Gojko Cimirot
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
Idemo Gojko! 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gdje ima prenos? Link neki?
Izgleda da nema linka, barem ja ne mogu da nađem.19FKS46 je napisao/la:Gdje ima prenos? Link neki?
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sta ce kloc.
Gojkara, samo deri masino.
Prvih 11 repke.

Gojkara, samo deri masino.
Prvih 11 repke.

Ako se ovaj trend nastavi, da igra redovno, a da ostali, dakle Medunjanin, Hajrovic, i Besic ne igraju, u svakom slucaju mora biti prvih 11.
Trebaju nam igraci sto igraju, a ne hemeroide sto nabijaju.
Trebaju nam igraci sto igraju, a ne hemeroide sto nabijaju.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Hajrović nema veze sa njegovom pozicijom. Ako bude igrao redovno, očekujem konačni izlazak Medunjanina iz reprezentacije.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Medunanjin će teško zaigrati više ozbiljan fudbal. Treba polako uvoditi Cimirota i Grahovca..
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Samo naprijed, Gojko!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Nije, igrala druga postava i juniori.
I bolje. To znaci da je siguran za ove bitnije ligaske utakmice.Lakoste je napisao/la:Nije, igrala druga postava i juniori.
Sigurno je u ovom momentu jedan od nasih mladih igraca koji se najbolje i najbrze razvija. Svaka cast!
Coronados de gloria vivamos,
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ako nastavi ovako, imat ce zagarantovano mjesto u prvih 11 Paoka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PAOK polako pravi dobar tim, dovešće oni još igrača to je sasvim sigurno. Što se tiče ove sezone, najbitnije je da završe u TOP4, tj. da izbjegnu peto mjesto. Prošle sezone su jedva dohvatili Evropu. Ove sezone im cilj mora biti Liga prvaka, što nije nedostižno.
Ideja je da se za par godina uključe u borbu za titulu. Tudoru je obećano da će imati dovoljno vremena da sastavi ekipu, inače su u posljednjih desetak godina promijenili oko 15 trenera. To bi mogao biti jedini problem za Cimirota jer tamo svaki trener pravi radikalne rezove, ponekad smiješne. Ovaj put će možda biti drugačije jer su doveli Arnesena za sportskog direktora, a vlasnik je platio sve dugove kluba.
Dobro je što Gojko postaje omiljen kod navijača, to su bolesnici i posljednjih godina su poprilično nervozni. Međutim kad nekoga zavole, onda je to fanatizam, znamo to iz primjera Zlatana Muslimovića.
Ideja je da se za par godina uključe u borbu za titulu. Tudoru je obećano da će imati dovoljno vremena da sastavi ekipu, inače su u posljednjih desetak godina promijenili oko 15 trenera. To bi mogao biti jedini problem za Cimirota jer tamo svaki trener pravi radikalne rezove, ponekad smiješne. Ovaj put će možda biti drugačije jer su doveli Arnesena za sportskog direktora, a vlasnik je platio sve dugove kluba.
Dobro je što Gojko postaje omiljen kod navijača, to su bolesnici i posljednjih godina su poprilično nervozni. Međutim kad nekoga zavole, onda je to fanatizam, znamo to iz primjera Zlatana Muslimovića.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo tako nastavi Gojko i trebao bi imati finu ulogu u reprezentaciji u buducnosti.

Ovo vise postalo normalno.

Cimirot - nakon povrede, ustalio se u prvih jedanaest te pruza odlične partije za PAOK.
Bajić - počeo redovno zabijati za Konyu.
Hodžić - suvišno je bilo šta govoriti.
J ebo našu ligu
Bajić - počeo redovno zabijati za Konyu.
Hodžić - suvišno je bilo šta govoriti.
J ebo našu ligu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
- Kontakt:
Malo i pitari dosli na svoje,hajde neka,naprijed Gojko

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, kakarut, Zglavkar i 20 gostiju.