FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Ajzea
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 16:44

milanribar je napisao/la:Samo budalama ovdje moze biti nesto bajno. Zao mi par skolovanih momaka koji su tu, a ovo ostalo su lopovi prve klase. Naravno, s Gredicem na celu.

Sta je on nama sve obecavao, pricao, da bi na kraju bilo sve samo osim onog najavljenog.

Ovo samo moze biti ideja, a niko od ovih sto su sjedili danas nemaju interes biti u Zelji 10 godina, zato stadion mozes zaboraviti. Pojacanja? Ko ce dovesti pojacanja? Onaj Labud, jel on strucan? Mulalic? Daj ba, dosta vise ovih prica svake godine isto a na terenu zalost.
Imaš li ti neki plan?

@Eisenbahner1921
:thumbup: :salut:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

ucenjak
Kontakt:

Post Postao/la ucenjak » 17 dec 2015, 16:48

Ajzea je napisao/la:
milanribar je napisao/la:Samo budalama ovdje moze biti nesto bajno. Zao mi par skolovanih momaka koji su tu, a ovo ostalo su lopovi prve klase. Naravno, s Gredicem na celu.

Sta je on nama sve obecavao, pricao, da bi na kraju bilo sve samo osim onog najavljenog.

Ovo samo moze biti ideja, a niko od ovih sto su sjedili danas nemaju interes biti u Zelji 10 godina, zato stadion mozes zaboraviti. Pojacanja? Ko ce dovesti pojacanja? Onaj Labud, jel on strucan? Mulalic? Daj ba, dosta vise ovih prica svake godine isto a na terenu zalost.
Imaš li ti neki plan?

@Eisenbahner1921
ima radi(trola) za dnevnicu,post po post i 20 km guzovace

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 dec 2015, 16:48

cuj nije bajno, godina isposlovana u plusu od 800.000 km :facepalm:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 16:49

Ajzea je napisao/la:

Imaš li ti neki plan?

@Eisenbahner1921
Imam plan, da nekako vratimo Amara, da bar dovode normalne igrace i da imamo sta gledati. Jest, da ih je Amar ostavio, bar neke, ali on je tito.

Nemamo uprave, nemamo trenera, nemamo igraca. Sta ti tu mozes uraditi u 12 mjesecu, na kraju godine? Suti, citaj, i moli Boga da bude nesto dobro.

Ako nista da ove pare uloze u neke igrace, da bar dovedu 4-5 dobrih igraca. Kakvi crni stadioni i bakraci, kako ih nije stid! Sto neko napisa nisu u stanju ocistit snijeg, stadion urediti, a ne da oni nesto prave. :facepalm:

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 16:52

fedeltafrotta je napisao/la:cuj nije bajno, godina isposlovana u plusu od 800.000 km :facepalm:
Odjavi se s foruma.
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u 17 dec 2015, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 dec 2015, 16:52

joj ligete :lolno:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 16:55

milanribar je napisao/la:
Imam plan, da nekako vratimo Amara, da bar dovode normalne igrace i da imamo sta gledati. Jest, da ih je Amar ostavio, bar neke, ali on je tito.

Nemamo uprave, nemamo trenera, nemamo igraca. Sta ti tu mozes uraditi u 12 mjesecu, na kraju godine? Suti, citaj, i moli Boga da bude nesto dobro.

Ako nista da ove pare uloze u neke igrace, da bar dovedu 4-5 dobrih igraca. Kakvi crni stadioni i bakraci, kako ih nije stid! Sto neko napisa nisu u stanju ocistit snijeg, stadion urediti, a ne da oni nesto prave. :facepalm:
Ovo je ključna rečenica tvog posta, apsolutno se slazem, hajde da i ja i ti šutimo, čitamo i molimo se da sve bude kako treba. Zašto se ne bi strpio malo, pa prema prelaznom roku donosio zaključke.. Zanima me, koji će tvoj komentar biti i hoćeš li se uopšte pojaviti na temi, ukoliko prelazni rok bude dobro odrađen? Znam da hoćeš ako ne bude, znam kako ću i ja reagovati u slučaju da se ne dovedu provjerena imena..

Naravno da je svima nama zelja povratak Osima, otom potom, još uvijek je u Kataru. Najiskrenije se nadam da se neće još dugo zadrzati, a do tada... Strpljenja malo :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 17 dec 2015, 16:56

Svi bi neki stadion a poseru se na TEBE kad dvije izgubiš....Dajte nam stadion za nas 300 u kopu koji smo uvijek tu......
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 17 dec 2015, 16:57

Hadzijalagic je napisao/la:Ja vala na danasnjoj preskonferenciji nisam cuo da je nesto toliko bajno.. Bolje je nego sto je bilo i optimisticniji sam u vezi buducnosti ali da je bajno i nije bas..
Ako se na mene odnosi, ni ja ne mislim da je bajno, zato sam i upotrijebio izraz "ide u pravom smjeru". Stvari izgledaju bajno u odnosu na prije par godina, fantastično u odnosu na unazad desetak godina, ali za sada je to tek u začetku koji ide ka potpunom ozdravljenju kluba.
Kada se ostvare ovi ciljevi, e onda će biti bajno. :)
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 dec 2015, 17:12

al ga mire suknuo ligeti hahahhaha
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 dec 2015, 17:25

kakva su ti ono pitanja na pres konferenciji svega ti???
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 17 dec 2015, 17:30

zaboravio je traziti da povecaju platu Dzenisu :lolno:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 dec 2015, 17:31

Ligata pokušao ispasti mangup, a na kraju ispao debil. Doduše nije prvi put pokušaju od "novinara" da se provali... :)
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 17 dec 2015, 17:34

LigEta( :lol: ) je debil najveci, hej on se naziva novinarom, popisam se i na njega i na njegovu kupljenu diplomu
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

fanaticZeljin
Kontakt:

Post Postao/la fanaticZeljin » 17 dec 2015, 17:40

Ligata eto ti Zuje da mu se uvuces u dupe...Sad ocekujemo pojacanja u pravom smislu te rijeci, i ako sam bio skeptican po tom pitanju nada zadnja umire

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 dec 2015, 17:42

inače stvarno je glupa priča da kao na zimu nema pojačanja (za nas). pauza duža, više vremena i za pripreme i za traženje, a slobodnih ima skoro jednako. i k'o da treba ronaldo da bi nama bio pojačanje. ako se odriješi kesa za naš nivo ima šta god hoćeš.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 17 dec 2015, 17:47

Novinar kao on koristi svoja poznanstva (mada je to više neki mahalski odnos) sa igračima i ostalim ljudima u i oko kluba što bivših što sadašnjih struktura. Na osnovu svega toga dobiješ debilne fraze poput ".. i da se Beganoviću poveća plata", ili pitanje "je li po zakonu igračima srezati platu?" itd... ima toga dosta. Od profesije koja u suštini podrazumijeva objektivno sagledavanje stvari iz više uglova on napravi mahalsku vijest ili komentar koji provlači po press konferencijama misleći da je to što on pita važno i bitno a ustvari su to obične nebuloze. Tako da on sa svojim "hoće li se Beganoviću povećati plata?", "da li je po zakonu igrače kazniti?", "gospodine Odoviću ženi li se neko iz ekipe ovaj vikend osim Đelmića?", us*ere ono malo normalnih i smislenih pitanja koja se mogu postaviti. Plus na ovo sve ne razumijem kako neko može biti novinar a u isto vrijeme PR Džeki i Mirzi Teletoviću? Ako može zadržati objektivnost u svemu tome onda mu svaka čast mada ja mislim da se to na našim prostorima a i u svijetu zove drugim imenom, sukob interesa.
Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 17 dec 2015, 17:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Rios

Post Postao/la Rios » 17 dec 2015, 17:48

Pohvalno je to sto su ljudi iz kluba odlucili da na ovaj nacin predoce stanje trenutno u klubu kad su u pitanje finansije i slicne stvari.Jednostavno,izadjes i kazes sta i zatekao,kakva je sad situacija i sta planiras u buducnosti,pokazes ljudima da se radi ozbiljno,da neki rezultati postoj u tom segmentu.Onda za godinu ili prije izadje si opet kazes kako stoje stvari,jednostavno samo se tako moze kupiti povjerenje ljudi,sto se kaze crno na bijelo.U svakom slucaju radi se uglavnom,pomaka ima i to je dobro :thumbup:
Stadion izgleda futuristicki zaista,bilo bi to prelijepo zdanje,samo sto je to jos uvijek cini mi se dalja buducnost.Puno posla koji se prije toga mora odraditi,a nama ne preostaje nista drugo nego da zazelimo upravi uspjeha u tom projektu i cekamo dan kad ce se poceti sa realizacijom na terenu.
Na kraju,vidio sam i neke postove koji najavljuju dobre stvari i u igrackom kadru,to je sad imperativ jer sve ostalo je dzaba ako to ne prate rezultati i na terenu.Nadam se da ce igracki kadar biti puno bolji na proljece aBd :thumbup:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 17 dec 2015, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

tm1921
Kontakt:

Post Postao/la tm1921 » 17 dec 2015, 17:50

Milaneee, jesi li dosao sebi barem malo? Kako su ti tata i sponzori? :) ovim danas je konacno zatvorena saga o tebi i tvom laprdanju, istina ce od danas sve vise izlaziti dok vlasti ne dodju do tvojih pokrovitelja. pametnom dosta. #jesuismilan

carsijaba
Kontakt:

Post Postao/la carsijaba » 17 dec 2015, 17:51

MrRiccoli je napisao/la:

kakva su ti ono pitanja na pres konferenciji svega ti???
Svi računi Kluba su deblokirani. Samo BUDALAMA ova vijest nije pozitivna.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, mavi, Riziko i 25 gostiju.