FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zeka_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeka_tm87 » 17 dec 2015, 14:30

Tryg je napisao/la:Ljudi moji od 97 pocinje gradnja. Zar niste nista do sada naucili za sve ove godine.

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja glavu na panj dajem da nije koldjo glavonja nacelnik opstine da bi se ovo davno poceli odmotavati i makar bi se nesto uradilo.pa i sam Greda rece da su neki Cesi ili tako nesto bili voljni investirati u stadion i gradnju istog.ali nemozes kada papak neda :crazy:
51%--------49%

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 dec 2015, 14:32

Zivimo u BiH, ocekivat da ce se do 2018. srediti svi papiri, dozvole, sporovi, a onda ono najvazije naci investitor je malo tesko ocekivati !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 17 dec 2015, 14:33

Elegant je napisao/la:Zivimo u BiH, ocekivat da ce se do 2018. srediti svi papiri, dozvole, sporovi, a onda ono najvazije naci investitor je malo tesko ocekivati !
Vjeruj da je lakse naci investitora koji ce graditi nego srediti papirologiju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 14:35

Ajzea je napisao/la:Jedino u šta ću vjerovati dok ne odapnem je da ćemo dobiti jedan ovakav stadion ;)
Napisao sam na temi o stadionu šta mislim o ovome. Nisam imao pojma da su došli u ovu fazu i po meni je ovo ogromno. Nastavi vjerovati, jer sve ovo je itekako izvodivo. Kada se završi treća stavka iz ove slike što si postavio, investitor će biti najmanji problem, mogu slobodno reći da će se otimati za ovaj projekat ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 17 dec 2015, 14:36

Tresla se gora rodio se miš, ovo oko stadiona je sramota nevidjenih razmjera. Fascinantno je da ljudi koji nisu u stanju da očiste par milimetara bljuzge najavljuju neke megalomanske projekte. Ko je taj što je natovario ove dugove od 2009? Sto ga ne peozvase javno?

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 dec 2015, 14:37

A sta je sa kartama od Hajduka??? Uprava napolje!

DRUG NEBI TI PUNCA

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 14:41

bagrcavi je napisao/la:A sta je sa kartama od Hajduka??? Uprava napolje!

I kakav je ovo projekat?! Pa iste ove kule, koje imamo priliku vidjeti u idejnom projektu, će bacati sjenu na teren, uostalom, čuj 20.000?! Pa da li su oni normalni!? Bez 50.000 neću da razgovaram..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 17 dec 2015, 14:41

perodeformero je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš, ovo oko stadiona je sramota nevidjenih razmjera. Fascinantno je da ljudi koji nisu u stanju da očiste par milimetara bljuzge najavljuju neke megalomanske projekte. Ko je taj što je natovario ove dugove od 2009? Sto ga ne peozvase javno?
angazovali su strucnjake koji ce iznjeti sve crno na bijelo da ne bi bilo prica u prazno i svaljivanje rivice na druge,ovako ce imati dokaze koji se uvazavaju na sudu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 dec 2015, 14:44

Da smo mi svi zivi i zdravi a stadion ako bude.

Neka nama sto jaci tim, to je sad prioritet uz vracanje dugova.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 17 dec 2015, 14:44

perodeformero je napisao/la:Tresla se gora rodio se miš, ovo oko stadiona je sramota nevidjenih razmjera. Fascinantno je da ljudi koji nisu u stanju da očiste par milimetara bljuzge najavljuju neke megalomanske projekte. Ko je taj što je natovario ove dugove od 2009? Sto ga ne peozvase javno?
Rade istragu i kada se utvrdi ko je tacno sa dokazima, taj ce vjerovatno i malo klavir zasvirati ko usanovic.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 17 dec 2015, 14:53

Milance jesi li to ti :lol: :twisted:
51%--------49%

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 17 dec 2015, 14:54

Znači jednoglasno je odlučeno da će se prva kula zvati Ajfelova kula, neka prijedlozi za naziv druge počnu u roku od odmah..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 17 dec 2015, 14:57

Drago mi je da je konkretno izneaen plan sa mjesecima i godinama do kada bi mogla biti zavrsena sva papirologija. Ovdje vidimo da je 2012 uradjen idejni projekat, a evo vidimo tek u januaru ce biti ukljucenje u regulacioni plan ja mislim da je i to moglo prije ali to sad nije ni bitno bilo je dosta precih stvari. Kad se zavrsi papirologija moze se uputiti poziv investitorima vezano za zapadni dio jer su tu svi papiri cisti mada mislim da ce se do tada rijesiti problem i sa istocnom stranom. Cifra jeate ogromna ali evo vidimo da se teziste u BiH lagano popravlja sve je veci izvoz sve je vise proizvodnje pa i konkretno u fbih povecanje zaposlenosti iako se to jos ne osjeti, ali bi se moglo osjetiti do 2018 godine tako da nije nemoguce ni pronaci investitora jer evo vidimo arapi sve vise ulazu konstantno, a i ovo nije projekat za jednog inveatitora nego vise njih. Uglavnom uz poboljsanje ekonomske situacije koju je realno ocekivati iz godine u godinu onda i jedan ovakav projekat postaje sasvim realan.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 17 dec 2015, 14:58

Jocina kula/ Kula Jovice Veličanstvenog
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 dec 2015, 14:59

Ajzea je napisao/la:Znači jednoglasno je odlučeno da će se prva kula zvati Ajfelova kula, neka prijedlozi za naziv druge počnu u roku od odmah..
Zubankula burazeru, kako drugačije
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DANAN
Kontakt:

Post Postao/la DANAN » 17 dec 2015, 15:04

zeka_tm87 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Ljudi moji od 97 pocinje gradnja. Zar niste nista do sada naucili za sve ove godine.

ja glavu na panj dajem da nije koldjo glavonja nacelnik opstine da bi se ovo davno poceli odmotavati i makar bi se nesto uradilo.pa i sam Greda rece da su neki Cesi ili tako nesto bili voljni investirati u stadion i gradnju istog.ali nemozes kada papak neda :crazy:
Madjari i to oni isti sto se sad oko koseva motaju.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 dec 2015, 15:10

Da li je bilo govora o igrackom kadru ?

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 17 dec 2015, 15:11

Elegant je napisao/la:Da li je bilo govora o igrackom kadru ?
Zar je toliko tesko pogledati 40 min press konferencije?

Violinska kula je moj prijedlog za ovu pored Ajfelove, i to obavezno ova iza istoka :lol:
FORZA ZELJO

AlphonseKauders
Kontakt:

Post Postao/la AlphonseKauders » 17 dec 2015, 15:15

Jedno je sigurno kod ove Uprave - radi se o izuzetno stručnim ljudima u svojoj oblasti (npr. Bajramović je advokat koji je skoro 10 godina radio u najvećoj advokatskoj kancelariji u BiH dok nije sa Miljkovićem otvorio sopstvenu advokatsku kancelariju, a Vukotić je partner u jednoj od 4 vodeće revizorske firme na svijetu, a ko je imalo upućen zna da je za takvo nešto potrebno krv propi.šati od posla), kojima pare ne trebaju jer su ih itekako zaradili svojim radom, a svi redom su fanatici za Željom tako da im nimalo ne osporavam najbolje namjere za klub.

Osnova razmišljanja je fantastična - raditi na "zdravoj" osnovi, bez dugova prema poreskoj, bez malverzacija, bez pozajmica, talova i sl. E, sad jedino čeka ga se čovjek može pribojavati su lokalni "vukovi" i stare taldžije koji će na sve načine pokušati da se ugrade u projekat ili u suprotnom da ga opstruiraju, ali nekako vjerujem da će uspjeti izaći s njima na kraj.

Strpljenja, dati im 2-3 godine, promovisati mlade igrače, pokušati ostvariti nešto oko ovog stadiona, ne znam šta nam drugo preostaje - sve ostalo je žabokrečina i vrćenje istog filma.

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 17 dec 2015, 15:17

Kao sto rekoh cirkus u najavi. Isto ovo je Gredic najavio na skupstini prosle godine, iznio izvjestaj, a nakon toga u intervju.

Kad je bio statut, dvije firme, jedna za igracki kadar, druga za stadion. Niti igrackog kadra, niti stadiona. Sad opet isto odvojili pare za pojacanja, neke slike stadiona, samo se brukaju, skacu sami sebi u vrat. Zaimovic najavljivao ligu sampiona, ovaj najavljuje stadion. Posrani novinari im se poseru u usta s par pitanja, oni jadni gledaju jedan u drugog ko telad.

Ovdje se isto nastavlja pise kao da je dug 50.000 maraka sve je dobro. Pisati ce se 10 strana od stadionu. Ako je ovo sto su neki najavljivali, bolje im je da se odjave s foruma!

Dug 1.4 miliona, plus poreska, plus sto pisem danima kako su se pare dijelile kako su stigle, a to su ove pozajmice. U biti mene bi bilo stid izaci u javnost s ovom brukom.

Ali sta da se radi, iz supljeg u prazno do iduce godine, a onda opet ista prica..i tako dok ne umremo..

A ova Fahrina kula ce biti vrh :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 31 gost.