FK Željezničar (opšte diskusije)

Centre forward
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Centre forward » 17 dec 2015, 17:17

Što jedan rek'o valja sad rušit' Mercedes arenu. Dupli trošak.
:mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 17:22

staragarda je napisao/la:Kompleks stadiona od 200 miliona sa sve tornjevima a sam stadion 30 miliona.... nesto poput Tusnja....ahahaha.... Placeeeem... a investitori ne mogu da dočekaju tih 6 mjeseci da se pripremi sva moguća i nemoguća papirologija....hahahaha... pa kod nas kad za ličnu predaš kaže ti dama na šalteru da navratis za 20 dana...hahahaha... Nije valjda da pušite ovo...al za finansijsku stranu svaka čast...to mi je realno i vidi se da.ljudi vole klub
Te kule zapravo simboliziraju pehare, zato će se na Tušnju kao objekat koji je u sklopu stadiona, nalaziti jedna velika k určina..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 17 dec 2015, 17:24

Ajzea je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Kompleks stadiona od 200 miliona sa sve tornjevima a sam stadion 30 miliona.... nesto poput Tusnja....ahahaha.... Placeeeem... a investitori ne mogu da dočekaju tih 6 mjeseci da se pripremi sva moguća i nemoguća papirologija....hahahaha... pa kod nas kad za ličnu predaš kaže ti dama na šalteru da navratis za 20 dana...hahahaha... Nije valjda da pušite ovo...al za finansijsku stranu svaka čast...to mi je realno i vidi se da.ljudi vole klub
Te kule zapravo simboliziraju pehare, zato će se na Tušnju kao objekat koji je u sklopu stadiona, nalaziti jedna velika k určina..
:urnebes: :mrgreen: Šta ti bi brate nisi prije bio toliko direktan ? :D
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 17 dec 2015, 17:27

Da bar svaki klub radi ovako transparentno, puno bolja bi bila situacija u nasem fudbalu generalno. Jos jedini u regiji koji placaju sve doprinose, buducnost je svijetla komsije, pomalo vam zavidim. Prava garnitura je na celu kluba, filozofija se provodi u djelo. :thumbup:
Bahati, bahati Željkan!
1946

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 17 dec 2015, 17:28

Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

macheta
Kontakt:

Post Postao/la macheta » 17 dec 2015, 17:31

Ajzea je napisao/la:

:clap: :urnebes: :rol: :tokralju:
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga?

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 dec 2015, 17:33

joker90 je napisao/la:Da bar svaki klub radi ovako transparentno, puno bolja bi bila situacija u nasem fudbalu generalno. Jos jedini u regiji koji placaju sve doprinose, buducnost je svijetla komsije, pomalo vam zavidim. Prava garnitura je na celu kluba, filozofija se provodi u djelo. :thumbup:
mani se satire, slabo ti ide, vrati se prepucavanju :mrgreen:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 17:35

Ajzea je napisao/la:
:urnebes: :lol:
Svaka ti cast na ovome :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 18:00

Zip je napisao/la:Ligata im se popisa jednim pitanjem na citavu prezentaciju :D
Zamukli svi na pitanje, pa de mozete li ponoviti pitanje, pa de mozete li preformulisati pitanje :D Pa malo vode da se popije :D Pa mikrofon.. i onda se tek odgovara :D
Jos onaj zbunjeni cvikeras na pocetku pitanja drzi ga za ruku "nemoj Mire ja cu..." :rol:
Na sok pitanje novinara odgovorio je sljedece.

"Ne znam da li ijedan klub placa sve doprinose na igrace i sve uposlenike"
"Mislim da ne postoji SIGURNO ni jedan klub u BiH, a mozda cak ni u regiji da u ovom trenutku radi kao fk zeljeznicar"
"Samo kod nas se otvoreno prica o finansijama u klubu" :urnebes:
Jos i dalje vlada erupcija odusevljenja na temi plavih za ovaj odgovor Ligati/Ligeti :lol:

Ma Siljak je legenda, neka njega kod vas jos mnogo godina :salut:
slika
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 18:08

Ma ima i boljih od Šiljka, eno onaj Bajramović, ustvari prema njegovom rječniku Bajramovič... Samo mu treba neko objasniti da u bosanskom jeziku postoji i glas "Ć" :lol:
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 18:26

Jel to mozda onaj levat sto bahato najavljuje titule, Evropu i grupne faze? :lol:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 17 dec 2015, 18:33

:shh:

Jasna vizija budućnosti kluba sa akcentom na poboljšanju uslova za omladinski pogon i rješavanju infrastrukturnih nedostataka
Transparentnost u radu i poslovanje apsolutno u skladu sa zakonom
Pozitivno poslovanje u protekloj godini (+ 800 milja) :kafa:
Deblokirani svi računi kluba :opaopa:
Idejni projekat stadiona koji ulagaču 200% garantira povrat novca i profit :cool:
Moderan evropski stadion u 100% vlasništvu FKŽ :njanjanja: budući dom fudbalske reprezentacije BiH :salut: :bih:
Očekujem da za proslavu 100 godina FK Željezničar stadion bude završen :pray: :bih:
Na osnovu privatne imovine kluba, Željo će u budućnosti obezbjediti ogromna i sigurna sredstva finansiranja

Hvala Bogu, Allahu, Budi i presvetoj Bogorodici što postojiš TI!

FK Željezničar najveći, najtrofejniji i najuspješniji klub na ovim prostorima... :!: :!: :!:
povratak otpisanih!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 17 dec 2015, 18:38

MCMXLVI je napisao/la:Jel to mozda onaj levat sto bahato najavljuje titule, Evropu i grupne faze? :lol:
To im je ovaj ovaj privremeni predsjednik... Sljedeči, kuča, moguče, pomočni, Bajramovič... :lol:
1946

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 17 dec 2015, 18:41

BitiSrcemVezan je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Jel to mozda onaj levat sto bahato najavljuje titule, Evropu i grupne faze? :lol:
To im je ovaj ovaj privremeni predsjednik... Sljedeči, kuča, moguče, pomočni, Bajramovič... :lol:
:facepalm:
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 dec 2015, 18:46

Ako vam ova ubleha od plana propadne, bar ce vam ostati Mercedes Arena.
Das Ist Walter

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 17 dec 2015, 18:47

jao oko cega se oni hvataju... nisam pregledao cijelu konferenciju ali citajuci komentare kona bila je vrlo uspjesna cim ovoliko laju...
samo naprijed, ujedajte se za damu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 19:20

godrina je napisao/la:jao oko cega se oni hvataju... nisam pregledao cijelu konferenciju ali citajuci komentare kona bila je vrlo uspjesna cim ovoliko laju...
samo naprijed, ujedajte se za damu
Ma bila je uspjesna, najbolja, najjaca i najpametnija do sada, a zanimljivo nigdje ni rijeci ko je napravio dug od 2,2 milki?! :urnebes:
Dabogda vam ova trenutna uprava ostala zauvijek, ja cijeli dan vam se smijem :urnebes:

@Jaozinho, pa zar i ti vjerujes ovoj propagandi? Pa kako to tako brzo da zaboravis onaj statut 51-49%, jel on vise nije IN? :lol:
Vi ste u plusu 800k iskljucivo zbog Ode i lude srece u Evropi, nikakav uspjesan rad vase uprave, jer kako znam oni nisu sposobni godinama naci glavnog sponzora. Ko vam to garantuje da ce ponovo biti Evropa ove sezone, jel onaj ludi sto najavljuje titule i grupne faze? :urnebes:

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 17 dec 2015, 19:31

Ovaj dusebriznik se ne gasi citav dan al lijepo je vidjeti da ga vise interesuje najtrofejniji klub u drzavi nego onaj za koji navija..
BUDI ŽELJO !!!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 17 dec 2015, 19:33

Ako iko od navijaca drugih klubova hoce biti imalo realan,nece komentarisati situaciju u Zelji sve dok njegov klub na slican nacin ne otvori svoje knjige i ne podjeli bitne informacije sa svojim navijacima.
A ko hoce samo onko,zbog rivalstva,komentarisati i kritikovati,ok. Za tako sta ova danasnja konferencija i informacije koje su se cule,nije ni relevantna.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 19:44

[youtube][/youtube]

Jos jedna jesen
i treca sezona bez titule
moju tvrdoglavu
bar da umjesto suze
Miljacka potece, da mi ne znaju
dusmani ne znaju, ooohhh

Ref. 2x
Lazu, lazu me
da Siljak lijeci finansije
mozda Amar i vrati se
al' u zelju nikad ne, eeeehhh

@FKZ, Pa kada planirate otvoriti tu knjigu bem mu misa?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 8 gostiju.