorificirajte -6 protiv prosjecnih timova

poenta 2 za Dafija : i Manuele Blazi je igrao u Juventusu, haman pa i titule osvajao, pa je izletio cim je dosao Vijeira

ps sto se tice Mandze, pa prvi ste ovdje bili protiv njega, a kad sam ja rekao da ce Mandzo da odlucuje..sto taj dio nisi bukmarkovao da imas
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

BlueBosnian
Kontakt:

Post Postao/la BlueBosnian » 17 dec 2015, 19:51

@ultrasstyle_tz je mnogo realan momak..

Sve što je napisao u tim trenutcima bilo je opravdano..

Šta sad, ja treba da se suzdržim do kraja sezone, i kad Juve završi recimo 5 na tabeli da počnem ismijavati momke koji su vjerovali u skudeto (u ovim momentima) nakon odličnih igara?

Ma dajte molim vas..

@Italia Cirkus je braniti svoja uvjerenja i ne cijeniti mišljenje drugih ljudi..
Šta si ti? :mrgreen:

Morata je daleko bolji igrač od Zaze, smiješno ih je i porediti. Od Mandžukića pogotov.
Sturaro je ograničen (ofanzivno), i njegova igra se zasniva samo na ispunjavanju defanzivnih zadataka. To ne znači da mi se ne sviđa, naprotiv. Kvalitetno uradi svoj defanzivni zadatak. Niko ne kaže da je loš.
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over

It's over..

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 dec 2015, 19:57

Poslije Sassuola:"Ne ide ovako Allegri jbt, prestani izmišljati toplu vodu, odredi jedan sastav, daj malo kontinuiteta i da počnemo stizati zaostatak. Do nove godine se mora srezati zaostatak puno ili razmišljati o zamjeni na zimskoj pauzi."

Poslije 5 kola:"TJERAJ GA U **** MATERINU, DAJ MU OTKAZ, UNIŠTIO NAS JE I ON, ALI NIJE GLAVNI KRIVAC, VIDI ŠTA NAM MAĐIONIČAR URADI, GOTOVA PRIČA O TITULi, DA JE NEKAKO ZAVRŠITI U EL PA DA PJEVAMO."

Ogromna razlika jbg, ko ovo ne vidi ništa i nikakav uspjeh do kraja sezone mu neće pomoći.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2015, 19:58

ultrasstyle_tz je napisao/la:pa zato i pisem jer ne vjerujem da ce ih dovesti...ekipi fale 2 igraca, a on ce dovest 6 koji nece napraviti iskorak i to odmah nije put kojim bih ja volio da Juve ide

a sto se tice snage lige, izjednacena i jaka liga NIJE ISTO..kako ce timovi poput Rome, Fiorentine biti jaki kad su mahom sacinjeni od otpada iz najmocnijih liga.. Ekipa bez odbrane da osvoji ligu ? toliko o tome...dalje Inter je dobro poslozen sto pokazuje i tabela... al jbt Ljajic, Perisic, Brozovic, Medel- to jaka ekipa? jesi ti kad gledao pravi Inter ?

ili Napoli sa Higuainom kojeg su ismijavali u Realu, kojeg mi nismo htjeli u Juve...dobre ekipe, ali nista vise od toga

poenta: ne glorificirajte -6 protiv prosjecnih timova

poenta 2 za Dafija : i Manuele Blazi je igrao u Juventusu, haman pa i titule osvajao, pa je izletio cim je dosao Vijeira

ps sto se tice Mandze, pa prvi ste ovdje bili protiv njega, a kad sam ja rekao da ce Mandzo da odlucuje..sto taj dio nisi bukmarkovao da imas
:clap:
Ne možeš ti to njima približiti jer za milog Boga ti si pljuvao Marchisia, kako ćeš to raditi, diskvalifikovan si za sva vremena?! :lol:
Normalno da će bookmarkovati ono što paše. Ja napišem da je Zaza panj pa bookmark (karikiram), a show oko Higuaina bolje ne spominjati.

Eno popljuva BlueBosnianov post, jedan od boljih zadnjih dana jer gdje ćeš reći da je Sturaro prosjek (prvotimac zamisli odjednom), ne, on čeka Vidala da ga siluje, imamo i slike koje to dokazuju. :)

Glorifikacija Zaze i već vidno gnusno spuštanje Morate koji nas je vodio do finala LP. A da, nije ni to, ipak je sve dao, citiram, na tap-in.
Ali je zato Zaza u ta doba postavljao nogu u Sassuolou i dao strašnih 8-9 golova. Uz to nema veze što još sa 24-25 godina s prijemom lopte je na vi.

Blasi je dobar primjer, ne možeš ti objasniti da će postojati i tu su igrači koji neće moći preko limita, a neki da i da je logično da se više vole i prozivaju igrači koji imaju bolji potencijal, vidljiv prostom posmatraču.

Idemo daleko.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 dec 2015, 20:08

@Pogba tvoj je problem što si se pronašao u citatima, tebi se niti jednom nisam obratio. Možda ti se ne sviđa što ove sezone ne možeš svoje standardno "Kad sam ja govorio". Jbg, pljuneš Sturara, on te pljune nazad. Zaza, Dybala, Pereyra također. Opet, tebi ništa nisam rekao, tvoj problem što se pronalaziš u citatima.

Jedino sam bukmarkovao i citirao ultrasa jer u svih ovih godina koliko sam ovdje nisam vidio niti jedan njegov post gdje fino, jasno i kratko kaže:"Bravo Marotta, bravo uprava, odličan posao se uradio." Ali je zato uvijek tu kad treba apostrofirati katastrofu, mađioničara, uništavanje i ostalo. Kad smo mi loši onda je do mađioničara i katastrofe, kad smo dobri onda su svi drugi katastrofa i nešto se Juventusu poklanja.

Što se bukmarkovanja tiče, slobodno radite meni istu stvar. Kad mene citirate gdje idem iz krajnosti u krajnost i samo svoje guram bez ikakve promjene mišljenja ja se odlogujem zauvijek sa foruma. :wave:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2015, 20:15

Nisam se niti jednom našao u tvom citatu već sam upravo stao na stranu @Ultrasa jer se prečesto kola lome na njemu.

To da me Zaza i Sturaro pljuju je nonsens.

Zaza i Sturaro su prosječni igrači, to tvrdim, mogu biti u kolektivu, ali ništa više, nikada, za nikada neće biti top igrači i to je to (evo posta za citata). :mrgreen:
Pereyra je dobar, kao što je dobar i Asamoah, ali sve igrači bez kojih možemo i bez kojih mirno funkcionišemo, pa i Martin koji se pljuje i kojeg volim.
Dakle, ne može me pljunuti neko ko uskoči po potrebi i da gol jer smo općenito bili u banani pa nam to dođe kao renesansa.

Dybala, mislim da sam objašnjavao, imao sam veliku skepsu prema njemu i demantovao me golovima, ali i karakterom. To je igrač koji sada bolje igra 2x nego u Palermu ono što sam ja gledao i to je ono što se traži, a on je to uradio.

To "kad sam ja govorio" ne znam šta potencira, nisam narcis. To mogu reći za Mandžu ako hoćeš jer sam među prvim rekao da će on svoje odraditi i da će opravdati svoje dovođenje.

Sjećaš li se Siqueire? Ovdje sam svašta pisao i pjenio na njega, a vidi slučaja, šta bi bilo da je on došao? Valjda vidiš gdje je taj Siqueira koji je bio pred potpisom, a gdje je Sandro. I onda dođe neko s pričom kao ne smije se ništa reći Beppeu i Maxu. Samo malo loptu spustite pa će i drugi.

Ali eto, možemo i za i protiv.

#MaxOUT

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 17 dec 2015, 20:22

Znači za tebe npr. Trezege nije top igrač, bra'o.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 17 dec 2015, 20:22

:mrgreen: Upravo zbog tog vaseg stava prema Zazi i slicnog, vi sticete misljenje da ja ospravam Morati kvalitet. Ajde da iskoistimo onu famoznu recenicu "... ja sam ga podrzavao kada je tek dosao" :lol: Ako je Morata fantastican, a jeste, zbog cega Zazin dosadasnji ucinak nije barem dobar ? Zbog cega se gleda historija, koja se nije gledala vec je statisticki odredjena - iltiga njegov ucinak u Sasulu, treba da je paramter kod vrednovanja igraca ? Jesmo li se tako zajebali sa Barzom ? Jesmo li isto tako nasjeli na taj statisticki ucinak Diega, Amaurija, Krasica i slicnih ? Momci nisu ni dosli u klub, nisu ni vezali 3-4 utakmice, a svi su ih okarakterisali kao propalitete. Zasto ? Jer nisu moderni kao Alex Sandro ? Medijski isforsirani kao Dybala ? Nemaju frizuru kao Lemina ?

Nema tu Blasija lave moj. Momak je sebi zacementirao mjesto u prvih 11 i dalje ce samo napredovati. Prije samo mjesec dana ste se smijali na svaki njegov pomen, a sada je vec preslo u pricu "par dobrih utakmica" ili "dobar igrac koji zavisi od jakih saigraca". Jedva cekam da vidim kritike za jos koji mjesec :mrgreen: Pominjes period prije calciopolija, i neko ozbiljan treba da se upusti u raspravu. Treba da ti nacrta sta je taj period predstavljao (dominaciju italijanskih porodica naspram ostatka svijeta). Sta se sad desava ? Dominacija EPL investitora kojima niko na svijetu ne moze parirati. Naravno da ti to ne razumijes i tebi je zbog toga kriv Marotta. Jer toboze kako jedan Chelsea moze igracu dati platu 15 miliona godisnje, a mi se jedva skockamo za 4 miliona. Logika se sama namece, nas direktor je skrt.
Normalno da će bookmarkovati ono što paše. Ja napišem da je Zaza panj pa bookmark (karikiram), a show oko Higuaina bolje ne spominjati.
Da sam samo bookmarkovo :lol: Sramota bi me bilo postaviti sve one stvari.

Jbga, svako bi da je kriticar i da svoje znanje istice. Da, bas si morao biti majstor da pogodis kako ce Dybala i Alex Sandro dominirati, kao i da se okomis na neafirmisane talijane tipa Peluso, Giachs, Padoin, Sturaro.. Budi kriticar pa reci nesto sto masa ne prica (ili ne zeli da prica) dok ne postane ocigledno.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 dec 2015, 20:31

Šta sa Siqueirom? Niko nije bio oduševljen sa njim nego se pisalo kako će doći na posudbu, a onda da ćemo Sandra ganjati na ljeto kao slobodnog igrača jer je cijena Porta tad bila preskupa. Čim je Sandro postao dostupan Marotta je bukvalno otpilio Siqueiru i doveo Sandra.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 dec 2015, 20:37

pa upravo s tim svojim tjeranjem inata ili cega vec napravis da izgleda kao da ljudi imaju nesto protiv Sturara...a nema jer takvi igraci su uvijek bili dio Juventusa, spomenuo sam ti Blazija...imas i Birindelija, Pesota, Djanikedu, Marsela Zalajetu, ili prije Lombarda, Fonseku, Amorusa...medjutim ti ljudi nisu nosili nikad igru Juventusa, kao sto je nece nositi Sturaro i Zaza

ne znaci da za njih nema mjesta u timu, ali zna se ko kosi a ko vodu nosi...postojali su likovi koji su gotivili i Zebinu, al nisu bili tako napadni

Sturaro je sasvim ok igrac za rotaciju u Juventusu, i sigurno da ce godinama imati mjesto u timu sa ovim sto radi....Zaza sasvim ok 4. napadac, 3. ako napreduje... ali nemoj od njih praviti Trezegea, Kontea, Kamoranezija, Emersona, Desampa itd itd

a sto se tice rada uprave, nema bookmarka komentara kako da investicija u Dibala (kao i Sandra) i da propadne nema veze, niko nece nista negativno reci... ulozili su, pokusali su, odradili sve kako treba na pravi nacin, stisnuli konacno mu.da- jbg nije se dalo, svaki igrac moze propast....al et taj bookmark je promakao nekako
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2015, 20:38

gojzerica je napisao/la:Znači za tebe npr. Trezege nije top igrač, bra'o.
Koja je tu logika? :eh:

Misliš zbog stila. Vidi, fudbal je ipak malo evoluirao zadnjih godina. Trez je jedan, ne kažem da i u današnjem vremenu ne bi zabijao kao na traci, ali danas se ipak traže mobilne i tehnički dotjerane špice, a ne oportunisti. Vidiš da laganim odlaskom Tonia, Gilardina, Matria, Boriella, sve manje ima tih špica, mada je Italija specifična i iznjedrit će tih profila. Zaza je recimo tu negdje, mada ima fizičke predispozicije, Mandžo je nešto između, samo što je Mario nestvaran radnik, lisica, a inteligentan, pri tome nije usijana glava, a ubica pred golom, rijedak igrač čiji je svaki gol gotovo odlučujući.
Zaza nema ništa što Matri ne bi ponudio, a ponudio nam je puno svojim golovima.

Ja sam generalno da naš napad čine tipovi igrača Morate i Dybale jer vjeruj mi da ćemo tada slaviti klempe, a ne pričati o lošoj karmi. ;)

Ne kontam tvoja prepucavanja Hare :mrgreen: , sa mnom pogotovo to pokušavaš jer sam uvijek bio relativno protiv tvojih ljubimaca (Bonnuci, Vučinić, sada Zaza).

Ne vidim koja je razlika između toga što ja ne volim neke igrače koje ti gotiviš i tvoja averzija npr. prema Giovincu. Ne sjećam se da sam te tjerao da ga voliš.
IlCapitano je napisao/la:Šta sa Siqueirom?
Bio je pred potpisom, to se zna, pravo otkupa, 10 miliona cca. Sandro se znalo otprilike koliko košta i opet se dogovaralo sve s prvim. To šta se desilo mi ne znamo, može biti i ona varijanta da je pritisak učinio svoje jer budimo realni, nema sile da bi mi došli do njega za dž sa svim drugim konkurentima. Poenta je da se znalo da ne valja i opet bi se pokušao opravdati samo da se ne kaže ništa loše za Bepponea.
Kao što se opravdava za svaki izlazni transfer pričom kako su sami htjeli i kako se on ništa ne pita.

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 dec 2015, 20:48

Pogba je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la:Šta sa Siqueirom?
Bio je pred potpisom, to se zna, pravo otkupa, 10 miliona cca. Sandro se znalo otprilike koliko košta i opet se dogovaralo sve s prvim. To šta se desilo mi ne znamo, može biti i ona varijanta da je pritisak učinio svoje. Poenta je da se znalo da ne valja i opet bi se pokušao opravdati samo da se ne kaže ništa loše za Bepponea.
Kako se znalo koliko Sandro košta? Preko medija? Tako smo znali koliko i Draxler košta, al' malo sutra. :roll:

Ako ćemo vjerovati medijima onda je priča bila da Siqueira dolazi na posudbu sa otkupom na kraju sezone. Rotirao bi se sa i odmarao Evru, a onda kad Evri istekne ugovor išlo bi se po Sandra kad i njemu istekne ugovor. U međuvremenu Sandro jasno rekao da neće ostati u Portu, ovi požurili da ga prodaju i Juventus ga uzeo. Nikakav pritisak nije bio u pitanju.

Ovu zadnju rečenicu neću ni komentarisati, opet izmišljaš u vezi JEDNOUMLJA, Marotta je kritikovan puno puta kad je trebalo.

EDIT:
Kao što se opravdava za svaki izlazni transfer pričom kako su sami htjeli i kako se on ništa ne pita.
Ili možda ti samo čekaš da negdje pljuneš i izneseš svoju negativnost? Vidal i Coman ti svojim izjavama nakon odlaska ne pomažu nimalo, razumijem. :silent:
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 17 dec 2015, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 17 dec 2015, 20:50

Pogba je napisao/la:
gojzerica je napisao/la:Znači za tebe npr. Trezege nije top igrač, bra'o.
Koja je tu logika? :eh:

Misliš zbog stila. Vidi, fudbal je ipak malo evoluirao zadnjih godina. Trez je jedan, ne kažem da i u današnjem vremenu ne bi zabijao kao na traci, ali danas se ipak traže mobilne i tehnički dotjerane špice, a ne oportunisti. Vidiš da laganim odlaskom Tonia, Gilardina, Matria, Boriella, sve manje ima tih špica, mada je Italija specifična i iznjedrit će tih profila. Zaza je recimo tu negdje, mada ima fizičke predispozicije, Mandžo je nešto između, samo što je Mario nestvaran radnik, lisica, a inteligentan, pri tome nije usijana glava, a ubica pred golom, rijedak igrač čiji je svaki gol gotovo odlučujući.

Ja sam generalno da naš napad čine tipovi igrača Morate i Dybale jer vjeruj mi da ćemo tada slaviti klempe, a ne pričati o lošoj karmi. ;)

Ne kontam tvoja prepucavanja Hare :mrgreen: , sa mnom pogotovo to pokušavaš jer sam uvijek bio relativno protiv tvojih ljubimaca (Bonnuci, Vučinić, sada Zaza).

Ne vidim koja je razlika između toga što ja ne volim neke igrače koje ti gotiviš i tvoja averzija npr. prema Giovincu. Ne sjećam se da sam te tjerao da ga voliš.
Pa i Trez je igrač koji će da zavisi od ekipe, zato sam spomenuo njega.

Meni se kod Morate sviđa što zna sa loptom, iako završnica mu je katastrofa, valjda može napredovati po tom polju.

Bonućija sam od početka gotivio jer sam vidjeo da je strašan igrač ako se izuzmu one katastrofalne, neiskusne, pogreške. Vidimo gdje je dogurao, vjerovatno je top5 u evropi što se tiče centralnih braniča.

Svako kad bi realno pogledao Zazine nastupe, vidio bi ono što i ja, znači momak je zvijer, ne znam da li ima ikakvu manu što se igre tiče. Pa ja ne pamtim kad smo imali napadača njegovog tipa. Itekako da je dostojan dresa Juventusa. Možda agresivnost, al ne bih to svrstao u lošu osobinu, baš zbog te agresivnosti je i postigao par golova, 2 puta je sa centra vodio loptu i zabijao, kao iz inata reklo bi se.

Što se Đovinka tiče, nisam ga nikad mrzio, gotivio sam ga prije nekad, al to sam ti namjerno prebacivao jer si ti Vučka pljuvao. ;) :mrgreen:

HeavensWonder
Kontakt:

Post Postao/la HeavensWonder » 17 dec 2015, 20:56

Hjoj kako je lijepo kad se postigne ta forma iako ima još posla. Znam da nije u redu ali mi žao onih Laziala, najviše zbog Buffona jer je u dobrim odnosima s njima, a nakon 20.01. će mu ..... sve. Ali eto valja ih po ko zna koji puta nagaziti.

Sinoć, Morata ! Sve za 10 osim psihe. Neka posjeti Pogbinog psihologa.
Pogba, odličan gol. Neka pomogne Morati.
Dybala, naš najbolji igrač do sada. Imamo sreće sa ovim Argentincima.
Zaza, ubica mekog srca. Istetovirati mu barkod na glavi ko Hitmenu i zvati ga Agent Zaza.

Ma prezadovoljan sam da nakon toliko mjeseci patnje gledamo Juventus kako treba da igra svaku utakmicu.

I nadam se da će Mourinha dovesti Bayern do utakmice :mrgreen:
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti

33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2015, 20:58

IlCapitano je napisao/la: Ili možda ti samo čekaš da negdje pljuneš i izneseš svoju negativnost? Vidal i Coman ti svojim izjavama nakon odlaska ne pomažu nimalo
Nemam toliko pljuvačke.

Kada obojica eksplicitno kažu da su otišla jer su željela onda ću povjerovati. Ne trudi se s citatima jer u bookmarku imam spreman Vidalov 15d prije prelaska pa mi ne znači ništa drugi u kojem hvali svoj novi klub, to je klasična priča.

Coman da ne spominjem, zar očekuješ da vjerujem da je pobjegao glavom bez obzira u momentima kada je dobijao šansu, superkup i 1 kolo lige i naravno, po 1000-ti put ponovljeno, zar očekuješ da vjerujem da je Marotta tip koji neće zapjeniti na 30M za potpuno nedokazanog igrača.

Samo kad se skulirate i relaksirate moći ćemo pričati, a ne "pljuvati" i jednoumlje propagirati. :hmmmm:

#MaxOUT

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 17 dec 2015, 21:04

Pogba je napisao/la:
IlCapitano je napisao/la: Ili možda ti samo čekaš da negdje pljuneš i izneseš svoju negativnost? Vidal i Coman ti svojim izjavama nakon odlaska ne pomažu nimalo
Nemam toliko pljuvačke.

Kada obojica eksplicitno kažu da su otišla jer su željela onda ću povjerovati. Ne trudi se s citatima jer u bookmarku imam spreman Vidalov 15d prije prelaska pa mi ne znači ništa drugi u kojem hvali svoj novi klub, to je klasična priča.

Coman da ne spominjem, zar očekuješ da vjerujem da je pobjegao glavom bez obzira u momentima kada je dobijao šansu, superkup i 1 kolo lige i naravno, po 1000-ti put ponovljeno, zar očekuješ da vjerujem da je Marotta tip koji neće zapjeniti na 30M za potpuno nedokazanog igrača.
:urnebes: Klasična priča kad je otišao, a prije nego što je otišao nije bilo mlaćenje slame? :urnebes:

Pa prije par dana je izjavio da je odmah nakon poraza od Barce odlučio da će otići jer misli da ovdje ne može osvojiti LP. :tokralju: :lol:

Coman davno ispričana priča. Momak je na isti način došao i otišao iz Juventusa, ali dobro, otjerali su ga u top 5 klub svijeta, uzeli lovu za njega, a momak sere po klubu i priča kako neće da se vraća u Juventus jer mu je tamo bolje. Da je otišao u Palermo pa da povjerujem da je kivan na klub, ali ode u evropskog giganta i onda ovako priča o Juventusu? Kako da ne. :beba: :urnebes:
Pogba je napisao/la:Samo kad se skulirate i relaksirate moći ćemo pričati, a ne "pljuvati" i jednoumlje propagirati. :hmmmm:
Opet, niko te nije ništa pitao, ništa ti rekao, niko te citirao, sam si se ubacio u priču, sam si počeo o jednoumlju i glupostima. I niko te ne sprječava da opet podviješ rep i kasnije se opet vratiš. :wave:

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 17 dec 2015, 21:07

:urnebes:

Prava mahalska priča, ali vjeruj u šta hoćeš. Ja imam jednu izjavu, ti vjeruj u drugu.

#misamopuštujemovoljuigrača
#samisutražilidaidu

:plac:

Ja ću uvijek biti tu jer sam tu duže od tebe naravno, a nemaš meni šta da pričaš jer su te sramotili gdje su stigli tokom i nakon mod funkcije pa nam izguglaj i to jer si dobar u tome. :lolno:
A naravno, uvijek ću stati na stranu onih koje pljuješ ovdje svojim glupim forama. :wave:

#MaxOUT

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.