Mozda se slazu kockice za predkola lige prvaka, a mozda je i Bekricev odlazak sve izvjesniji pa je pitanje ko ce ga naslijediti na njegovoj poziciji, a kada vec igras evropske utakmice onda moras bar dva igraca podjednakog kvaliteta imati na svakoj poziciji, a ta pozicija mi nekako rezervisana za Pelaka i mozda Zebu, ali ko ce ga znati osim Sir Amara Osima...pink.panter je napisao/la:Ma nije ni meni,vidio sam ga i protiv Olimpika mozda ne igra kod rusa
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
zasto ne i viscaPirke_TM87 je napisao/la:Mozda se slazu kockice za predkola lige prvaka, a mozda je i Bekricev odlazak sve izvjesniji pa je pitanje ko ce ga naslijediti na njegovoj poziciji, a kada vec igras evropske utakmice onda moras bar dva igraca podjednakog kvaliteta imati na svakoj poziciji, a ta pozicija mi nekako rezervisana za Pelaka i mozda Zebu, ali ko ce ga znati osim Sir Amara Osima...pink.panter je napisao/la:Ma nije ni meni,vidio sam ga i protiv Olimpika mozda ne igra kod rusa

svoj ti pos'o !
Visca igra krilo, a Cola je jucer usao umjesto culuma...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
ma znam ali moze visca igrat i poluspica i srednjeg veznog alui se iskreno nadam da zadrzimo bekriju do kraja polusezone iduce pa kasnje nek ide dobar je on igracSeyo_TM je napisao/la:Visca igra krilo, a Cola je jucer usao umjesto culuma...
svoj ti pos'o !
Sta ce nam biti sa stadionom, hoce li se sta obnavljat, popravljat ? Imam mo li mi dozvolu da igramo evropske utakmice na Grbavici ?
× Plava krv ispod koze ×
You is drogerMaliMemo je napisao/la:Sta ce nam biti sa stadionom, hoce li se sta obnavljat, popravljat ? Imam mo li mi dozvolu da igramo evropske utakmice na Grbavici ?

Vidis' da moraju i kosevo sanirati za nastupe u Evropi,a ne Grbavicu !

- pink.panter
- Kontakt:
Zeba je kvalitet slazem se da bi bio dobro pojacanje,mozda bi nam dobro dosao jedan kreativac na srediniGrbavica moj zivot je napisao/la:zasto ne i viscaPirke_TM87 je napisao/la:Mozda se slazu kockice za predkola lige prvaka, a mozda je i Bekricev odlazak sve izvjesniji pa je pitanje ko ce ga naslijediti na njegovoj poziciji, a kada vec igras evropske utakmice onda moras bar dva igraca podjednakog kvaliteta imati na svakoj poziciji, a ta pozicija mi nekako rezervisana za Pelaka i mozda Zebu, ali ko ce ga znati osim Sir Amara Osima...pink.panter je napisao/la:Ma nije ni meni,vidio sam ga i protiv Olimpika mozda ne igra kod rusa![]()
ali zeba je kvalitetan i korpulentan igrac i lego bi nam ko budali samar a mislim da se treba dovest jedan dobar spic i ljevi bocni a sta je sa malim colom nije igro uopce za vrijeme 2 poluseznone
"U stećcima je tajna Bosne"...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Za onaj milion sto ce dat Kosevu aBd mi bi smo mogli spucat Grbavicu mogli bi dic pristojan Istok i teren poboljsat a mi imamo salu za pres konferencije i doping sobu sto fali Kosevu a i imamo stolice sa naslonjacimaAvatar je napisao/la:You is drogerMaliMemo je napisao/la:Sta ce nam biti sa stadionom, hoce li se sta obnavljat, popravljat ? Imam mo li mi dozvolu da igramo evropske utakmice na Grbavici ?![]()
Vidis' da moraju i kosevo sanirati za nastupe u Evropi,a ne Grbavicu !

svoj ti pos'o !
- Napolitano
- Kontakt:
Za koji klub nastupa Zeba, jel u Rusiji, kolko se meni cini on je slobodan igrač.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<
Free Palestine<
Palestina Libre<
- elninho_resTO
- Kontakt:
zeba sad igra u drugo ligi rusije,negdje sam procito da ima mogucnost raskida,ili ako ne da c e sljedece godine sigurno doc,isto kao i muratovicc(koji neigra nikako za ekipu,al sumnjam da ce se rjesit prije isteka ugovora,
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
- pink.panter
- Kontakt:
čini mi se da Zeba igra za Kamaz,ali vjerovatno više ne....danas se igrala 2. ruska liga...
"U stećcima je tajna Bosne"...
Ne mogu prezalit sto necemo igrati na Grbavici, a i Kosevo je pod upitnikom. Ako se ono ne sredi, igrat cemo u Zenici.Grbavica moj zivot je napisao/la:Za onaj milion sto ce dat Kosevu aBd mi bi smo mogli spucat Grbavicu mogli bi dic pristojan Istok i teren poboljsat a mi imamo salu za pres konferencije i doping sobu sto fali Kosevu a i imamo stolice sa naslonjacimaAvatar je napisao/la:You is drogerMaliMemo je napisao/la:Sta ce nam biti sa stadionom, hoce li se sta obnavljat, popravljat ? Imam mo li mi dozvolu da igramo evropske utakmice na Grbavici ?![]()
Vidis' da moraju i kosevo sanirati za nastupe u Evropi,a ne Grbavicu !![]()

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
red bi bio da se cestita naslov prvaka...bolji vi nego pitari 

naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...
Sada igra u Alaniji Vladikavkaz, a oni su u Premijer Ligi Rusije, presao pred pocetak ove sezone u Rusiji (mart mjesec)...pink.panter je napisao/la:čini mi se da Zeba igra za Kamaz,ali vjerovatno više ne....danas se igrala 2. ruska liga...

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
Kako nam stadioni propadaju iz godine u godinu ima da igramo tekme u Bugarskoj.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
mozda komsice imaju tiulu najboljeg strijelca ako neko ne pretekne skoru a mi imamo najboljeg asistenta
svoj ti pos'o !
Trenutno je Dudic (Travnik) prvi sa 14 golova, slijede Bekric (Zeljo), Skoro (Sarajevo), Dzafic (Velez) i Varea (Siroki) sa po 13...Grbavica moj zivot je napisao/la:mozda komsice imaju tiulu najboljeg strijelca ako neko ne pretekne skoru a mi imamo najboljeg asistenta

FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner
-
- Kontakt:
Ja Muratovica nebi volio nikako, prestar je, nije neka igracina pa da kazes hajd nek odigra sezonu, nista nije bolji od nekih igraca iz nase lige koji bi se mogli dovest a koji su mladji i na kojima bi se mogla graditi igra ili nesto zaraditi kasnijom prodajom, a i ugovor bi mu bio sigurno veci
Upravo tako. A na njegovoj poziciji imamo dovoljno solidnih igraca (Culum,Svraka).Admiral_TM87 je napisao/la:Ja Muratovica nebi volio nikako, prestar je, nije neka igracina pa da kazes hajd nek odigra sezonu, nista nije bolji od nekih igraca iz nase lige koji bi se mogli dovest a koji su mladji i na kojima bi se mogla graditi igra ili nesto zaraditi kasnijom prodajom, a i ugovor bi mu bio sigurno veci
Zeljeznicar za zivot cijeli !
selimovic glavni nam bio u prvoj polusezoni sad ga nigdje mozda je i to razlog sto culum losije igra jer je svraka dosta neiskusniji i sav teret pada na culuma imacemo strasan tim iduce sezoneEdinTM87 je napisao/la:Upravo tako. A na njegovoj poziciji imamo dovoljno solidnih igraca (Culum,Svraka).Admiral_TM87 je napisao/la:Ja Muratovica nebi volio nikako, prestar je, nije neka igracina pa da kazes hajd nek odigra sezonu, nista nije bolji od nekih igraca iz nase lige koji bi se mogli dovest a koji su mladji i na kojima bi se mogla graditi igra ili nesto zaraditi kasnijom prodajom, a i ugovor bi mu bio sigurno veci

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Hrasno15, Lekqqq1921, Sarun i 34 gosta.