Kaze da je magicnaRinuka je napisao/la:Jel se napio vode sa BascarsijeFrancescoTotti je napisao/la:Valjda mu se svidila hrana u chipasu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kaze da je magicnaRinuka je napisao/la:Jel se napio vode sa BascarsijeFrancescoTotti je napisao/la:Valjda mu se svidila hrana u chipasu
stranica Nogometne Ikone na fb, on im je zvijezda vodiljaOsttribine je napisao/la:THEC je napisao/la:Trifon Ivanov
gdje ti on naumpade, imao je nekakvu facu kao da je uvijek pijan ili mahmuran u najmanju ruku
Povecat ce nam se prosjek treba na tribinama.MCMXLVI je napisao/la:![]()
Aleksandrov: Da, od malih nogu sam navijao za Sarajevo i zivotni san ce mi se uskoro ispunitiMCMXLVI je napisao/la:![]()
Nedavno smo na utakmici brat @unbx i ja bas raspravljali o tom povecanju broja zenskog dijela populacije na kosevu u zadnje vrijemeLakoste je napisao/la:Povecat ce nam se prosjek treba na tribinama.MCMXLVI je napisao/la:![]()
![]()
THEC je napisao/la:ma brate ako bude ponuda za njega, barem i upola koliko se pricalo sto ga ne bi pustili, moci ces dovesti dobru zamjenu, tako da ne treba se brinuti oko toga previse
parola, teren je mjerilobelosevic28 je napisao/la:Jedva se progura od ovih gostiju. Samo da vam kazem javio mi bratic od sestre da ovaj Bugar nije nista bolji od Hirosa i Pehlica. Toliko, halalite na upadu.
Trenutno korisnika/ca: miguelramos, napoleon72, Silvester071 i 34 gosta.