FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nego hoćel ovaj Bugarin razumjet psovke s Istoka jbg nisu to puno različiti jezici 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ovo je samo slaganje ekipe za Europu slijedece ljeto. Halal im sve ove sezone, samo da napravimo napredak. Jesic zna sta radi.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
- crozzer
- Kontakt:
Ješić nam uvaljuje igrače ha ha ha
SAMO SARAJ'VO!
SAMO SARAJ'VO!
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
nukleusmember je napisao/la:[WHITE SMILING FACE][THUMBS UP SIGN]BitiSrcemVezan je napisao/la:@nukleusmember ne zamjeri brate![]()
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

1946
U poslu sam se susretao sa bugarima. Oni su mene sve razumijeli, ja njih nista.Besic je napisao/la:Nego hoćel ovaj Bugarin razumjet psovke s Istoka jbg nisu to puno različiti jezici

Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 dec 2015, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Haj kad mu onaj što bude na vrhu tribine bugarsku majku opali

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sa jedne strane bih Radovca još zadržao u klubu jer još on može napredovati a mislim da smo mi dobra sredina za to još uvijek jer me nekako strah da bi mu se moglo desiti ono što se desilo ranijim igračima koji su mladi odlazili pa kasnije ništa od njih, a sa druge strane sva ova frka oko njega i njegove slabije igre govore da ga nije ni loše pustiti u neki klub kao što je naprimjer Kortjik i uzeti miliončić za njega, tako da je ova situacija mač sa dvije oštrice ja se nadam da će on i naši u klubu donijeti pravu odluku.
(aka. simon )
Re: Odg: FK Sarajevo
Razocarao sam pravo ako dodje taj bugar, sad me zove lik iz Bugarske, ka'e nacuo da dolazi, nidje veze taj fudbaler, trebate mu veli ovaj odmah j.b.t sve na kamaru, cuga pusi smrce ma nema sta ne radi 

Mosa RajvoSa
Ajd da i mi dovedemo nekog sa Balkana a da nije komsija 

[youtube][/youtube]

Re: RE: Re: Odg: FK Sarajevo
Ima li sliku na FB-u sa dignuta tri prsta ili nesto slicno tome?pitarlOOk je napisao/la:Razocarao sam pravo ako dodje taj bugar, sad me zove lik iz Bugarske, ka'e nacuo da dolazi, nidje veze taj fudbaler, trebate mu veli ovaj odmah j.b.t sve na kamaru, cuga pusi smrce ma nema sta ne radi

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Terziev je dao gol protiv liverpoola, a proslu subotu je igrao za ludogorets tako da ne vjerujem da ce doci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
iordan lechkov,kako su samo imali ruzhne igrache **** te tito,ovaj eventualni nash je bash bugarski apolonTHEC je napisao/la:Trifon Ivanov
VVVBK
samo necural
...Jesa kralj, tek sto je polusezona zavrsila igraci se vec spremaju za proljece

Zadnja izmjena: THEC, dana/u 15 dec 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
46ico kakva je ovo manifestacija ?
Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, BordoSaga2, Fouzi1, r3m1, riki46, ŠTA_JE i 59 gostiju.