FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Scholl
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Scholl » 15 dec 2015, 21:11

alal ti pita alosno. jao gola majko draga

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 15 dec 2015, 21:11

Hohohooo, kakva golcina :D
Mia San Mia

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 15 dec 2015, 21:20

joj kako je čojk metnu, pa čak i ovako iskusnom fudbaleru kao što je Alonso ovakav šut sjeda jednom do dva puta u karijeri.
Darmstadt je nevjerovatan, igraju sa četvoricom u šesnaestercu i još dva krila se vrate na bekovske pozicije kad se brane, a Rafinha je toliko loš u postavljanju, sreća pa je kontra u Darmstadta na nivou juniora Vrbanjuše večeras, primjetio sam da kad Rafinha igra lijevog beka Boateng je lijevi štoper, a inače je desni štoper kad ga nema, što će reći da ga Boa pokriva.
još jednom kapa dole Alonsu :salut:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 dec 2015, 21:22

Al' ga djedica metnu. :tokralju:
Vjerovatno gol mjeseca ako ne i gol polusezone.

Imamo uljeza u ekipi u vidu Rafinhe, gadno ga je gledati onako loseg.
Forma mu je u silaznoj putanji a ni kvalitet nije nesto Bog zna da bi taj nedostatak forme nadoknadio.
Mislim da se na ljeto ide po novog beka.

Tekma je tu i tamo, bez previse trosenja i sa laganom dominacijom a gostima treba odati priznanje za dobru borbu no protiv one bombe nisu mogli.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 dec 2015, 21:25

A golčine kapa dole :salut:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 15 dec 2015, 22:54

Na kraju rutina, lagano sacuvano vodstvo i prolazak u narednu rundu.

Moglo je to biti i ubjedljivije da su nasi malo ozbiljnije shvatili napadacke akcije a takodjer je i Darmstadt imao svoje minute ali Heller nije mogao sam.

Ako do vikenda Pep ne zamijeni Rafinhu postoji mogucnost prosipanja bodova s obzirom da Rafko vise nije to sto je bio a i taj neodstatak povrijedjenih igraca se itekako osjeti
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 15 dec 2015, 23:56

Slažem se za Rafku, a još jedna otežavajuća okolnost po nj jeste što igra lijevog beka.
Protiv Ingolstadta je u drugom prešao na desno stranu i to je izgledalo malo bolje, međutim začuđujuće je da i Kimich tu bolje izgleda,
Rafko je nervozan u svojoj nemoći čini se, nije što je bio proteklih sezona - dobar bek
Problem za nas jeste što i nemamo nekog beka, najbolje rješenje trenutno jeste da Badstuber to igra, a nemamo ni krilnih igrača, pauza će dobro doći, ovo ide sve teže.

Večeras sigurno, iako rezultat kilav, ne pamtim kad pobijedišmo sa ovakvim minimalcem.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 dec 2015, 00:03

Svaki kraj polusezone kod Pepa obilježen povredama i kilavom igrom koja donosi rezultat. Naravno sad će pauza pa neko tamburanje u prijateljskoj, onda vrh forme tamo krajem marta i pocetkom aprila, pa onda opet povrede i na kraju neka blamaža.

Dosad je tako bilo, nadamo se da neće opet.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2015, 00:10

Kakva majstorija institucije :bow:
Dajte mu novi ugovor :kralj:
muamerc je napisao/la:Svaki kraj polusezone kod Pepa obilježen povredama i kilavom igrom koja donosi rezultat. Naravno sad će pauza pa neko tamburanje u prijateljskoj, onda vrh forme tamo krajem marta i pocetkom aprila, pa onda opet povrede i na kraju neka blamaža.

Koji si ti dupljak. :facepalm:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 16 dec 2015, 00:14

Moglo je biti svega da su bolje kontre bile kod Darmstadta, ocekivao sam za mirnu tekmu ono i drugi gol, ali zna Bayo i sa 1-0 to privesti lijepo..

Alonso sinovi moji natocio je samo tako, ekipi Darmstadta svaka cast, dobro su igrali i borili se, a i ja cu se sloziti za Rafku, jednostavno mozda do kraja godine a onda put putuje moj jaran putujem i ja..

Samo malo pozitive muamere, bice to sve dobro, dosta sto nam drugi najavljuju vazda neke blamaze, ne moramo i mi sami sebi to nabacivat :)

Idemooo :)
FC Bayern !!!!!

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 dec 2015, 00:19

BavaracZenica je napisao/la:
Samo malo pozitive muamere, bice to sve dobro, dosta sto nam drugi najavljuju vazda neke blamaze, ne moramo i mi sami sebi to nabacivat :)

Idemooo :)

Napisao sam još nešto.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 dec 2015, 01:02

Neću mnogo o utakmici, važno je da su prošli, ali je više nego evidentno koliko se muče bez krila ili općenito igrača koji mogu nešo uraditi jedan na jedan. Skroz druga ekipa.

Boateng je trenutno najbolji stoper svijeta.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

luca toni 9
Kontakt:

Post Postao/la luca toni 9 » 16 dec 2015, 11:47

Nakon dugo vremena sam propustio da pogledam utakmicu Bayerna..pogledao minut, dva i stream zastopa..i odustao :D
Svaka cast za Alonsa i golcinu :tokralju:

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 16 dec 2015, 15:47

Sve više se piše odlasku Pepa krajem ove sezone. Najviše se, potpuno očekivano, spominje Ancelotti. Ne znam šta da mislim o svemu ali samo želim da se što prije riješi to pitanje i da se koncentrišemo na proljeće za sva takmičenja.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 dec 2015, 15:52

S-Y-L-A-R je napisao/la:Sve više se piše odlasku Pepa krajem ove sezone. Najviše se, potpuno očekivano, spominje Ancelotti. Ne znam šta da mislim o svemu ali samo želim da se što prije riješi to pitanje i da se koncentrišemo na proljeće za sva takmičenja.
Ako ima ista dobro to je da ce se sve rijesiti iduce sedmice.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2015, 16:11

slika
Kao razlog odlaska se spominje razlika u vodjenju tima i folozofije, i da nije ista atmosfera kao kada je dolazio.
Izgleda sa naftasima dogovrio sve. :facepalm:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 dec 2015, 16:13

Ma dobro, Bayern moze i bez njega. Ako dodje Anceloti opet je dobro. Ako dodje kakva ubleha onda cemo miti posrani i najureni.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 dec 2015, 16:18

Ova Marca je fulila nekoliko puta sto se tice Guardiole, nije ovo sigurno jos nista.
Bild isto se poziva na njih, a navodno je Pep saopstio upravi svoju odluku, da odlazi 100%.

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 dec 2015, 16:22

anelbavarac je napisao/la:Ova Marca je fulila nekoliko puta sto se tice Guardiole, nije ovo sigurno jos nista.
Bild isto se poziva na njih, a navodno je Pep saopstio upravi svoju odluku, da odlazi 100%.
Bild rijetko fula kad je Bayern u pitanju, vjeruj. 99,99% odlazi a oko 50% vjerujem u MC, a isto tako vjerujem da ce ga pokusati vrbovati jos neki timovi, PSG, MUTD i Chelsea na kraju.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.