Hamburger Sport-Verein

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Thioune će:

1. ostati do oktobra
0
Nema glasova.
2. ostati do kraja sezone 20/21
3
13%
3. se proslaviti u HSV-u
3
13%
4. Thioune who?
18
75%

Ukupno glasova: 24

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Hamburger Sport-Verein

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 maj 2010, 20:46

amerosm je napisao/la:@ Zdena 04

mislio sam nakon onog smaylia na kraju da me zezas, i poceo sam pisati tekst da ste i vi prije godinu dana bili u slicnoj krizi ali izgleda da je istina i da Urs Sigenthaler pored pripreme za SP radi i na ekipi HSV-a sljedece sezone, ovo za mene znaci ili novi sistem ili odlazak Trochowskog iz ekipe, i jednog napadaca, no ostaje da se vidi. Takodjer danas je HSV prodao Sama Kaiserslauternu za dva miliona eura, i sigurno ce biti jos nekih pojacanja. Nadam se da ce Barbarez upravi predloziti Spahica za odbranu umjesto onog kloca Rozehnala.
Afellay je zamjena za Ze Roberta jer se radi o klasičnom playu kao Kroos u Bayernu.Ipak će oni trošiti jer ne žele da im se ova godina više ponovi.E sad dovesti kmicu od trenera pa po LP.

--------Petrić-------Nistelrooy
Jansen--------------------------Elia
-----------Afellay--Jarolim---------

Ovo je prešpekasto da se ne bi igrala evropa. :lol:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2010, 21:09

majestic24 je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Afellay, wow. Predobro pojacanje. Strasan igrac, vrlo brz, sjajan tehnicar, bolje receno posjeduje sve sto jedan vrhunski igrac treba da ima. Odlican posao za HSV.
Koji ce nam qrac pojacanje,ako nema pravog covjeka na klupi.
Doci ce i to na red. Strpenicu po stepenicu. Dugo je ljeto, tako da za novog trenera ima vremena. Vjerujem da ce HSV pronaci pravog strucnjaka. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 19 maj 2010, 21:11

Da li je Gerets u igri? Zašto se ne proba dovesti Sammer? Pa i Klinsmann bi bio dobro rješenje, u svakom slučaju bolji od Labbadie. A, što se tiče trenera koji su i dalje u Bundesligi, postoji li mogućnost da se dovede Skibbe? Sjećam ga se iz BvB-a, sada sa Frankfurtom pravi dobar posao, dakle ukoliko je iko sumnjao u njegove kvalitete, prestao je.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 19 maj 2010, 21:17

Najbolji bi bio Hrubeš.On već ima dvije titule prvaka sa U-19 i U-21 reprezentacijom Njemačke.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 maj 2010, 21:31

FRANK RIBERY je napisao/la:Najbolji bi bio Hrubeš.On već ima dvije titule prvaka sa U-19 i U-21 reprezentacijom Njemačke.
Kopfballungeheuer, legenda Hamburga i njemacke repke, zasto ne.
Nije imao zapazenijih trenerskih uspjeha vodeci neke ekipe, osim ovih zadnjih sa mladim selekcijama elfa.

Ipak mislim da bi koks-daum dobrodosao bundesligi i naravno HSV-u.
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 19 maj 2010, 22:41

@ Geronimo

drug sta se brines, zna se nas novi trener samo se ceka Subota da okonca svoj pobjednicki niz u Madridu. Sam je rekao da odlazi ako osvoji sve tri titule. Ceka Vas Labbadia. :D :D
Sada ozbiljno medju kandidatima je onaj Favre (ne daj mi Boze), Jol i navodno treci kandidat osoba x. Gledajuci na pojacanja koja se vrse Afellay, pa interesovanje za van der Viela u meni pobudjuje sumnju da je mozda Jol taj samo se ceka da se sve sredi, ali mi mozak govori da nije, i ostaje da se vidi. Mislim da uprava ima u vidu nekog trenera koji je pod ugovorm, jer da su bili zadovoljni Favreom i kompanijom dosad bih sigurno bili predstavljeni, Hoffmann zna da mu je ostao jos jedan metak, i samo ga odlican trener i LP ostavljaju na funkciji predsjednika kluba, tako da mislim da ce dobro razmisliti koga ce dovesti.

@ Monolog

Skibbe je medju kandidatima, a Gerets je navodno izjavio kako ostaje na trenutnoj poziciji u Al-Hilalu.

Sto se tice Hrubescha mislim da on se ne zeli prihvatiti tog izazova iz vise razloga, a i uprava bih napravila veliki rizik sto ne smiju uraditi jer imaju jos jedan metak. Nikad nije vodio ekipu u Bundesligi, ne zna kako stvari stoje, mehanizmi koji se koriste, i mozda bih mu trebala jedna sezona da se u sve to uklopi, ali cilj za sljedecu sezonu mora biti LP, ili svi redom odose u PM.

Ukoliko je vjerovati medijima moji favoriti su sljedeci

1. Erik Gerets
2. Martin Jol
3. Christoph Daum
4. Michael Skibbe
5. Horst Hrubesch
6. Lucien Favre - ne daj mi Boze
"My Favorite Ring is Always the Next One"

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2010, 12:35

Izgleda da transfer Afellaya nije siguran ako je vjerovati Holandskim medijima. Naime njihov predsjedni kaze da je interes pokazala sada i Sevilla, i da je HSV ponudio malu sumu novca. Sto se tice Seville mislim da oni tesko njega mogu dovesti jer se nalaze u dugovima, i jedini argument je LP, medjutim s druge strane mi imamo argumente u Eli-i, Mathijsenu, RvN-u i Castelenu i ostaje da se vidi sta ce biti, mada Njemacki mediji u svojim print izdanjima pisu da je transfer vec gotov (Kicker, Sportbild). Znao sam da u nas ne moze nesta proteci bez problema, no navikao sam na to pa mi je u posljednje vrijeme postalo i malo smijesno. Moje licno misljenje u vezi svega ovoga je to da Sevilla uopste nije pokazala interes vec da je to u medije iznio predsjednik PSV-a da bi uzeo vise novca, ali mislim da bi trebao biti zadovoljan ponudjenim jer rijetko da ce ko platiti vise, s obzirom da ima jos samo godinu dana ugovora, eh jedino da su u pitanju ludi Perez i ludi Arapi.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 maj 2010, 22:28

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... m-hsv.html
@amerosm, jel tako da si popio 2-3 leksaurina :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 maj 2010, 22:34

Taman pročitah to. I sada će se dokazati čovjek, previše ga potcijenjuju ljudi. Ne bi ga HSV doveo da ne valja. Nije uspio u Vukovima, no sada će ako Bog da.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 maj 2010, 22:40

Dragi Bozzzeeeeeeee molim te mi reci sta sam ti skrivio ? Ili sta su ti skrivili onih ostalih 69.999 navijaca i clanova HSV-a. Zar nije bilo dovoljno sto smo patili prethodne dvije godine s ispadanjem u tri polufinala, sada nas obradujes s klocem zvanim Armin Veh, i s retardom na poziciji sportskog direktora Bastian Reinhardt. Reinhradt nije toliki problem jer ce sve konce drzati Siegenthaler i od njega moze nauciti, i preuzeti sve u ruke kada ovaj ode u penziju, ali za Veha nemam rijeci. Nadam se da cemo sljedece sezone izboriti opstanak u BL, a onda dolazi 2011.godina, gdje cemo otjerati sve ove kloceve koje trenutno vode klub. Mislim da ce novi predsjednik HSV-a tada biti Felix Magath.

Ne znam sta kazem ne mogu ovo da vjerujem. Sokiran sam.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 24 maj 2010, 22:50

Sto bi reko dr.Kunic: "ISO, MIKI".
#divovi

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 maj 2010, 23:21

Moje trenutno stanje najbolje ce ova pjesma opisati
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 maj 2010, 23:26

koja propast! k'o da je neka mala kazna stigla amerosma, puno mi se salio u zadnje vrijeme na racun trenera. :D
ipak bi jurgen bio bolje rijesenje. :mrgreen:
Vom Jäger zum Gejagten

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 24 maj 2010, 23:33

WTF! Armin Veh?!?!

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 maj 2010, 23:33

Neutral je napisao/la:Taman pročitah to. I sada će se dokazati čovjek, previše ga potcijenjuju ljudi. Ne bi ga HSV doveo da ne valja. Nije uspio u Vukovima, no sada će ako Bog da.
Hoce Boga mi uspjesti sada s HSV-om. Wolfsburg nije uspio dovesti do Zweite,al nas vjerovatno hoce.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 24 maj 2010, 23:36

amerosm je napisao/la:Dragi Bozzzeeeeeeee molim te mi reci sta sam ti skrivio ? Ili sta su ti skrivili onih ostalih 69.999 navijaca i clanova HSV-a. Zar nije bilo dovoljno sto smo patili prethodne dvije godine s ispadanjem u tri polufinala, sada nas obradujes s klocem zvanim Armin Veh, i s retardom na poziciji sportskog direktora Bastian Reinhardt. Reinhradt nije toliki problem jer ce sve konce drzati Siegenthaler i od njega moze nauciti, i preuzeti sve u ruke kada ovaj ode u penziju, ali za Veha nemam rijeci. Nadam se da cemo sljedece sezone izboriti opstanak u BL, a onda dolazi 2011.godina, gdje cemo otjerati sve ove kloceve koje trenutno vode klub. Mislim da ce novi predsjednik HSV-a tada biti Felix Magath.

Ne znam sta kazem ne mogu ovo da vjerujem. Sokiran sam.
pa gledaj covjek je sa stuttgartom osvojio titulu sa wolfsburgom nije uspio....i mene je malo iznenadilo ali mozda ipak uspije s hsv-om...iako navijam za bayern ja zelim hsv-u opet da igra u evropi jer je zadnjih godina se tu odlicno predstavljao i naravno bundesligu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 24 maj 2010, 23:44

Nadam se da cemo 14.Maja 2011.godine uspjeti obezbjediti poziciju broj 15 - jer s ovim klocem to je novi cilj u novoj sezoni, a onda sve redom poslati u PM, od Beckera, sefa nadzornog odbora, sportskog mozga u tom nadzornom odboru Barbareza, predsjednika Hoffmanna, gospodju Kraus, o onda dovesti magatha i dati mu da bude i predsjednik, i sportski direktor, i trener i nadzorni odbor. Sada slijedi patnja, tuga, jad, cemer i bol do pomenutog datuma.

Moram reci da u nasem savezu sjedi dosta pametnih ljudi, cim Barbarezu nisu dali da vodi reprezentaciju, jer svojim glasom veceras za Veha je pokazao koliko zna o igri zvana fudbal. Sigurno zna da je ovim zatvorio svoja vrata u ovom klubu za sva vremena.

@ Geronimo

nemoj se smijati tudjoj patnji. :D :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 24 maj 2010, 23:56

amerosm je napisao/la: @ Geronimo
nemoj se smijati tudjoj patnji. :D :D
ma nije mi drago da se taj ufotelji bilo gdje a kamoli u hamburgu. bundesliga je imala i imace bruku losih trenera koji jednostavno uvijek imaju posla. evo primjer funkel, pa prije neurorer, rausch...ne mogu se sjetiti sad jos nekih, koji su promjenili mnostvo klubova, pa cak se vracali vise puta na mjesto zlocina.

nista, preostaje vam borba sa Clubom za mjesto koje osigurava relegaciju. :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 maj 2010, 00:06

Bivsi trener Nuernberga Michael Oeninng (ili kako se vec pise) bit ce novi pomocnik Armina Veha. Odlicno odradjen posao Nadzornog odbora i Upravnog odbora, dovode na kljucne pozicije ljude koji nisu uspjeli u svojim prethodnim ekipama.

Hoffmanna ce ovo kostati posla jer ne shvata covijek da pored odlicnih igraca je i potreban odlican trener. Ipak imamo kvalitetniju ekipu nego neke ekipe iz donjeg djela Bundeslige, pa se tako nadam da necemo igrati relegacione utakmice.

@ Majestic

i ja se trenutno osjecam kao ta tvoja pjesma.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 maj 2010, 00:52

Mozda i najgore moguce rjesenje. Od toliko kvalitetnih trenera, na klupu HSV-a sjeda taraba.
Brijem da ce nakon prvih 7-8 kola dobiti otkaz. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.