FK Željezničar (opšte diskusije)

bordoakapitar

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la bordoakapitar » 17 dec 2015, 14:37

Odlicna presica, ako se izuzmu "mali" propusti u tehnickom smislu. Svi su naucili napamet svoj dio teksta, ispricali ljudima ono sto zele da cuju i na kraju umjesto kula i gradova obecali kule sa Šiljkom....hahaha!

Sent from my ST23i using Tapatalk

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 14:40

Kad bi se dodjeljivala nagrada za najtupijeg forumasa, za pobjedu bi se borili zeko i onaj od milana mali, tm1921...

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 17 dec 2015, 14:41

Zip je napisao/la:Kad bi se dodjeljivala nagrada za najtupijeg forumasa, za pobjedu bi se borili zeko i onaj od milana mali, tm1921...
mali od... od mene vise blavoru :wave:
51%--------49%

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 17 dec 2015, 14:42

ok kitari vasi samo govore istinu nasi lazu itd :lol: :lol: :lol: :lol: joj cigana majko mila svi nesto ko fini ,a sanjaju da nas nema :lol: :lol:

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 dec 2015, 14:42

moustapha je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Ono što mene interesuje je kako se to Ligata popišao po samoj prezentaciji, po upravi, po press konferenciji? Postavio je pitanje vezano za odbijanje plate 80%, na način na koji su igrali, ja bi im smanjio za 90% sa tendencijom rasta.. Sami igrači su zahtjevali da im se isplati cijelokupna plata ukoliko dobiju tri utakmice zaredom, neriješen ishod protiv Radnika ih je malo zaje bao..
Da li mislis da poslodavac ima pravo smanjivati platu po svom nahodjenju? Ne ulazim u to sta im pise u ugovorima, ali mi logika govori da mora postojati neka zastita igraca, inace ugovori nemaju smisla, ako ne stite obe strane.
Ako radnik ne ispunjava svoje obaveze poslodavac ima pravo da ga sankcionise na neki nacin. Nije to po svom nahodjenju, isto kao sto ima pravo da nagradi radnika, tako ima pravo i da odredi sankciju, ako ne obavlja posao na pravi nacin. Normalno da postoji zastita i ako radnik misli da je namjerno i bez razloga ostecen ima sud na kojima ce traziti svoja prava. Niko od igraca to nije uradio, pa se cini logicnim da su oni prihvatili kaznu i da misle da nisu na pravi nacin obavili svoj posao.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 14:43

Ajzea je napisao/la:I dalje je to samo idejni projekat, tek sada je na redu riješavanje potrebne dokumentacije, koja se, ukoliko opština ubrza proces, moze završiti i za 6mjeseci,
Ne može se to završiti za šest mjeseci. Mijenjaš opis jednog dijela grada, to obično traje godinama.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 14:44

Virtu4l je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:I dalje je to samo idejni projekat, tek sada je na redu riješavanje potrebne dokumentacije, koja se, ukoliko opština ubrza proces, moze završiti i za 6mjeseci,
Ne može se to završiti za šest mjeseci. Mijenjaš opis jednog dijela grada, to obično traje godinama.
Na press konferenciji je rečeno da se po hitnom postupku moze završiti za 6 mjeseci, a moze i trajati godinama, mislim da je Misimović o tome govorio..

@moustapha
Forumaš pod pseudonimom @sergejevic ti je odgovorio na pitanje :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 17 dec 2015, 14:45

Taman da sa 23 sprata,sablja povede ekipu.A na vrhu kule ce razvuci štrik,oni vole krovnu koregrafiju. :urnebes:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 17 dec 2015, 14:45

moustapha je napisao/la:
Ajzea je napisao/la: Ono što mene interesuje je kako se to Ligata popišao po samoj prezentaciji, po upravi, po press konferenciji? Postavio je pitanje vezano za odbijanje plate 80%, na način na koji su igrali, ja bi im smanjio za 90% sa tendencijom rasta.. Sami igrači su zahtjevali da im se isplati cijelokupna plata ukoliko dobiju tri utakmice zaredom, neriješen ishod protiv Radnika ih je malo zaje bao..
Da li mislis da poslodavac ima pravo smanjivati platu po svom nahodjenju? Ne ulazim u to sta im pise u ugovorima, ali mi logika govori da mora postojati neka zastita igraca, inace ugovori nemaju smisla, ako ne stite obe strane.

Edit: evo vidim odgovorili ti još bolje.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 17 dec 2015, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 dec 2015, 14:46

Jesu li oni svim igracima smanjili platu za 80% il samo odredjenim igracima?

Cuj ovoga, uz saglasnost radnika :urnebes:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 17 dec 2015, 14:47, ukupno mijenjano 1 put.

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 17 dec 2015, 14:46

bordoakapitar je napisao/la:Odlicna presica, ako se izuzmu "mali" propusti u tehnickom smislu. Svi su naucili napamet svoj dio teksta, ispricali ljudima ono sto zele da cuju i na kraju umjesto kula i gradova obecali kule sa Šiljkom....hahaha!

Sent from my ST23i using Tapatalk
Sve receno. :urnebes: :rol:
Das Ist Walter

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 14:48

Ajzea je napisao/la:Na press konferenciji je rečeno da se po hitnom postupku moze završiti za 6 mjeseci, a moze i trajati godinama, mislim da je Misimović o tome govorio..
Mislim da će samo šest mjeseci trebati Opštini ili Kantonu da formiraju radni tim koji će raditi na tim izmjenama regulacionog i prostornog plana. Ne znam na koju instancu idemo. Glavno pitanje je o čijem trošku će se sve to raditi? Te izmjene su veoma skupe, jeste da je sve ovo u interesu Opštine, ali neko sve to mora da plati.

Pred investitora ideš sa gotovim projektom.
Voli te tvoje Sarajevo.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 17 dec 2015, 14:49

hahahhahah pitari sta vam je imate svoju arenu sto ne vodite racuna o njoj sta vas briga sta Željo radi ...ne razumijem nikako znas koliko mene briga sta Fk Torpedo radi :lol: :lol: :lol: :lol: kako to ide ajmo torpedo ispali se sa la la la la :rol: :rol: :rol: :rol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 14:50

Ovu kulu ćemo zvati Ajfelova kula :mrgreen:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 17 dec 2015, 14:51

ma cim se nakotilo ovoliko goricana s lavora ovo je veoma dobro oko stadiona mislim.
51%--------49%

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 17 dec 2015, 14:51

Ajzea je napisao/la:Ovu kulu ćemo zvati Ajfelova kula :mrgreen:
:lol: :lol:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 17 dec 2015, 14:52

Zip je napisao/la:Jesu li oni svim igracima smanjili platu za 80% il samo odredjenim igracima?

Cuj ovoga, uz saglasnost radnika :urnebes:
Kad potpisujes ugovor, tvoja dužnost je da ga procitas i staviš potpis. Ako si zadovoljan ugovorom. S tim potpisom si dao saglasnost. Igrači su sa svim upoznati od bonusa do kazne/suspenzije. Sve je fino definisano.

Ali pošto si ti veliki levat u rangu Aldina i Milana teško je to skontat.

I da odgovorim za tebe. "Samo znaju vrijedjat"
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 17 dec 2015, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 17 dec 2015, 14:53

Ajzea je napisao/la:Ovu kulu ćemo zvati Ajfelova kula :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a druga ?? heheh

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 17 dec 2015, 14:53

zeka_tm87 je napisao/la:ma cim se nakotilo ovoliko goricana s lavora ovo je veoma dobro oko stadiona mislim.
Ma tako je Zekaneee :lol:
Ta' ce pichici udbaski :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 14:55

zeka_tm87 je napisao/la:ma cim se nakotilo ovoliko goricana s lavora ovo je veoma dobro oko stadiona mislim.
Obzirom da je ovo moj teren, vjeruj mi da je itekako dobro. Ako država bude imala sluha moglo bi biti radosti za nas.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, bvsic, Paromlinac, Venom i 46 gostiju.