članovi kluba da imaju grijanje za podguzicu i da se rifet makne iz kuhinjeAjzea je napisao/la:I kakav je ovo projekat?! Pa iste ove kule, koje imamo priliku vidjeti u idejnom projektu, će bacati sjenu na teren, uostalom, čuj 20.000?! Pa da li su oni normalni!? Bez 50.000 neću da razgovaram..bagrcavi je napisao/la:A sta je sa kartama od Hajduka??? Uprava napolje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Iako nisam gledao intervju jer mi ne radi zvuk čitao sam tekstove i moram reći da sam zadovoljan sa onim što je uprava uradila. Kada bi nastavili ovak trend i u idućem periodu to bi bilo odlično. Naravno za takvo nešto trebamo igrati Europu svake godine i nadam se da ćemo i na tom planu odraditi prave stvari u predstojećem zimskom prelaznom roku.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]FaraonTM je napisao/la:Iako nisam gledao intervju jer mi ne radi zvuk čitao sam tekstove i moram reći da sam zadovoljan sa onim što je uprava uradila. Kada bi nastavili ovak trend i u idućem periodu to bi bilo odlično. Naravno za takvo nešto trebamo igrati Europu svake godine i nadam se da ćemo i na tom planu odraditi prave stvari u predstojećem zimskom prelaznom roku.
tu radi

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ama, Ligata je očito od nekoga ko je "uvalio" Želju u dubiozu plaćen, kako bi skrenuo pažnju sa pozitivnih pomaka na efemerne. Vjerovatno će se uskoro saznati i ko ga plaća. Ipak je velika lova, a i veliki lopovluk (nesavjestan rad) učinjen u periodu od 2009 do kraja 2013. godine. Valja se vaditi iz go.vana, a najlakše je platiti tamo nekog novinarčića i tako se pokušati vaditi.DooVe je napisao/la:Novinar kao on koristi svoja poznanstva (mada je to više neki mahalski odnos) sa igračima i ostalim ljudima u i oko kluba što bivših što sadašnjih struktura. Na osnovu svega toga dobiješ debilne fraze poput ".. i da se Beganoviću poveća plata", ili pitanje "je li po zakonu igračima srezati platu?" itd... ima toga dosta. Od profesije koja u suštini podrazumijeva objektivno sagledavanje stvari iz više uglova on napravi mahalsku vijest ili komentar koji provlači po press konferencijama misleći da je to što on pita važno i bitno a ustvari su to obične nebuloze. Tako da on sa svojim "hoće li se Beganoviću povećati plata?", "da li je po zakonu igrače kazniti?", "gospodine Odoviću ženi li se neko iz ekipe ovaj vikend osim Đelmića?", us*ere ono malo normalnih i smislenih pitanja koja se mogu postaviti.
@carsijaba, ne bih se baš složio da je lopovluk napravljen samo u periodu od 2009-2013, i mnogo prije ovoga se nesavjesno poslovalo, samo pogledaj kakve su osobe sve bile u klubu..
Samo treba pogledati kakve su sve osobe bile u skupštini, to je dovoljno da svako ko je iole pametan skonta neke stvari..
Samo treba pogledati kakve su sve osobe bile u skupštini, to je dovoljno da svako ko je iole pametan skonta neke stvari..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Hvala drug, kad uhvatim vremena fino ću pogledati snimak pressa pa ću detaljnije reći šta mislimfedeltafrotta je napisao/la:[youtube][/youtube]FaraonTM je napisao/la:Iako nisam gledao intervju jer mi ne radi zvuk čitao sam tekstove i moram reći da sam zadovoljan sa onim što je uprava uradila. Kada bi nastavili ovak trend i u idućem periodu to bi bilo odlično. Naravno za takvo nešto trebamo igrati Europu svake godine i nadam se da ćemo i na tom planu odraditi prave stvari u predstojećem zimskom prelaznom roku.
tu radi![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
btw. uprava ima puno povjerenje, samo neka nastave i izvuci ce nas iz finansijske dubioze pa da i mi budemo "cisti"
a sportska strana nadolazi polako. VIVA ZELJO VIVA MANIJACI 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
- GoodisonPark
- Kontakt:
Milaneeee, zujin jasmineeee? #jesuismilan
- AlphonseKauders
- Kontakt:
Ligata je obični šaner koji tako izgleda, priča, razmišlja i nastupa,a kojeg je sreća pomazila da postane PR Džeke pa se umislio da mu iz usta, umjesto g.ovana, izlaze neprocjenjive mudrosti neprolazne vrijednosti umiruceg bh novinarstva. Svoja mahalska poznanstva koristi da u javnost plasira insajderske tračeve te da ovako postavlja mahalska, provokatorska pitanja koja nemaju veze s temom. Uvijek sam za kritiku i za preispitivanje, ali sta ces ti odgovoriti poluobrazovanom momku koji o poslovanju jedne organizacije zna koliko i o novinarstvu - recimo da tu i tamo natuca. Poltron i arogantni mediokritet, nek se bavi dzekinim twitterom, tu zna sastaviti 140 karaktera kako treba.
-
- Kontakt:
VOLIM TE ZELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Jaozinho22
- Kontakt:
E sad je došla na red i ''pres konferencija'' Manijaka pa da napravimo kvalitetan uvod u plavo proljeće 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
nisam pregledao cijelu konferenciju ali citajuci vase komentare, komentare pitarcica i cinjenicom da nema milana moze se reci da je bila uspjesna.. znaci transparentni su, postoji jasno definisan plan i cilj kojeg ce se drzati.. mi kao navijaci ih trebamo pustit da rade i koliko mozemo podrzati ih
danas cijeli dan fakat pjevusim neke Zeljine pjesme, drago mi je sto sam dio prave plave ekipe
danas cijeli dan fakat pjevusim neke Zeljine pjesme, drago mi je sto sam dio prave plave ekipe

Zadnja izmjena: godrina, dana/u 17 dec 2015, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
tesko boga mi, veoma teskoJaozinho22 je napisao/la:E sad je došla na red i ''pres konferencija'' Manijaka pa da napravimo kvalitetan uvod u plavo proljeće
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Spominju se brojna pojacanja koja nas trebaju pojacati ali nase najvece pojacanje ce biti povratak naših navijača, jer bez njih citava ova prica o evropskom Želji nema smisla..
Volim te Željoooooooo !

Volim te Željoooooooo !

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
-
- Kontakt:
godrina je napisao/la:nisam pregledao cijelu konferenciju ali citajuci vase komentare, komentare pitarcica i cinjenicom da nema milana moze se reci da je bila uspjesna.. znaci transparentni su, postoji jasno definican plan i cilj kojeg ce se drzati.. mi kao navijaci ih trebamo pustit da rade i koliko mozemo podrzati ih

Kakve su informacije u vezi Juga? Da li postoji mogućnost da se Manijaci vrate na proljeće?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- salemprolic
- Kontakt:
A čuj Ligata milanribar, e nek se i to riješilo 
Ljudi su danas rekli kako jeste ni pretjerali ni odvadili, pošteno. Ako ko ima da misli da bi mogao bolje bujrum mu nek se uhvati posla. Niti ih nešto pretjerano podržavam niti kudim, ali s obzirom da u ovom trenutku boljih, koji bi se prihvatili ovog posla nema, treba ispoštovati ljude.

Ljudi su danas rekli kako jeste ni pretjerali ni odvadili, pošteno. Ako ko ima da misli da bi mogao bolje bujrum mu nek se uhvati posla. Niti ih nešto pretjerano podržavam niti kudim, ali s obzirom da u ovom trenutku boljih, koji bi se prihvatili ovog posla nema, treba ispoštovati ljude.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...
do nekih boljih dana.. nista se ne radi po tom pitanju, barem koliko ja znamFaraonTM je napisao/la:Kakve su informacije u vezi Juga? Da li postoji mogućnost da se Manijaci vrate na proljeće?
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Bing [Bot], Hrasno15, Levin, TefalTava i 47 gostiju.