FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: Odg: FK Sarajevo
Javlja mi lik iz Halilovica, neki je bugarin prebacen spedicijom, da nije Mihajlo crni zuti zeleni
Mosa RajvoSa
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mene interesuje gdje se more kupit dobra kaurma???
- moustapha
- Kontakt:
Opet dovodimo otpatke iz drugih klubova. Dokle cemo tako.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
#divovi
- crozzer
- Kontakt:
ne može mi otvorit sportsport link
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
I kod mene je ovaj. Najbolji.BitiSrcemVezan je napisao/la:
Nisam ga ja džaba uzeo![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Mora da je FAKE umijesao svoje prstecrozzer je napisao/la:ne može mi otvorit sportsport link

Mosa RajvoSa
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Daleko najludja sorta. A cetvrti fino pokaza kako je iz Sofije sletio u Beograd, pa iz Beograda u Sarajevo hahahaRule_hz je napisao/la:jesmo ludi sad braca nadjose maglu razlog a drugi brat nadje da su avioni sletili a treci brat rece da sad ne moze nazad![]()
mi smo pitari najludi smo najludji

Acooo, ima li kakvih vijesti iz kluba, javi se molimo te

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- Evolution87
- Kontakt:

uzet ss na vrijeme

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
jesic je prvo odstranio kancer ekipe, a zatim je krenuo u cistku metastaza. po meni ispravan potez.
sad je krenuo u nabavku igraca s kojim je radio i to su igraci hajmo reci o kojim zna sve, ne mora se upoznavati s njima tj. njegovi ljudi od povjerenja.
uz taj kostur njegovih ljudi + mlade snage + ono sto ostane a da vrijedi ili se dokazalo novom treneru uz jake pripreme, on na proljece ima ekipu u koju 100% vjeruje i koju je 100% spremio po svome. da li ce to biti dovoljno za nesto vise - e to je sad drugi par opanaka. jedno je sigurno, a to je da nema vise zabusanata, minera i kavgadzija u timu i da jesic kolo vodi.
sad je krenuo u nabavku igraca s kojim je radio i to su igraci hajmo reci o kojim zna sve, ne mora se upoznavati s njima tj. njegovi ljudi od povjerenja.
uz taj kostur njegovih ljudi + mlade snage + ono sto ostane a da vrijedi ili se dokazalo novom treneru uz jake pripreme, on na proljece ima ekipu u koju 100% vjeruje i koju je 100% spremio po svome. da li ce to biti dovoljno za nesto vise - e to je sad drugi par opanaka. jedno je sigurno, a to je da nema vise zabusanata, minera i kavgadzija u timu i da jesic kolo vodi.
Kad Deni otkrije čari noćnog života u Sarajevu , neće više zatvarat kafane , nego otvarat .
I momčino "ganjaj" papire odnosno državljanstvo , da te ne bi preventivno pljuvali s istoka .
I momčino "ganjaj" papire odnosno državljanstvo , da te ne bi preventivno pljuvali s istoka .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
ako mislim u Sarajevu da doceka proljece kafane moze zaboraviti
...Jesic kad dobije dojavu ide na lice mjesta 

Pyro is not a crime !
Aleksandrov i Purić će se borit da dostojno zamjene Okića 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
nego dok ovaj Alexandrov pregovara, sta je sa Radovcem, ima li istine da za koji dan ode u Belgiju ?
Pyro is not a crime !
Sarajevo se pojačava iz Ludogoretsa: Aleksandrov stigao na pregovore, očekuje se i dolazak Terzieva
Bugarski reprezentativac Mihail Aleksandrov stigao je danas u Sarajevo, gdje bi trebao dogovoriti osobne uvjete oko prelaska u redove aktuelnog bh. prvaka.
Aleksandrov (26) igra na poziciji krilnog napadača i prethodnih pet godina nastupao je za Ludogorets iz Razgrada, četverostrukog uzastopnog šampiona Bugarske.
Za to vrijeme je upisao 135 nastupa i postigao 18 pogodaka.
Odigrao je važnu ulogu u plasmanu Ludogoretsa u grupnu fazu Lige prvaka, gdje je imao čast igrati protiv Liverpoola i Real Madrida.
Zanimljivo je da je u periodu od 2007. do 2010. godine nastupao u drugom timu Borussije Dortmund.
Za "A" selekciju Bugarske debitovao je 2014. godine i od tada odigrao 11 mečeva.
Špekuliše se da bi na Koševo mogao stići i njegov donedavni kolega Georgi Terziev.
23-godišnji Terziev je po vokaciji stoper, a u Ludogoretsu je od 2013. godine, kada je došao iz Chernomoretsa.
Avazovo smeće
Bugarski reprezentativac Mihail Aleksandrov stigao je danas u Sarajevo, gdje bi trebao dogovoriti osobne uvjete oko prelaska u redove aktuelnog bh. prvaka.
Aleksandrov (26) igra na poziciji krilnog napadača i prethodnih pet godina nastupao je za Ludogorets iz Razgrada, četverostrukog uzastopnog šampiona Bugarske.
Za to vrijeme je upisao 135 nastupa i postigao 18 pogodaka.
Odigrao je važnu ulogu u plasmanu Ludogoretsa u grupnu fazu Lige prvaka, gdje je imao čast igrati protiv Liverpoola i Real Madrida.
Zanimljivo je da je u periodu od 2007. do 2010. godine nastupao u drugom timu Borussije Dortmund.
Za "A" selekciju Bugarske debitovao je 2014. godine i od tada odigrao 11 mečeva.
Špekuliše se da bi na Koševo mogao stići i njegov donedavni kolega Georgi Terziev.
23-godišnji Terziev je po vokaciji stoper, a u Ludogoretsu je od 2013. godine, kada je došao iz Chernomoretsa.
Avazovo smeće

(aka. simon )
THEC je napisao/la:nego dok ovaj Alexandrov pregovara, sta je sa Radovcem, ima li istine da za koji dan ode u Belgiju ?
dao nam Allah dragi da se oparimo Musafa mi, da jos kakvog repezentativca dovedemo od tih para, doduse naseg

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ako Terziev dodje, to zasigurno znaci odlazak Stepanova.
Ovo su ozbiljna pojacanja i ozbiljni igraci.
Malo mi je sve ovo suhveli i na dugom stapu, ali ako se ostvari, pokazatelj je koliko smo napredovali i sta su nam ambicije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Ovo su ozbiljna pojacanja i ozbiljni igraci.
Malo mi je sve ovo suhveli i na dugom stapu, ali ako se ostvari, pokazatelj je koliko smo napredovali i sta su nam ambicije.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
I ti si lik objavis link i ne napises sta prouciti da proradiBitiSrcemVezan je napisao/la:jače pritisni

Mosa RajvoSa
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bordospartanac, CentarsutNaClanak921, forgempp, Galantni, Imamkarbarum, johntravolta123, Lecler, MaroonWhite1946, mexy_whites, n0dix, NazorUso, PeppermintSA, Posejdon, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Velaxsa, zagorski i 315 gostiju.