FK Željezničar (opšte diskusije)

GoodisonPark
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 13:41

amypitar je napisao/la:Sa Duljom ce ciniti najjaci krilni par lige.
Ništa, izvini kralju učinilo mi se da si napisao najjači kriminalni par lige :bih:

Koji levati rade u ovom zrinji bože sačuvaj :damn: :facepalm:

Higuain odmahuje rukama :shock:
povratak otpisanih!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 dec 2015, 13:48

Ne znam za Napoli i ko ce biti oslabljen.Ono sto je bitno da smo mi doveli mladog krilnog igraca, i to besplatno,a momak je uz Duljevica jedan od najboljih u ligi.
To sto vas ironija trese,to je vec neka druga stvar.

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 14 dec 2015, 14:12

amypitar je napisao/la:Ono sto je bitno da smo mi doveli mladog krilnog igraca, i to besplatno
Jbg, opet ja kontam mladog kriminalnog igrača, do mene je.. :damn:

Svaka čast vama za ovaj potez, jer ja sada našu šansu za evropu vidim upravo u jako oslabljenom zrinjskom, koji se ovim nepromišljenim potezom takoreći već oprostio od borbe za naslov :salut:

Da vam je on bio protiv nas i širokog, sigurno bi uzeli bod ako ne i dva.. :thumbup:

Još ako i Mehidića nekako dovedete, valjali bi nam pravo.. :njanjanja:
povratak otpisanih!

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 14 dec 2015, 14:43

http://www.calciomercato.com/news/ag-st ... ime-405830

Ne znam cemu ismijavanje kad se nista nije slagalo. Da se razumijemo i ja smatram da ovaj Simeunovic nije nikakvo pojacanje al istalijanski mediji su pisali to za Napoli.

dell21
Kontakt:

Post Postao/la dell21 » 14 dec 2015, 14:48

Pa mi smo ozbiljni kakvo ismijavanje :eh: :hmmmmm:

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 14 dec 2015, 14:50

Dovodili ste igračine iz 3-4 hrvatske lige prava pojačanja kako ono bi " ma ima on nešto nebi ga bezveze dovodili " :lol: :lol:

Vi koji ste Matu Jajala prozvali debilom i propalim fudbalerom kada je došao u Sarajevo ste našli da komentirate igrace :tokralju:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 14 dec 2015, 14:50

amypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
Zuban nije menadžer Memiji

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 dec 2015, 15:52

hzkg je napisao/la:Dovodili ste igračine iz 3-4 hrvatske lige prava pojačanja kako ono bi " ma ima on nešto nebi ga bezveze dovodili " :lol: :lol:

Vi koji ste Matu Jajala prozvali debilom i propalim fudbalerom kada je došao u Sarajevo ste našli da komentirate igrace :tokralju:
Svi vasi igraci su vrhunske klase krenuvsi od Ikandea, Bekica, Hebibovica, Kalasija i mnogih ostalih tako da ne sumnjamo da ce i Simeunovic biti i da ce vase setanje ligom i nevidjena dominacija biti jos izrazenija.. Sila ste..
BUDI ŽELJO !!!

hzkg
Kontakt:

Post Postao/la hzkg » 14 dec 2015, 16:22

Hadzijalagic je napisao/la:
hzkg je napisao/la:Dovodili ste igračine iz 3-4 hrvatske lige prava pojačanja kako ono bi " ma ima on nešto nebi ga bezveze dovodili " :lol: :lol:

Svi vasi igraci su vrhunske klase krenuvsi od Ikandea, Bekica, Hebibovica, Kalasija i mnogih ostalih tako da ne sumnjamo da ce i Simeunovic biti i da ce vase setanje ligom i nevidjena dominacija biti jos izrazenija.. Sila ste..
Naravno da su klase, takve su klase da tih par nabrojanih igrača imaju kvalitet i primanja kao cijela vaša ekipa a mi ih na klupi držimo, sila nego šta :shh:
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 14 dec 2015, 16:27

Ma jok, vi ste sila. Liga citava drhti pred pojacanjima poput Kramarica i Mailsona. Nece niko smjeti na teren izaci.

FK 51-49% :)

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 14 dec 2015, 16:29

hzkg je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:

Naravno da su klase, takve su klase da tih par nabrojanih igrača imaju kvalitet i primanja kao cijela vaša ekipa a mi ih na klupi držimo, sila nego šta :shh:
Uzivaj u nevidjenoj dominaciji tih ekstra klasa..
BUDI ŽELJO !!!

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 14 dec 2015, 16:50

Ne drzite ih na klupi jer vam se moze nego jer su preko njih oprane pare, menadzerski talovi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 14 dec 2015, 17:00

Kako se klinčite s tim primanjima kad dođe duska i objasni vam neke stvari... onaj jedan reče Ikande odigrao 33 utakmice u karijeri a na početku je predstavljan kao Pogba u našoj ligi...što su mu dali tako kratak ugovor treba ga odmah produžit prodat će se itd ostale gluposti....Čudan smo narod kad nam odlaze igrači ne valjaju kad dolaze top su....al po mom nekom mišljenju Velkoski i Okic su izmislili fudbal za Simeunovića...pozzz komšije :thumbup:
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 14 dec 2015, 18:33

Gator je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Ode Memija, Zubanovic uze lovu.Kakvi su kod vas talovi dragi bože.
Na žalost,nije.
A kakav je Zubanov odnos prema Želji, da je moguce, trebalo bi mu dati ekskluzivu za zastupanje i prodaju svakog Željinog igrača.
Zuban je u svojoj menadžerskoj karijeri prodao samo dva igrača iz Želje. I to su dva najveća transfera :Visca 450 000 e i Bajic 500 000 e.
Nadam se da će sa Amirom napraviti duplo veći transfer nego sa Bajom.
Zuban jednako voli Želju i sad kao i 98.g
Ali ne mogu svi shvatiti te odnose.
Traume iz 98. su neizbrisive.

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 14 dec 2015, 18:42

FKZ1921 je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Na žalost,nije.
A kakav je Zubanov odnos prema Želji, da je moguce, trebalo bi mu dati ekskluzivu za zastupanje i prodaju svakog Željinog igrača.
Zuban je u svojoj menadžerskoj karijeri prodao samo dva igrača iz Želje. I to su dva najveća transfera :Visca 450 000 e i Bajic 500 000 e.
:lol: Opala zavali im ga i ti :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 14 dec 2015, 18:44

FKZ1921 je napisao/la:
Gator je napisao/la:
Na žalost,nije.
Baš tako, ja se u zadnje vrijeme slomih svađajući s ljudima kad kažu "Ma, onaj Zuban nešto zeza". I, to su, kao, viđeniji Željovci. Kada im se spomenu argumenti tipa koliko nam je on donio para, što svojim, što transferom igrača koje je prodao, naglo zašute. Zuban je korektan menadžer i Željovac 1/1. Doduše, i Memijin menadžer je OK lik, više puta je svojim djelima dokazao da je veliki Željovac.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 dec 2015, 19:57

ultrasegamega je napisao/la:Ma jok, vi ste sila. Liga citava drhti pred pojacanjima poput Kramarica i Mailsona. Nece niko smjeti na teren izaci.

Ako Mailson bude ko Thiago,neko ce ga opet p o p u s i t
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 15 dec 2015, 20:04

barbarez je napisao/la:
ultrasegamega je napisao/la:Ma jok, vi ste sila. Liga citava drhti pred pojacanjima poput Kramarica i Mailsona. Nece niko smjeti na teren izaci.

Smijete se nasim brazilcima koji su kombinovano zabili 150 golova u 100 utakmica, pa taman da je na terminu s rajom, a Mailsona o kojem ni googke ne zna niata smatrate pojacanjem?! A i Thiago je smjesan igrac. To sto mu se jedna lopta slucajmo odbila od nogu i usla, ne cini ga igracem.
Doduse za vas je dobar.

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 15 dec 2015, 20:10

Tiago smjesan igrac? Jarane sta ti gledas? Kakva si ti ubleha u pm. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 dec 2015, 20:20

ultrasegamega je napisao/la:
barbarez je napisao/la:

Smijete se nasim brazilcima koji su kombinovano zabili 150 golova u 100 utakmica, pa taman da je na terminu s rajom, a Mailsona o kojem ni googke ne zna niata smatrate pojacanjem?! A i Thiago je smjesan igrac. To sto mu se jedna lopta slucajmo odbila od nogu i usla, ne cini ga igracem.
Doduse za vas je dobar.
Igrao je on još par utakmica osim te u kojoj je smiješnom pravio vašu odbranu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, nastrojeni21, tutankamon1905 i 24 gosta.