znači, Kada će se taslačit' ispod sjeverasloboda72 je napisao/la:AK Sloboda seli pod sjevernu tribinu Tušnja.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
znači, Kada će se taslačit' ispod sjeverasloboda72 je napisao/la:AK Sloboda seli pod sjevernu tribinu Tušnja.
Znaci nema vise pisanjasloboda72 je napisao/la:Prostorije za "guzonje"JU Stadion bit će premještene ispod sjeverne tribine Tušnja.KADA SE ISELE TU ĆE BITI PROSTORIJE KOJE SU NEOPHODNE ZA LICENCU.
Neko gore napisa,ako sam razumio da moramo uplatiti 200 000 odma,mozda nisam razumio.Beduin je napisao/la:Znaci Jasmin je rekao od 15. krece tribina, samo metaforicki, jer od 15. se odobravaju sredstva neophodna za pocetak izgradnje, tako da i nije slagao (u neku ruku).
Vidicemo kad ce poceti sa radovima, ali je vrlo bitno da ima u planu da stadion bude samoodrziv, a to upucuje na poslovne prostore i reklamni prostor od kojeg se dobre pare mogu uzeti. Koliko se sjecam Celik je dobijao ogromne svote novca za reklame na stadionu, samo sto ih Uprava pokrade pa oni ne mogu ubirati plodove toga, nazalost.
Posto je grad nanijetio renoviranje i nadgradjivanje stadiona, te ce naci dodatne investitore i ulagace + reprogram (ne kontam ovo: "Rekao sam vam i prošli put, po tom pitanju će nam pomoći privatni poduzetnici". Privatni poduzetnici ce pomoci u reprogramu?), znaci na Azmiru ostaju pojacanja za nastavak sezone i pripreme. U ovom slucaju ne smijem ni pomisliti kakva 2 igraca bi mogao dovesti preko zime. Amin.
Taman da nam i Kada bude sretna i veselasloboda72 je napisao/la:AK Sloboda seli pod sjevernu tribinu Tušnja.
solinas je napisao/la:Znaci jasno je rekao Jasmin,200 000 za sminkanje zapada i sjevera,Ali naglasio je da je to prva faza rekonstrukcije,tako da vjerujem
Chinaglia je napisao/la: znači, Kada će se taslačit' ispod sjevera
ZNAČI ovaj dio prepiske kao da je KRPIĆ recenziraoDoeTz je napisao/la:sloboda72 je napisao/la:Prostorije za "guzonje"JU Stadion bit će premještene ispod sjeverne tribine Tušnja.KADA SE ISELE TU ĆE BITI PROSTORIJE KOJE SU NEOPHODNE ZA LICENCU.DoeTz je napisao/la:Znaci nema vise pisanjaBeduin je napisao/la:Znaci Jasmin je rekao od 15. krece tribina, samo metaforicki, jer od 15. se odobravaju sredstva neophodna za pocetak izgradnje, tako da i nije slagao (u neku ruku).
Kod nas je dobro to što je Grad (su)investitor ali i daje Dozvole i vrši inspekcijski nadzor.Izdat će se Dozvola za pripremne radove u okviru koje možemo izvršiti formiranje gradilišta i iskop zemljišta za temelje.U tom periodu, po hitnom postupku ,odradit će se sve neophodno vezano za proceduru tendera.Biki je napisao/la:Bravo, Tuzla. Volio bih da do ljeta se sve sredi, ali kako misli nacelnik provesti tender (trebaju mjeseci, prema Zakonu o javnim nabavkama, ako se racunaju i zalbeni rokovi) pa radovi. Daj Boze da moze tako brzo, mislim na licencu za nastup u Evropi, ali se svejedno radujem vasim dobrim vijestima.
DA JE NAŠA SLOBODA NEPOBJEDIVA.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:HAJ NEK SE CUJE CUJE, HAJ NEK SE ZNA![]()
![]()
Ej, zvončići, zvončići, zvone cijelu noć,harry_90 je napisao/la:@Slobodatuzla1919
Na ku.rac nabijam tuzlanska zvona jaaaa![]()
rimuje se jbg
230 000 KM najkasnije do 16. januara.To je za cijelu godinu.Pretpostavljam 2015.Najvažnija je Garancija Grada,bez tog nema potpisa.Sada je Grad Tuzla preuzeo Garancije da će Reprogram biti uredno plaćan.solinas je napisao/la:Neko gore napisa,ako sam razumio da moramo uplatiti 200 000 odma,mozda nisam razumio.Beduin je napisao/la:Znaci Jasmin je rekao od 15. krece tribina, samo metaforicki, jer od 15. se odobravaju sredstva neophodna za pocetak izgradnje, tako da i nije slagao (u neku ruku).
Vidicemo kad ce poceti sa radovima, ali je vrlo bitno da ima u planu da stadion bude samoodrziv, a to upucuje na poslovne prostore i reklamni prostor od kojeg se dobre pare mogu uzeti. Koliko se sjecam Celik je dobijao ogromne svote novca za reklame na stadionu, samo sto ih Uprava pokrade pa oni ne mogu ubirati plodove toga, nazalost.
Posto je grad nanijetio renoviranje i nadgradjivanje stadiona, te ce naci dodatne investitore i ulagace + reprogram (ne kontam ovo: "Rekao sam vam i prošli put, po tom pitanju će nam pomoći privatni poduzetnici". Privatni poduzetnici ce pomoci u reprogramu?), znaci na Azmiru ostaju pojacanja za nastavak sezone i pripreme. U ovom slucaju ne smijem ni pomisliti kakva 2 igraca bi mogao dovesti preko zime. Amin.
Pa vjerovatno ce pojacati budzet kluba za taj iznos,il nesto.ma samo nek oni to srede,ko ce dat pare nije nasa briga.
Bitno je da Klub prodise i moze dovoditi strance.
A gledajuci do sad uradjeno,ocekujem bar jednu bombu igracki od Azmira.
Doći će tribine na 4 metra od travnjaka,kad tad.Ima da bude "Teatar snova".newton_heath_lyr je napisao/la:Sve odlicno,samo steta sto ovo nije stadion FK Sloboda i da ove " proklete" atletske staze nema na njemu. Mislim da se moglo na igralistu koje je u sklopu bivse kasarne HKG a sada studentskog kampusa napraviti atletska staza okolo.
Mogu samo zamisliti koja bi perverzija bila stadion kapaciteta 20 k + a tribine uz sami teren.
E Teka,Teka.krmpotich je napisao/la:Inace moj prvi komšijaKad smo vec kod pojacanja, ja bih jednog slicnog njemu ali po brzini u trcanju a ne po svlačenju bambuča
![]()
Hoće, hoćesloboda72 je napisao/la:Doći će tribine na 4 metra od travnjaka,kad tad.Ima da bude "Teatar snova".newton_heath_lyr je napisao/la:Sve odlicno,samo steta sto ovo nije stadion FK Sloboda i da ove " proklete" atletske staze nema na njemu. Mislim da se moglo na igralistu koje je u sklopu bivse kasarne HKG a sada studentskog kampusa napraviti atletska staza okolo.
Mogu samo zamisliti koja bi perverzija bila stadion kapaciteta 20 k + a tribine uz sami teren.
Dobra stvar, trebli bi i mi oziviti turnir za našeg huku. Vjerujem da se i o tome razmislja.Suljo20002 je napisao/la:Citam na klupskoj stranici Sarajevo da smo pozvani na ucesce Memorijala Asim Ferhatovic Hase.
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta, ZaBoljuSlobodu i 1 gost.