Lakoste je napisao/la:De vam je budzet

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lakoste je napisao/la:De vam je budzet
Cuj nek naprave drugu a ja tu specificno trazio, jos sam se nervirao oko nje..zna tarpisarajevo46 je napisao/la:@FrancescoTotti i @MortemHz sory, jace od mene ili nek' naprave drugu zastavu.
ZASTAVE, ŠALOVE, GRLA I DLANOVE ..
Zizou je napisao/la:imali igdje Video od Aleksandrova..
youtube nece haman nsita da izbaci
Mortem polaže psihološka prava na dizajn te zastave.... Oplakao sam mu.MortemHz je napisao/la:Cuj nek naprave drugu a ja tu specificno trazio, jos sam se nervirao oko nje..zna tarpisarajevo46 je napisao/la:@FrancescoTotti i @MortemHz sory, jace od mene ili nek' naprave drugu zastavu.
ZASTAVE, ŠALOVE, GRLA I DLANOVE ..![]()
![]()
Upravo tako. Husrefu ne treba takav tip igraca. Sve sto je doveo na pocetku prvenstva(5 igraca-apsolutni "anonimusi") se pokazalo kao pun pogodakjurisicduska je napisao/la:Ne bih ja rekao da nisu u stanju. Odvojite forum od realnog svijeta. U stanju su itekako. Mi i oni najveća platežna moć, doduše ne mogu se porediti trenutno s nama ali mogu dosta toga. Nije Husref htio Simeununovića.
Rule_hz je napisao/la:Zizou je napisao/la:imali igdje Video od Aleksandrova..
pa brate zar ne gledas ligu sampiona proslr god sa liverpolom i realom u grupi bio oro teren decko
Je li ti zezas ili je nesto drugo u pitanju. Youtube pun njegovih videa.Zizou je napisao/la:imali igdje Video od Aleksandrova..
Maa sloobodno se posluzi brate!sarajevo46 je napisao/la:@FrancescoTotti i @MortemHz sory, jace od mene ili nek' naprave drugu zastavu.
Pripremi šta želiš na zastavi da se njiše i pošalji, ako ugrabi vremena napravim. Mortem je poslao... Ma joj ne mogu ja vama opisat, ja sam samom sebi od plate morao odbiti koliko sam se smijao danas.FrancescoTotti je napisao/la:Maa sloobodno se posluzi brate!sarajevo46 je napisao/la:@FrancescoTotti i @MortemHz sory, jace od mene ili nek' naprave drugu zastavu.
Svejedno nije moja zastava
@pitar brate kako ste ti i morta to odradili, mogu li i ja kakav dizajn pripremit?
ako je zuka rekao da jeste, onda jeste... ne kontam sta se tu ima raspravljati?amypitar je napisao/la:Valjda sto ja nisam u toku,ali ovde se slavi dolazak Bugarina, kao da je potpisao.???