I ja pisem na njihovoj i niko me ne tjera. Ako normalno pisem svakako.NYKnicks Fan je napisao/la:Smijes li ti biti na ovoj temi?IlPrincipino je napisao/la:Takvi kao ti sa tim misljenjem ste mi najdrazinele-BHF je napisao/la:Gazimo ih kao plitak potok.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: RE: Re: FC Bayern München
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Neka
Sto sam pisao, pisao sam
Sretno u dvomecu

Sretno u dvomecu
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: RE: Re: FC Bayern München
Naravno, to stoji.muamerc je napisao/la:I ja pisem na njihovoj i niko me ne tjera. Ako normalno pisem svakako.NYKnicks Fan je napisao/la:Smijes li ti biti na ovoj temi?IlPrincipino je napisao/la: Takvi kao ti sa tim misljenjem ste mi najdrazi
- anelbavarac
- Kontakt:
Budimo gospoda, kao sto smo uvijek i bili.
Docekajmo dobronamjerne goste kako dolikuje.
Svako ima pravo da pise, a da nije provokacija.
Docekajmo dobronamjerne goste kako dolikuje.
Svako ima pravo da pise, a da nije provokacija.
sto se tice forme, bayo je vec od novembra u nekom slobodnom padu. ako se ovaj trend nastavi, necemo se pitati hocemo li ispasti od juventusa, nego da li ce biti ubjedljivo, ili ce se raditi o nekom prihvatljivom porazu.
iz szone u sezonu, gvardin bayo u proljetnom dijelu padne qrcu za usi.
iz szone u sezonu, gvardin bayo u proljetnom dijelu padne qrcu za usi.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
- luca toni 9
- Kontakt:
Odlican protivnik, iskreno sam ocekivao psg ili juve (vise psg), cisto da vidim koliko smo jaki ove godine.. Po meni je Juve tezak protivnik, ali mislim da smo mi favoriti - i sad, i pred mec.
Jednostavno, imamo masineriju (kad su svi zdravi), i samo da svi budu zdravi aBda, i ja se ne bojim nesto.
I slozio bi se da puno bolje funkcionisemo kad prvu igramo kuci, jer tad nema kalkulisanja, dok na strani uvijek nesto pokusavamo i onda kiks
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Jednostavno, imamo masineriju (kad su svi zdravi), i samo da svi budu zdravi aBda, i ja se ne bojim nesto.
I slozio bi se da puno bolje funkcionisemo kad prvu igramo kuci, jer tad nema kalkulisanja, dok na strani uvijek nesto pokusavamo i onda kiks

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Oliver Kahn: "Toni je jedan od najboljih napadača koji je igrao u Bayernu. On je lukavac i takvih kao što je on nema puno. U kaznenom prostoru osjeća se kao kod kuće, uvijek je na pravom mjestu i odlično iskorištava prilike."
- FranckRibery
- Kontakt:
Ovo nikako nece biti lagano ko sto neki misle zato sto je Juve u rastucoj formi a mi u opadajucoj zbog povreda i zasicenja nekog. Imamo mi kvalitetniju ekipu po imenima svakako ali nikako da se sastavimo radi ovih povreda. Ne zovu nas izgleda dzaba FC Injured.
Plus oni nemaju tu neku veliku pauzu, ustvari ne znam ni da li oni to smatraju pauzom. Oni ce mislim, poceti ranije ovaj drugi dio sezone, mozda prije formu uhvate i zasad ih rezultati sluze s obzirom na pocetak sezone.
Uzeli smo im dva igraca koja igraju dobro u nasim redovima. Moze to jos bolje sto se Vidala tice a Koman igra odlicno. Sreca pa smo ga na vrijeme doveli.
Izgubili su dakle 3 glavna igraca od prosle sezone. Na sredini terena im se to dosta osjeti dok u napadu imaju ovog malog Dybalu i mislim da je mali strasan igrac. Nisu dzaba lupili onoliko novca za njeg. Zamijenio je Teveza u potpunosti. Gledao sam ih protiv Fiorentine jucer, volim ih gledati i jedini u Italiji napadaju, nema nekog bunkera iako imaju i za to igrace.
Mandzo, pa eto sta reci o nasem bivsem igracu. Fantastican igrac i nikad necu prezaliti sto je otisao. Zabio u finalu LP dovoljno o njemu govori. On i Lewa su mogli biti nasa 2 golgetera i imam osjecaj kad Lewu nekad ne ide da ga nema ko dostojno zamjeniti.
Na sredini se pobjede dobijaju i nadam se da cemo istrcati sa Robbenom, igracem odluke. Za mog Ribca ne znam, valjda se oporavi i ponovo pokaze ko je King Munchena

Uzeli smo im dva igraca koja igraju dobro u nasim redovima. Moze to jos bolje sto se Vidala tice a Koman igra odlicno. Sreca pa smo ga na vrijeme doveli.
Izgubili su dakle 3 glavna igraca od prosle sezone. Na sredini terena im se to dosta osjeti dok u napadu imaju ovog malog Dybalu i mislim da je mali strasan igrac. Nisu dzaba lupili onoliko novca za njeg. Zamijenio je Teveza u potpunosti. Gledao sam ih protiv Fiorentine jucer, volim ih gledati i jedini u Italiji napadaju, nema nekog bunkera iako imaju i za to igrace.
Mandzo, pa eto sta reci o nasem bivsem igracu. Fantastican igrac i nikad necu prezaliti sto je otisao. Zabio u finalu LP dovoljno o njemu govori. On i Lewa su mogli biti nasa 2 golgetera i imam osjecaj kad Lewu nekad ne ide da ga nema ko dostojno zamjeniti.
Na sredini se pobjede dobijaju i nadam se da cemo istrcati sa Robbenom, igracem odluke. Za mog Ribca ne znam, valjda se oporavi i ponovo pokaze ko je King Munchena

- GazijaKalesija
- Kontakt:
Kruh vam ljubim, k'o da su oni najjača ekipa na svijetu, a ne mi.

K'o plitak potok!

K'o plitak potok!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
A ti meni nisi nimalo drag, tako da me preskoči. Nisam se tebi ni obratio.IlPrincipino je napisao/la:Takvi kao ti sa tim misljenjem ste mi najdrazinele-BHF je napisao/la:Gazimo ih kao plitak potok.

Kao što je inače poznato Bayern je među top 3 ekipe i protiv svih ostalih ekipa koje su izvan tog kruga je favorit. Ali Juve je ozbiljan protivnik i vjerovatno najjači koji se mogao izvući. Ekipa je dobro organizovana, struktuirana i ta struktuiranost pogotovo u igri protiv lopte dolazi do izražaja. U sredini je Pogba uvijek spreman za magični potez, a naprijed je dovoljno potencijala s uvijek napaljenim Mandžom (za kojeg mislim da će nam bar jednom metnut
) te i Moratom i Dybalom. Znamo dobro, da nam se znalo desiti da protiv dobro posloženih ekipa imamo povremeno problema, pa čak nam je u Londonu dobro posloženi Arsenal stvorio probleme i slavio. A posloženost i struktura Arsenala su mačji kašalj naspram onog Juventusovog.
Vidal i Prilo im fale, ali opet je tu dovoljno i kreativnosti (kao što spomenuh najviše u vidu Pogbe), a i trkača, razbijača poput Marchisia, Khedire, koji isto solidno znaju s loptom. Poznata je i čvrstina njihovog zadnjeg reda sa Bonucijem i Chielinijem. Imaju oni dosta toga.
Kvalitet je na Bayernovoj strani, širina kadra i pogotovo kada se uđe u ritam onda razvlačimo svakog protivnika. Povrede, taj čudni pad forme u proljeće, eventualno Pepovo izmišljanje tople vode, Juveova čvrstina su stvari koje nas mogu dovesti u probleme.
A sa igrom lepršavom i fleksibilnom, kao u susretima s Arsenalom ili Dortmundom na primjer, trebali bi ostvariti prolaz. Svakako da smo favoriti i da nama je ekipa u prednosti, ali Juve itekako može biti tvrd orah.
Dosta značajnu ulogu u svemu mogu odigrati s jedne strane Vidal i Coman, a s druge Mandžukić...Bit će to žestok duel, kojeg bi možda rado gledao u finalu, jer Juve mi je uvijek bio simpatičan klub. Vjerovatno bi u finalu od ovog duela radije još samo vidio njemački duel....

Vidal i Prilo im fale, ali opet je tu dovoljno i kreativnosti (kao što spomenuh najviše u vidu Pogbe), a i trkača, razbijača poput Marchisia, Khedire, koji isto solidno znaju s loptom. Poznata je i čvrstina njihovog zadnjeg reda sa Bonucijem i Chielinijem. Imaju oni dosta toga.
Kvalitet je na Bayernovoj strani, širina kadra i pogotovo kada se uđe u ritam onda razvlačimo svakog protivnika. Povrede, taj čudni pad forme u proljeće, eventualno Pepovo izmišljanje tople vode, Juveova čvrstina su stvari koje nas mogu dovesti u probleme.
A sa igrom lepršavom i fleksibilnom, kao u susretima s Arsenalom ili Dortmundom na primjer, trebali bi ostvariti prolaz. Svakako da smo favoriti i da nama je ekipa u prednosti, ali Juve itekako može biti tvrd orah.
Dosta značajnu ulogu u svemu mogu odigrati s jedne strane Vidal i Coman, a s druge Mandžukić...Bit će to žestok duel, kojeg bi možda rado gledao u finalu, jer Juve mi je uvijek bio simpatičan klub. Vjerovatno bi u finalu od ovog duela radije još samo vidio njemački duel....

Ne vjerujem da baš ima takav stav i mislim da će on skroz ozbiljno i napaljeno ući u ovaj duel...IlPrincipino je napisao/la:Jedan igrac Baye ima taj stav i to je razlog zbog cega sam i prizeljkivao Bayern sto prije.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Bayern je velika zvijerka svjetskog fudbala i biće to vrhunske dvije ''bitke''.
Juve ima svojih kvaliteta da izbaci ovakav Bayern i mislim da niko od vaših nije baš priželjkivao italijanskog prvaka ovako rano.
Opet ću ponoviti 55% - 45% za Bayu, tehnički jači i sa više igrača koji mogu zamijeniti odlično ove prvotimce, ekipa dobro posložena. Neće biti lahko nikome neka bude sretno, volio bih da moji prođu ali ako ne onda do finala i klempe neka ide Vidal.
Juve ima svojih kvaliteta da izbaci ovakav Bayern i mislim da niko od vaših nije baš priželjkivao italijanskog prvaka ovako rano.
Opet ću ponoviti 55% - 45% za Bayu, tehnički jači i sa više igrača koji mogu zamijeniti odlično ove prvotimce, ekipa dobro posložena. Neće biti lahko nikome neka bude sretno, volio bih da moji prođu ali ako ne onda do finala i klempe neka ide Vidal.

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- L'Avvocato
- Kontakt:
60% na njihovu stranu... čisto zbog napadačkog arsenala koji posjeduju.
Ali ima do toga još pofino. Valja u ligi odraditi posao do ovih utakmica.
Ali ima do toga još pofino. Valja u ligi odraditi posao do ovih utakmica.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ima jos vremena do zabara nego znal ko ljudi prenosil nas ko veceras i imal kakve sanse da se ko od povrihedjenih vrati?
Sportklub prenosi koliko ja znam a za povrede, pa to više ni u klubu ne mogu popamtiti ko se kad vraća, kamoli da mi znamo.bavaracmujo je napisao/la:Ima jos vremena do zabara nego znal ko ljudi prenosil nas ko veceras i imal kakve sanse da se ko od povrihedjenih vrati?

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- bavaracmujo
- Kontakt:
Hvala lijepo a ja mislim da ne mogu ni pohvatati ko je povrijedjen.S-Y-L-A-R je napisao/la:Sportklub prenosi koliko ja znam a za povrede, pa to više ni u klubu ne mogu popamtiti ko se kad vraća, kamoli da mi znamo.bavaracmujo je napisao/la:Ima jos vremena do zabara nego znal ko ljudi prenosil nas ko veceras i imal kakve sanse da se ko od povrihedjenih vrati?
prenosil ko od njemačkih kanala? ZDF? ****? il ARD? ili SAT1?
EDIT: lijepi internet hehe, prenosi i ARD ko ima njemački kanal
EDIT: lijepi internet hehe, prenosi i ARD ko ima njemački kanal

- Centre forward
- Kontakt:
Momci bacite kakav dobar link ako naletite. 

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Što se Juvea tiče, ne možemo ništa garantovati, pa da smo i Kijev izvukli opet nemaš garanciju fudbal je takav.
Činjenica da smo igrački najjači na svijetu, ali najjači uvijek ne pobjeđuje, a ekipa koja može iskoristiti manjak koncentracije naše je definitivno Juventus.
Da su prošle godine ispali od Reala bili bi sigurniji, ali poslije toga i solidno odigranog finala možemo reći da je ovdje sve moguće pa čak i naše nenadano ispadanje.
Do tog susreta su svi spremni, barem bi trebali biti, a protiv ovakvog protivnika u gostima se mora odigrati bolje, a i bez toga opet smo u stanju na našem stadioni ispucati petardu bilo kome, a opet može biti teška noć i da nešto po zlu krene.
Bez previše filozofije, Juve je jak, mi smo favorit, tu ulogu treba opravdati.
Dvoumim se da li da gledam ovaj kup, nešto me ne privlači protivnik i naša dosadna igra.
Činjenica da smo igrački najjači na svijetu, ali najjači uvijek ne pobjeđuje, a ekipa koja može iskoristiti manjak koncentracije naše je definitivno Juventus.
Da su prošle godine ispali od Reala bili bi sigurniji, ali poslije toga i solidno odigranog finala možemo reći da je ovdje sve moguće pa čak i naše nenadano ispadanje.
Do tog susreta su svi spremni, barem bi trebali biti, a protiv ovakvog protivnika u gostima se mora odigrati bolje, a i bez toga opet smo u stanju na našem stadioni ispucati petardu bilo kome, a opet može biti teška noć i da nešto po zlu krene.
Bez previše filozofije, Juve je jak, mi smo favorit, tu ulogu treba opravdati.
Dvoumim se da li da gledam ovaj kup, nešto me ne privlači protivnik i naša dosadna igra.

http://www.tv-sport-hd.com/DolceSport2-LSH.htmlCentre forward je napisao/la:Momci bacite kakav dobar link ako naletite.
Mia San Mia
- Centre forward
- Kontakt:
Blagodarim momčino.R32 je napisao/la:http://www.tv-sport-hd.com/DolceSport2-LSH.htmlCentre forward je napisao/la:Momci bacite kakav dobar link ako naletite.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.