Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

reds_forever
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la reds_forever » 24 maj 2010, 22:21

reds je napisao/la:Benitez: Moja je želja dug ostanak u Liverpoolu

Niti izbornička klupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, niti Juventus. Rafaela Beniteza i dalje zanima isključivo rad u Liverpoolovoj nogometnoj momčadi, tvrdi sam španjolski stručnjak...

U posljednjih jedanaest sezona Liverpoolova momčad nije bila tako slabo plasirana na kraju engleskog nogometnog prvenstva kao po završetku ove. Zauzeli su sedmo mjesto sa 63 osvojena boda, čak 23 manje od prvaka Chelseaja. Ipak, i to je bilo dovoljno za Europu, pa će "redsi" sljedeće sezone pokušati ostvariti opipljiv rezultat u Europa ligi.

Hoće li im u tome pomoći Steven Gerrard i Fernando Torres, tek će se vidjeti budući da dvojcu pršte ponude sa svih strane.

Ipak, izglednim se čini da će ostati Benitez.

- Mene čudi što se piše o ponudi UAE-a. Priče samo nadiru, a jedina je prava istina ta da sam ja sretan u Liverpoolu. Želio bih, ukoliko je to moguće, još dugo ovdje ostati - veli Španjolac.

Blago nama ! :roll:
:lol: Dobar ti komentar :D Mene ne cudi sto on zeli ostati u liverpoolu,prima platu kao i mnogo uspjesniji od njega,radi od tima sta hoce,za sve lose sto uradi nadje izgovor,jos ga polovina navijaca podrzava i eto...

Njemu da das sve moguce ovlasti ovog svijeta on bi nasao nekog ko ga sputava
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 maj 2010, 22:51

Devil je napisao/la:Cujem interesujete se za Zigica,navodno dajete Rieru+nesta novca nepise koliko za njega?
Znaš od kad se priča o tome! Ja sam još nekad zimus pronašao negdje tekst o tome kako se za njega interesuju navodno Liverpool i Arsenal i postavio sam na temu o Premiershipu.

@mighty_reds

Slažem se da bi kao zamjena bio dobar.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 24 maj 2010, 22:58

YNWA je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la:

sve je lijepo receno, nema sanse da džeko dođe u liverpool
ne znam zasto rafa dosad nije doveo turana, princ sa bosfora se sam nudi, nije skup a idealan je za nas
Pa moras ako nista priznat' Rafinu nevjerovatnu sporost u transferima i pregovorima.Covjek je odugovlacio sa svakim igracem sa kojim je pregovarao,zahvaljujuci sporosti smo recimo propustili Barrya za kojeg je trazeno 14M,a platili smo vjecnog bolesnika Aquilanija 20M.
Benitez: Menadžeri u Engleskoj nemaju potpunu moć u kreiranju momčadskog rostera, već ovise o klupskom proračunu i izvršnom direktoru koji obavlja pregovore i potpisuje igrače.
znaci nije problem samo u rafi

koliko se sjecam villa je trazila 18 miliona za barrya, a taj novac nismo bili spremni ponuditi, i zbog toga je propao transfer
Ali je zato prije toga za 19 miliona napravio veoma jaku investiciju-Robbie Keane
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 25 maj 2010, 00:28

reds je napisao/la:Benitez: Moja je želja dug ostanak u Liverpoolu

Niti izbornička klupa Ujedinjenih Arapskih Emirata, niti Juventus. Rafaela Beniteza i dalje zanima isključivo rad u Liverpoolovoj nogometnoj momčadi, tvrdi sam španjolski stručnjak...

U posljednjih jedanaest sezona Liverpoolova momčad nije bila tako slabo plasirana na kraju engleskog nogometnog prvenstva kao po završetku ove. Zauzeli su sedmo mjesto sa 63 osvojena boda, čak 23 manje od prvaka Chelseaja. Ipak, i to je bilo dovoljno za Europu, pa će "redsi" sljedeće sezone pokušati ostvariti opipljiv rezultat u Europa ligi.

Hoće li im u tome pomoći Steven Gerrard i Fernando Torres, tek će se vidjeti budući da dvojcu pršte ponude sa svih strane.

Ipak, izglednim se čini da će ostati Benitez.

- Mene čudi što se piše o ponudi UAE-a. Priče samo nadiru, a jedina je prava istina ta da sam ja sretan u Liverpoolu. Želio bih, ukoliko je to moguće, još dugo ovdje ostati - veli Španjolac.

Blago nama ! :roll:
Odlicno, i sljedece sezone cu maximalno da izbjegavam gledanje utakmica Liverpoola :cry:
nema potpisa

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2010, 08:14

e moj rafa.... nedaj boze da mi ti dođeš u goste ko bi te istjerao covjece....
You are someone else I am still right here

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 maj 2010, 08:32

Zar Riera nije otisao?? u Rusiju ili vec gdje u Moskvu :lol: :mrgreen:

Nezna Zigic je stvarno propao kako je otisao u Valenciju....

Raffa ko Raffa sta ocekujete od rumenog neki rezultat zvijezde da dovede dabogda otisao vise vrijeme mu je :mrgreen: :mrgreen: Dosadan je tip fakat isto kao da je Liverpool "Zepce limorad"pa da se ovako ponasa...

Prodati Lucasa,Benayouna,N gog-a,i jos 2,3 i eto para i bar 4 fina igraca (znaci pare od ovih igraca+transfer budget....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

kurdt
Kontakt:

Post Postao/la kurdt » 25 maj 2010, 08:32

fera je napisao/la:e moj rafa.... nedaj boze da mi ti dođeš u goste ko bi te istjerao covjece....
Spremi mu bosansku kafu al stavi 10-tak kafenih kasika ukenjace se momentalno i trazit ce prevoz do aerodroma nece se vise nikad sjetit Bosne i proklinjace bosansko gostoprimstvo i kahvu i pitu i tufahije sto mu fera iznese
Tvoje oči ko farovi FIće
ti si moje omiljeno biće.

Sunce je raspizdilo svoje zrake,
vrapci se deru ko konji,
mene piči depresija,
u duši mi opsesija,
**** mater ako te ne volim!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 25 maj 2010, 09:16

kurdt je napisao/la:
fera je napisao/la:e moj rafa.... nedaj boze da mi ti dođeš u goste ko bi te istjerao covjece....
Spremi mu bosansku kafu al stavi 10-tak kafenih kasika ukenjace se momentalno i trazit ce prevoz do aerodroma nece se vise nikad sjetit Bosne i proklinjace bosansko gostoprimstvo i kahvu i pitu i tufahije sto mu fera iznese

Otiso kafe probo nisi :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 11:25

Rafa je kralj , covjek shvatio da je LFC vrhunac njegove karijere i tesko ce ga biti otjerati iz tog kluba gdje jedan prosjecan trener ne bi trebao pripadati ... :D

Rafa je imao pare za Barrya ali ako se sjetimo da je zapelo u dva tri miliona i onda City kaze nama nije frka i eto ga ... mogao se on kupiti da smo imali pravog trenera koji mora znati sta hoce a ne preko neke stvari cekati da igrac sam dodje u LFC sto je neprihvatljivo !

Ali sto kaze Rafa JA IMAM REZULTATE :lol:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 11:33

Jeli rano da vas već otpišem za narednu sezonu? Bookiji su vas već otpisali.

Premier League 2010/11 - Winner - 17:00

FC Chelsea 2.25
Manchester United 3.00
FC Arsenal 6.50
Manchester City 6.75
FC Liverpool 12.00
Tottenham Hotspur 51.00
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 11:36

Virtu4l je napisao/la:Jeli rano da vas već otpišem za narednu sezonu? Bookiji su vas već otpisali.

Premier League 2010/11 - Winner - 17:00

FC Chelsea 2.25
Manchester United 3.00
FC Arsenal 6.50
Manchester City 6.75
FC Liverpool 12.00
Tottenham Hotspur 51.00
Dobro Abram navijacu kad osvojite Ligu prvaka dodji da pricamo ... :!:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 11:49

Stara priča, uostalom, tvoje mišljenje me ne zanima, ima ovdje mnogo kompetentnijih navijača Liverpoola od tebe, ti mrziš druge, dok oni vole Liverpool.
Voli te tvoje Sarajevo.

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 25 maj 2010, 11:53

haha, ma nema potrebe ikoga od "ostalih" prozivati.
Stvari su takve kakve jesu i cudi me da kvota na LFC za osvajanje titule iduce sezone nije i veca.
Realno je da je bar 15.00, ali ocito bookmakeri imaju u vidu velicinu kluba, bogatu historiju...
Ali je isto tako cinjenica da historija ne osvaja titule.
Prema tome, nema potrebe da nekoga nazivamo pogrdnim imenima ( a Abram to jeste) samo zato sto je iznio cinjenice... :?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 maj 2010, 11:58

Ponos Torina je napisao/la:
kurdt je napisao/la:

Otiso kafe probo nisi :lol: :lol:
hahaahah dobar dobar :D
@virtual brate mene cudi da i spursi nisu na kladionicama ispred nas jer mi smo zavrsili tek 7 i sigurno da cemo biti jos slabiji naredne sezone iz vise razloga... dok sumnjam da ce spursi ili villa tako nazadovati ali ko zna vidjecemo.
You are someone else I am still right here

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 12:03

fera je napisao/la:@virtual brate mene cudi da i spursi nisu na kladionicama ispred nas jer mi smo zavrsili tek 7 i sigurno da cemo biti jos slabiji naredne sezone iz vise razloga... dok sumnjam da ce spursi ili villa tako nazadovati ali ko zna vidjecemo.
Tu dolazimo do one stare teme, ime i rejting kluba. Realno, sasvim dobra ekipa u kojoj treba posložiti kockice, ali izgleda da Rafa nije slagao puzzle u svom djetinjstvu. Vidim i City se favorizuje, sa Mancinijem? Ma daj.

Krucijalne prednosti Chelsea, Manchestera i Vrtića su treneri, Ferguson, Ancelotti i Wenger su sami svjetski vrh i glavna prevaga.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 12:07

Virtu4l je napisao/la:Stara priča, uostalom, tvoje mišljenje me ne zanima, ima ovdje mnogo kompetentnijih navijača Liverpoola od tebe, ti mrziš druge, dok oni vole Liverpool.
Nemoj zezati jesi ovo sam smislio ili ti je neko pomogao :?:

Moje dijete kada sam ja pratio Premiership i LFC ti i nisi znao da postoji Chelsea kao ni ovi pojedinci za LFC do 2005 godine ... tako da ti je prica jako providna , postoji Premiership i prije Abrama a ti tada nisi ni navijao za Chelsea niti znao za taj klub a samo rijetkih na prste se mogu nabrojati da su prije navijali za Chelsea !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 25 maj 2010, 12:09, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 12:08

Sam smislio, u nedjelju navečer, pred vječnom vatrom dok sam slavio titulu. Inspiracija je čudo!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 12:10

Virtu4l je napisao/la:Sam smislio, u nedjelju navečer, pred vječnom vatrom dok sam slavio titulu. Inspiracija je čudo!
Vidis da lazes mogao si samo proci pored vjecne i zadrzati se 5 do 10 minuta i pravac prema Grbavici , neces me valjda sada ubjediti i da je pred vjecnom organizovano slavlje do jutarnjih sati a svi znamo da toga nije bilo ... ;)

I ne gusi nam temu libo nas za tebe i tvoj chelsea ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 maj 2010, 12:13

Dirk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Sam smislio, u nedjelju navečer, pred vječnom vatrom dok sam slavio titulu. Inspiracija je čudo!
Vidis da lazes mogao si samo proci pored vjecne i zadrzati se 5 do 10 minuta i pravac prema Grbavici , neces me valjda sada ubjediti i da je pred vjecnom organizovano slavlje do jutarnjih sati a svi znamo da toga nije bilo ... ;)

I ne gusi nam temu libo nas za tebe i tvoj chelsea ;)
Inspiracija ne bira, nekad je dovoljno manje od 10 minuta. Prosto me fascinira informisanost malenih o aktivnostima najbrojnije navijačke skupine u BiH.

Ovdje se priča o Liverpoolu, ne o Chelsea, opet govoriš u ime navijača Liverpoola, a velika je razlika između hejtera i navijača.
Voli te tvoje Sarajevo.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 25 maj 2010, 12:15

Upravu si sta ja imam pricati sa covjekom koji ganja djevojke po forumu :D

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.