Milan Đurić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Milan Đurić
Jel prati još neko intervju?
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Milan u Glavu ÐurićJoeCelt je napisao/la:U glavu

Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Samo neka nastavi igrati glavom kao i dosad.Makanaky je napisao/la:Milan u Glavu ÐurićJoeCelt je napisao/la:U glavu

1992, 2006, 2009, 2011, 2015
[youtube][/youtube] 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Buducnost ove reprezentacije !
Ni kriv ni duzan se uklopio u sivilo baraza.
Ni kriv ni duzan se uklopio u sivilo baraza.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Da nisu neki kartoni mozda?HankMoody je napisao/la:Danas ga nema ni na klupi.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Nemam pojma.Effenberg je napisao/la:Da nisu neki kartoni mozda?HankMoody je napisao/la:Danas ga nema ni na klupi.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Znali neko koliko je odigrao utakmica i koliko je golova dao u ovoj polusezoni?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
10 utakmica, 3 gola za klubsehic96 je napisao/la:Znali neko koliko je odigrao utakmica i koliko je golova dao u ovoj polusezoni?
+ 5 utakmica i 2 gola za repku
Rođeni, Rođeni
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Kraj Neretve Rođeni
"Mislim na Sea, dakle postojim."
Serija B 9 nastupa 2 gola i 2 asistsehic96 je napisao/la:Znali neko koliko je odigrao utakmica i koliko je golova dao u ovoj polusezoni?
Coppa Italia 1 nastup 1 gol
Slabomusla je napisao/la:Serija B 9 nastupa 2 gola i 2 asistsehic96 je napisao/la:Znali neko koliko je odigrao utakmica i koliko je golova dao u ovoj polusezoni?
Coppa Italia 1 nastup 1 gol
Za Čelik i Zenicu, za crno i crveno...
I ja sam očekivao da imati veću minutažu ove sezone ali izgleda ništa od toga, nebi mu bila loša ideja da promjeni klub.
(aka. simon )
Decko je povrijedjen posljednjih mjesec dana, prije toga je bio prvotimac.Haase je napisao/la:I ja sam očekivao da imati veću minutažu ove sezone ali izgleda ništa od toga, nebi mu bila loša ideja da promjeni klub.
Zahvaljujem, nisam znao tu informaciju. Koliko će pauzirati ?hurem je napisao/la:Decko je povrijedjen posljednjih mjesec dana, prije toga je bio prvotimac.Haase je napisao/la:I ja sam očekivao da imati veću minutažu ove sezone ali izgleda ništa od toga, nebi mu bila loša ideja da promjeni klub.
(aka. simon )
Nesto s koljenom valjda, govorili su oko mjesec dana...tu je tu negdje, proslo je 20ak dana...trebao bi se vrlo brzo vratiti.Haase je napisao/la:Zahvaljujem, nisam znao tu informaciju. Koliko će pauzirati ?hurem je napisao/la:Decko je povrijedjen posljednjih mjesec dana, prije toga je bio prvotimac.Haase je napisao/la:I ja sam očekivao da imati veću minutažu ove sezone ali izgleda ništa od toga, nebi mu bila loša ideja da promjeni klub.
Mislim da će biti spreman početkom januara.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bhfanatic14, boatenkk, Brazzzoo123, Hightower, Kobayashi, Mostarska, Proximic i 94 gosta.