Pa svakako ne ocekujte da ce potpisati prije sljedece godine. Covjek je dosao da sjednu malo, da dogovore detalje, daju mu upustva za tok priprema i on ce doci kad rijesu svu dokumentaciju u Bugarskoj. Tamo dok raskine ugovor, uzme certifikat i eto ga vamo s nama na pripreme.
Lakoste je napisao/la:Pa svakako ne ocekujte da ce potpisati prije sljedece godine. Covjek je dosao da sjednu malo, da dogovore detalje, daju mu upustva za tok priprema i on ce doci kad rijesu svu dokumentaciju u Bugarskoj. Tamo dok raskine ugovor, uzme certifikat i eto ga vamo s nama na pripreme.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Meni njegov dolazak tako ne stvarno zvuči, što više čitam o njemu to mi više njegov dolazak izgleda kao nešto nevjerovatno, ako se dogovore onda svima u klubu naklon do poda po ko zna koji put.
Haase je napisao/la:Meni njegov dolazak tako ne stvarno zvuči, što više čitam o njemu to mi više njegov dolazak izgleda kao nešto nevjerovatno, ako se dogovore onda svima u klubu naklon do poda po ko zna koji put.
Treba nam ovakvih par igraca da otvore vrata za druge .... ipak smo mi "malo" losija liga .... ovo je prije svega reklama za klub....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Nikad nisam razumio zasto skacu odmah na izlazu iz tunela ili poslije slikanja, dok sam trenirao u mene jaran ovako jednom pred pocetak utakmice skocio i odmah fasovo iza usiju od trenera