Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

Strauss
Kontakt:

Re: Nogometna Reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la Strauss » 06 maj 2010, 18:09

Mrgood je napisao/la:
harishp je napisao/la:Po takvim glupostima Mandjukic ili drugi koji igraju u nekoj HNL a pozvani su u repku.
Tek bi onda bili zesci klocevi i rupe.Na to nisi gledao.
Uostalom vidjeli smo ko je rupa protiv Engleza. :lol: :mrgreen: A Galinovic nije branio :mrgreen:
Runje nije kriv niti za jedan gol. Obrana je kriva za svaki.
A Hasagića smo vidjeli na djelu protiv Španjolske. ;)
Hasagić nije branio protiv Španije :P :lol:

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 maj 2010, 16:27

Matej Delač (Chelsea)
Domagoj Vida (Leverkusen)
Dejan Lovren (Lyon)
Tomislav Barbarić (Dinamo)
Mato Jajalo (Siena)
Milan Badelj (Dinamo)
Ivan Tomečak (Dinamo)
Ivan Strinić (Hajduk)
Zvonko Pamić (Leverkusen)
Ivan Perišić (Club Brugge)
Nikola Kalinić (Blackburn)
Nikica Jelavić (Rapid Beč)

Budućnost.
Dinamo već dobio ponudu Seville za Badelja ali je odbijena, kao i Hajduk za Strinića.
Jelavić se već povezivao sa Hamburgom i Celticom. Lijepa budućnost nema šta.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 maj 2010, 18:37

hrvatska ima ime u evropi i to prodaje igrače u evropi

zike

Post Postao/la zike » 16 maj 2010, 18:42

Mrgood je napisao/la:Matej Delač (Chelsea)
Domagoj Vida (Leverkusen)
Dejan Lovren (Lyon)
Tomislav Barbarić (Dinamo)
Mato Jajalo (Siena)
Milan Badelj (Dinamo)
Ivan Tomečak (Dinamo)
Ivan Strinić (Hajduk)
Zvonko Pamić (Leverkusen)
Ivan Perišić (Club Brugge)
Nikola Kalinić (Blackburn)
Nikica Jelavić (Rapid Beč)

Budućnost.
Dinamo već dobio ponudu Seville za Badelja ali je odbijena, kao i Hajduk za Strinića.
Jelavić se već povezivao sa Hamburgom i Celticom. Lijepa budućnost nema šta.
Badelj bi mogao u Man.Utd,a Jelavić ili HSV ili Celtic.Hrvatska ima ime zahvaljujući velikim igračima i sjajnim rezultatima i nije bezveze u top 10 dvadeset godina.
Najstarija organizirana navijačka skupina u Europi.NIKO KAO HAJDUK IZ SPLITA.th 1950.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 maj 2010, 18:45

badelj je zakržljao i nije se razvio kako mi je izgledao. prije godinu i pol dvije podsjećao me je na bobana, sada više na neku tarabu. u mančesteru bi po sadažnjoj igri mogao samo da donosi lopte iza gola. jelavić je već druga priča

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 16 maj 2010, 18:57

Badelja sam gledao dok je igrao za Lokomotivu u trećoj ligi, zajedno sa Mujčinom koji mu je bio mentor, tad je imao 16-17 godina, bio sam oduševljen. Ipak ne razvija se u skladu sa očekivanjima, trenutno je igrač za Seville ili Hamburga, za Manchester ipak ne i nisam optimista da će uspjeti doći na tu razinu.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 16 maj 2010, 19:05

kakav badelj i sevilja, njemu je vrh neki nižerazredni klub kao sto su nirnberg ili rapid. nakon umjetnih stvorenih ponuda i badelju i mandžukiću je puna glava i ne pruzaju nikakve partije. dok bi se obrnuto moglo reći za ibragu. doduše oni su balavci za njega i on to puno trezvenije podnosi. ako badelj zaigra za sevilju onda će čavi biti rezerva ibričiću u barseloni

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 16 maj 2010, 19:06

Cime se vi zamarate..imamo dzeku, pjanica...sta se imate sekirati za rvate, nismo im mi krivi sto nemogu naci nase igrace po bjelom svjetu kao sto je to bilo dosad!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Offside
Kontakt:

Post Postao/la Offside » 16 maj 2010, 19:16

Haha, dobro sad ga i ti pretjera. Trenutno najtalentiraniji u21 Hrvat za mene je Pamić Zvonko. Baš me interesuje kako će mu se karijera razvijati. Za takve igrače moj pokojni trener bi rekao da ima 'oči na leđima'.
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 16 maj 2010, 19:26

Ada je napisao/la:Cime se vi zamarate..imamo dzeku, pjanica...sta se imate sekirati za rvate, nismo im mi krivi sto nemogu naci nase igrace po bjelom svjetu kao sto je to bilo dosad!
:lol:

Ukrast će vam talenta Pandžu. :lol:

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 17 maj 2010, 00:09

Offside je napisao/la:Haha, dobro sad ga i ti pretjera. Trenutno najtalentiraniji u21 Hrvat za mene je Pamić Zvonko. Baš me interesuje kako će mu se karijera razvijati. Za takve igrače moj pokojni trener bi rekao da ima 'oči na leđima'.
Ja bih rekao da Andrej Kramarić pokazuje najveći talent al' o tome bi se mogli dugo raspravljati. Vidjet' ćemo šta će vrijeme pokazati.

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 18 maj 2010, 12:25

mene je iznenadilo koliko je Kalinić napredovao u Engleskoj
Audere est Facere

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 maj 2010, 22:23

šarena hrvatska laganini, rutinski odradila utakmicu protiv austrijanaca. vrlo dobri mladi splićani

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 maj 2010, 22:31

Ovaj sastav mi se vise svidio od onog prvog, valjda zbog sadasnjih i bivsih Hajdukovaca....
100% sportski i krajnje opušten potpis

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 19 maj 2010, 22:38

mate bilić promaši nemoguće a zavuče golčinu iz teške situacije. kao da je nešto u rodbini zlatku vujoviću

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 maj 2010, 18:16

Bijeljinac je napisao/la:Cestitke na pobjedi u Klagenfurtu.
Gledao sam vas sinoc i mogu reci bili ste skroz ok. Istina Austrija nije poseban nivo, sinoc nisu ni odigrali kako mogu, ali to ne umanjuje nista kada je utisak o igri Hravtske u pitanju. Vidjelo se da su igraci odigrali koliko je trebalo za pobjedu, da su Austrijanci pruzili jaci otpor, Hrvatska bi odigrala jos bolje i opet lagano dobila. Po meni takodje dobar Bilicev eksperiment i provjera igraca koji nisu standardni personal, a nisu u najmladjim godinama. Juce su mladi bili sa U-21, a nema mnogo ovakvih prilika da se isprobavaju malo stariji igraci iz drugog plana (na stariji mislim preko 22-23 godine). Nastavite tako i dalje.
P.S.
Utakmica je davno prije 86. minuta morala biti odlucena! Ali pravda nije izostala ;)
Hvala Bijeljinac :) Lijepo si to napisao, tako da ja ne moram :D Dobro poznaješ prilike ;)
Iako sam gledao samo drugo poluvrijeme, dojam je da je Hrvatska apsolutno bila bolja. Nove mlade snage su na vidiku i dobro je da dobivaju priliku. Jedino što, ja organski i anorganski ne podnosim onog Mandžukića, samo zbog njegova bahatluka.
Sad je na redu Wales u Osijeku, a to ce biti malo tvrđi orah od Austrijanaca.

p.s. oni dresovi su mi sad nekako ružni :mrgreen: brojeve uopće ne vidim
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 20 maj 2010, 20:14

Jučer su bili ok ,nije to loše .Samo mi se dresovi ništa ne sviđaju nula bodova a koštaju . :roll: :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 maj 2010, 23:23

Ma dobri su im dresovi kakve su im trenerke. I mediji u Hrvatskoj se "ismijavaju". Ja mislio Estonija , kada vidim mesečini Vukojevića, svašta.

Dobri su, imaju sjajan tim, sigurno će to Bilić ako Bog da složiti kako treba. Tim sa Modrićem, Olićem, Petrićem, Ćorlukom , Kranjčarom svakako zaslužuje respekt.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 24 maj 2010, 22:31

Dvije pobjede u prijateljskim susretima, jedna rezultatski uvjerljivija od druge, mada je igrom bilo obrnuto, no nebitno. Dosta novih lica, neki nisu na nivou, neki pokazuju veliki potencijal, a neki igraju samo u reprezentaciji. U svakom slucaju, predstoji ponovno velika borba i vjerujem da slijedece veliko natjecanje nece izostati, samo treba pravilno pristupiti i srcem igrati, kvalitet mora izaci na vidjelo. Steta za ovu godinu, pogotovo ovako blizu SP-u i sve, no sto se moze, sve se da popraviti, nadoknaditi.

Osijek.

slika

Drama.
...Život za Široki...

Lepy
Kontakt:

Post Postao/la Lepy » 27 maj 2010, 14:32

Športski direktor Cibalije potvrdio da su Liverpool i Tottenham zainteresirani oko dovođenja Cibalinog golmana Antolovića. Cifra je oko 2 milijuna eura. Odlično bi bilo imati dva mlada golmana u velikim klubovima (Delač u Čelziju).

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.