Mea culpa...sorryadmin je napisao/la:PiazzaGrande, molim te, suzdrži se reklamiranja... i postiranja tih teasera.
Više na Pravilima foruma...

Mea culpa...sorryadmin je napisao/la:PiazzaGrande, molim te, suzdrži se reklamiranja... i postiranja tih teasera.
Više na Pravilima foruma...
U idealnom svijetu to sve stoji, ovde moras bit poguran i da taj sto te gura ima koristi itd..mara1905 je napisao/la:Jeli sramota da neko mora gurati Graovca u reprezentaciju BiH (momak je sigurno najbolji stoper u ligi i zasluzio je davno poziv).. Ja koliko znam HŠK Zrinjski Mostar igra BHT Premijer ligu, znaci ne igra Graovac neku desetu ligu, nego ovu nasu.. Zar ne bi trebo moćni selektor pratit malo zbivanja, posjetit neku utakmicu BH lige, nesto.. a ne samo trazit neke polovnjake po Europi koji su podrijeklom iz BIH, davat im papire i odma ih gurat u repku..
Ne u idealnom, nego u normalnom..al' sta ces kad kod nas nista nije normalnoEvolve je napisao/la:U idealnom svijetu to sve stoji, ovde moras bit poguran i da taj sto te gura ima koristi itd..mara1905 je napisao/la:Jeli sramota da neko mora gurati Graovca u reprezentaciju BiH (momak je sigurno najbolji stoper u ligi i zasluzio je davno poziv).. Ja koliko znam HŠK Zrinjski Mostar igra BHT Premijer ligu, znaci ne igra Graovac neku desetu ligu, nego ovu nasu.. Zar ne bi trebo moćni selektor pratit malo zbivanja, posjetit neku utakmicu BH lige, nesto.. a ne samo trazit neke polovnjake po Europi koji su podrijeklom iz BIH, davat im papire i odma ih gurat u repku..
Koliko znam, Matija i Zrinjski su se davno dogovorili, slijedi potpis za koji dan...Mislim da je šuplja ovo u vezi Matije i FKS ali 'ko zna, ništa me u ovoj našoj ligi više ne može iznenaditi...amypitar je napisao/la:Avazov Sport
Nije neka pouzdana novina.
Matija Katanec na listi želja fk.Sarajeva.
To je šuplja priča upravo tako, Katanec je igrač koji odmah želi igrati u prvih 11 a mi već imamo uigran štoperski par a pored njih Stepanova i Mihojevića tako da nema ništa od njegovog dolaska u FK Sarajevo.PiazzaGrande je napisao/la:Koliko znam, Matija i Zrinjski su se davno dogovorili, slijedi potpis za koji dan...Mislim da je šuplja ovo u vezi Matije i FKS ali 'ko zna, ništa me u ovoj našoj ligi više ne može iznenaditi...amypitar je napisao/la:Avazov Sport
Nije neka pouzdana novina.
Matija Katanec na listi želja fk.Sarajeva.
Koliko znam, nije...domorocki je napisao/la:Zar Katanec nije potpisao ugovor sa Goricom do ljeta 2016?
Pod Bijelim Brijegom smatraju da za nastavak forme na proljeće treba ojačati kadar - posebno u veznom redu. Potvrdio je to prvi operativac kluba, izvršni dopredsjednik Danko Šulenta.domorocki je napisao/la:Zar Katanec nije potpisao ugovor sa Goricom do ljeta 2016?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.