FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ja evo prelista sve portale i nigdje ne vidjo da se danas raspravljalo oko reprograma...Volio bih da je ovo istina al dok ne procitam svojim ocima ne vjerujem jer ovdje svako malo neko dodje da baci neku patku hehehehehe
Biće to sve ok,čim su pare date tu je i reprogram.Iz dana u dan rastemo,samo naprijed
Pa kad imamo portale koje znaju samo pisati senzacionalistike vijesti.SARS je napisao/la:Ja evo prelista sve portale i nigdje ne vidjo da se danas raspravljalo oko reprograma...Volio bih da je ovo istina al dok ne procitam svojim ocima ne vjerujem jer ovdje svako malo neko dodje da baci neku patku hehehehehe
Jedan grad, jedna ljubav!
Za padobrance-indijance što stalno upadaju na temu ide sljedeće:
Trenutne temperature u BiH:
Mostar zapad -1
Široki B. -4
Sarajevo kobilja glava -6
Sarajevo hrasno -12
Banja Luka -22
Mostar istok -32
Pripremite dovoljne količine drva i uglja do Marta, ide prava zima
.
Trenutne temperature u BiH:
Mostar zapad -1
Široki B. -4
Sarajevo kobilja glava -6
Sarajevo hrasno -12
Banja Luka -22
Mostar istok -32
Pripremite dovoljne količine drva i uglja do Marta, ide prava zima

- tuzlak1987
- Kontakt:
Dobro odradjeno, vjerovatno bilo na temi jedno par puta

eh eto i za ove nase sto govore kako se niko ne oglasava iz kluba....Kod nas kad se ko oglasi onda to bude bum hahahahahaha...Jasmin nacelnik svih nacelnika i hvala mu na svemu a pogotovo sto prati Azmira
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma klasika..politicki ratovi koji se vode u svakoj sferi pa cak i u sportu...pazi ti hejjjj SDA i SBB bio protiv...da sve i jednog zaustavis na ulici i pitas sto i kako j e b i mi sve ako bi znali odgovorit...HDZ razumijem..opstruiraj da ostane jaci hercegovacki dvojac..naredba iz stolnog grada...taj alic je sigurno neki miki maus koji je totalno nebitanaleksandar_veliki je napisao/la:20 vijecnika za, protivv bili SDA, SBB, HDZ i neki Alić ili tako nekako.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
HDZ je tu jer je to koalcija a ne zbog Zrinjskog ili sl, ovde glavnu riječ vodi SDA a ovi su im samo podrška. SDP vs SDA vječita borba zla i zla kad je u pitanju Tuzla.staragarda je napisao/la:ma klasika..politicki ratovi koji se vode u svakoj sferi pa cak i u sportu...pazi ti hejjjj SDA i SBB bio protiv...da sve i jednog zaustavis na ulici i pitas sto i kako j e b i mi sve ako bi znali odgovorit...HDZ razumijem..opstruiraj da ostane jaci hercegovacki dvojac..naredba iz stolnog grada...taj alic je sigurno neki miki maus koji je totalno nebitanaleksandar_veliki je napisao/la:20 vijecnika za, protivv bili SDA, SBB, HDZ i neki Alić ili tako nekako.
700000 KM za Istok + 200000 za šminkanje Zapada i Sjevera
Što se tiče ovih što su glasali protiv, šta da se očekuje od Nacionalnih stranaka koje jedino znaju držat pozicije raspirivanjem nacionalne netrpeljivosti i mržnje. Njima nikako ne odgovara ova pozitivna prila oko Slobode, jer onda oni ne dolaze do izražaja nikako.
Boli nas briga za njima, naše je da sad uživamo
Što se tiče ovih što su glasali protiv, šta da se očekuje od Nacionalnih stranaka koje jedino znaju držat pozicije raspirivanjem nacionalne netrpeljivosti i mržnje. Njima nikako ne odgovara ova pozitivna prila oko Slobode, jer onda oni ne dolaze do izražaja nikako.
Boli nas briga za njima, naše je da sad uživamo

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- tuzlak1987
- Kontakt:
Alic vjerovatno onaj momak iz Nase Stranke. On u biti nije los, trazi da se stadion pruzi nekom na koncesiju od 30 godina i da ti ljudi izgrade tribine, a da grad pruzi taj novac za neke druge stvari (spominje neki most
)
U biti je pozitivac ali je glasao protiv. Jbg ovi sto glasaju za nece da puste stadion Slobodi, zele da njihova firma kontrolise sve.
A ovi ostali to su protiv glasali su smradovi

U biti je pozitivac ali je glasao protiv. Jbg ovi sto glasaju za nece da puste stadion Slobodi, zele da njihova firma kontrolise sve.
A ovi ostali to su protiv glasali su smradovi

Bravo Tuzla, bravo Tuzlaci! Napokon, da se ovaj naj jaci Industijski Kanton u drzavi, trzne! Niko sretniji od mene,i veliki pozdrav iz Gradacca!
Dobismo mi skoro milionce öd grada za stadion,plus reprogram,akobogda.
Velikim koracima grabimo naprijed u svakom pogledu,potpisom reprograma nebo je granica sto se tice igrackog kadra.
Jedva cekam januar da vidim ko ce nas pojacati
Velikim koracima grabimo naprijed u svakom pogledu,potpisom reprograma nebo je granica sto se tice igrackog kadra.
Jedva cekam januar da vidim ko ce nas pojacati
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Prostorije za "guzonje"JU Stadion bit će premještene ispod sjeverne tribine Tušnja.KADA SE ISELE TU ĆE BITI PROSTORIJE KOJE SU NEOPHODNE ZA LICENCU.
Ja volim FK Tuzla City
Hvala ,živ i zdrav bio.Kvota je napisao/la:Bravo Tuzla, bravo Tuzlaci! Napokon, da se ovaj naj jaci Industijski Kanton u drzavi, trzne! Niko sretniji od mene,i veliki pozdrav iz Gradacca!
Ja volim FK Tuzla City
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bravo, Tuzla. Volio bih da do ljeta se sve sredi, ali kako misli nacelnik provesti tender (trebaju mjeseci, prema Zakonu o javnim nabavkama, ako se racunaju i zalbeni rokovi) pa radovi. Daj Boze da moze tako brzo, mislim na licencu za nastup u Evropi, ali se svejedno radujem vasim dobrim vijestima.
cuj SDA SBB i HDZ ko bi reko
to su ljudi koji su nam uvijek zeljeli najbolje stvari
slazem se s ovim da ne spominjemo vise Sarajevo samo jos jednom da ih na qurac nabijem i to je to
sad laganini u nove pobjede i nove uspjehe 

Sloboda Tuzla
Znaci jasno je rekao Jasmin,200 000 za sminkanje zapada i sjevera,Ali naglasio je da je to prva faza rekonstrukcije,tako da vjerujem cim se potpise reprogram,i tu ce neko uletiti sa nekim kesom,jer realno,200 milja nije dovoljno.
Istok je dovoljno,da se pocne,ima nekoliko mogucih investitora,koji ce to zavrsiti.
Ovakve stvari mogli smo samo sanjati,zato,uzivajmo
Sloboda sampion
A kokosari nek sanjaju banana arenu,i skupljaju sadaku da prezive,dugovi iskacu kao na traci,tuzbe pristizu,tek ce da osjete breme Koje mi skidamo lagano,
najjaca uprava,akobogda prelijep stadion,vrhunska pojacanja,pridruzujem se zeljama kolege,nabijem ih jos jednom na ****,nek crknu öd muke
Istok je dovoljno,da se pocne,ima nekoliko mogucih investitora,koji ce to zavrsiti.
Ovakve stvari mogli smo samo sanjati,zato,uzivajmo
Sloboda sampion

A kokosari nek sanjaju banana arenu,i skupljaju sadaku da prezive,dugovi iskacu kao na traci,tuzbe pristizu,tek ce da osjete breme Koje mi skidamo lagano,
najjaca uprava,akobogda prelijep stadion,vrhunska pojacanja,pridruzujem se zeljama kolege,nabijem ih jos jednom na ****,nek crknu öd muke

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.