gdje je bila olimpija prije njegovog dolaska tamo?Eisenbahner1921 je napisao/la:Bolje da taj lik ne dolazi! Pitaj navijače Olimpije šta misle o njemu. Pogledaj kakvo su slavlje priredili na glavnom trgu kad je on otišao. Da ne govorimo da je Olimpija proigrala otkad je otišao, sad igraju najljepši fudbal u Sloveniji, najozbiljniji su konkurenti za titulu, prodali su najboljeg igrača u Basel za 3 mil. euraadnan6595 je napisao/la:Dođe li ikad u klub onaj kralj banana kako ga vec zovu,Rastoder,sta je s njim?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
-
- Kontakt:
gdje je bila olimpija prije njegovog dolaska tamo?[/quote]
On je došao u klub 2008. (ili tako nešto). Tri godine prije Olimpija je doživjela kolaps i morala je početi svoje djelovanje ispočetka, od 5. lige. On je došao dakle 3 godine poslije kao bogati investitor, a kao predsjednik je izabran 2011. kada su ušli u prvu ligu, odnosno kasnije u Europu. Realno, valjao je Olimpiji na početku kad klub nije imao potrebe za velikim investicijama, ali kad je trebalo uložiti malo više ili ozbiljnije pristupiti nekim stvarima nije ništa radio. Ove godine je uzeo 4 milijuna eura i otišao. Mogu pitati nekog Dragonsa ili navijača Olimpije da malo više napiše o njemu kao čovjeku koji vodi klub ako treba, pa ti poslati, jer ipak ne pratim Olimpiju kao svoj voljeni klub i ne mogu dati 100% prave informacije
On je došao u klub 2008. (ili tako nešto). Tri godine prije Olimpija je doživjela kolaps i morala je početi svoje djelovanje ispočetka, od 5. lige. On je došao dakle 3 godine poslije kao bogati investitor, a kao predsjednik je izabran 2011. kada su ušli u prvu ligu, odnosno kasnije u Europu. Realno, valjao je Olimpiji na početku kad klub nije imao potrebe za velikim investicijama, ali kad je trebalo uložiti malo više ili ozbiljnije pristupiti nekim stvarima nije ništa radio. Ove godine je uzeo 4 milijuna eura i otišao. Mogu pitati nekog Dragonsa ili navijača Olimpije da malo više napiše o njemu kao čovjeku koji vodi klub ako treba, pa ti poslati, jer ipak ne pratim Olimpiju kao svoj voljeni klub i ne mogu dati 100% prave informacije

Životni saputnik! 1921
U četvrtak konferencija za medije Upravnog odbora FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/u-cetvrtak-konf ... car/17770/
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Iskreno rečeno, ovo će biti zadnja prilika ovoj upravi da pokuša transparentno, s jasnim argumentima prezentovati široj javnosti da ispravno rade svoj posao i da će u bližoj budučnosti nešto konkretno pokrenuti s mrtve tačke, a da ne ostane sve na klasičnoj demagogiji. Iskreno se nadam da će biti tako. Vidjećemo u četvrtak.DooVe je napisao/la:U četvrtak konferencija za medije Upravnog odbora FK Željezničar
Biće interesantno, možda bi i stream mogao biti na oficijalnoj ili na SS.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Ja mislim da nećemo čuti ništa novomavi je napisao/la:Iskreno rečeno, ovo će biti zadnja prilika ovoj upravi da pokuša transparentno, s jasnim argumentima prezentovati široj javnosti da ispravno rade svoj posao i da će u bližoj budučnosti nešto konkretno pokrenuti s mrtve tačke, a da ne ostane sve na klasičnoj demagogiji. Iskreno se nadam da će biti tako. Vidjećemo u četvrtak.DooVe je napisao/la:U četvrtak konferencija za medije Upravnog odbora FK Željezničar
zavisi šta i koliko znaš, ali ja mislim da većina ipak hoće.
Opustite se raja maloo
- milanribar
- Kontakt:
Hoce, izaci ce s imenima ko je sve zavalio Zelju i ko nije placao doprinose, kao Gredic. Hoce, aha, ali u limburgu mjeseca.
dokle ce ovaj lavoras piskarati ovdjemilanribar je napisao/la:Hoce, izaci ce s imenima ko je sve zavalio Zelju i ko nije placao doprinose, kao Gredic. Hoce, aha, ali u limburgu mjeseca.

51%--------49%
-
- Kontakt:
Normalno da ce uglavnom teci med i mlijeko, tako je svaki put bilo do sad i nema nikakvog razloga da bude drugacije
Od Vekija očekujemo najviše - konkretne stvari.
- milanribar
- Kontakt:
Majko mila

http://sportsport.ba/bh_fudbal/tusanj-u ... uhu/178820
Šta smo mi Bogu skrivili hebote, kada vratim film 20 godina unazad nikad mi neće biti jasno kako se Grbavica nije mogla obnoviti. Za kakve je sve stvari bilo donacija, koncerata, utakmica...kako se nijedna tekma nije mogla odigrati u Evropi da se stadion renovira, ali fakat. Malo stariji se sjećaju, nikad više keša u jednom trenutk nije bilo kao u Sarajevu. Sav taj zanos poslije rata je tek tako nestao a Grbavica ostade kakva jeste. Sjećam se da je Osim nešto pokušavao ali nikad da to dodje na red.
Znam da je tema više hiljadu puta ispričana ali ****...
Šta smo mi Bogu skrivili hebote, kada vratim film 20 godina unazad nikad mi neće biti jasno kako se Grbavica nije mogla obnoviti. Za kakve je sve stvari bilo donacija, koncerata, utakmica...kako se nijedna tekma nije mogla odigrati u Evropi da se stadion renovira, ali fakat. Malo stariji se sjećaju, nikad više keša u jednom trenutk nije bilo kao u Sarajevu. Sav taj zanos poslije rata je tek tako nestao a Grbavica ostade kakva jeste. Sjećam se da je Osim nešto pokušavao ali nikad da to dodje na red.
Znam da je tema više hiljadu puta ispričana ali ****...
Ne mozes od lopova supu napravit a ne stadion.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ovo da dočekam pa da rahat umrem..Elegant je napisao/la:Mozda se nekad ostvari ...
Nešto kontam, eh sa kojim bi merakom pljuvali sudije sa ovog istoka, pa ti dizi zastavicu kad ne treba **** te otac..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u 15 dec 2015, 23:28, ukupno mijenjano 1 put.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Gdje su pare od Šehića?!?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Moja jedna od najvecih zelja a vjerovatno i vecine vas je euro tekma na Grbavici. Uh jedva cekam taj spektakl, samo da docekamo.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 45 gostiju.