Besic je napisao/la:U Mostaru Aleksandrov Reis Deni satrat ćemo ih .
Inače nam je navodno broj 7 slobodan , a on je simbol za krilne pozicije tako da

@unbx
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Besic je napisao/la:U Mostaru Aleksandrov Reis Deni satrat ćemo ih .
Inače nam je navodno broj 7 slobodan , a on je simbol za krilne pozicije tako da
Ješa ga prekomandovao u prvi tim CSKA kad ke dječak bio. Zahvalnost.amypitar je napisao/la:Gledam ovaj Bugarin ima 26 god.Reprezentivac Bugarske,pravo dobar igrac.Nije mi jasno sto dolazi u ovu kukuruz ligu.
– Zrinjskom želim sve najbolje, a i pored svega, meni je bilo lijepo u Mostaru. Sada se okrećem novim izazovima i svjestan sam gdje sam došao. Sarajevo ima odlično rukovodstvo, veliku armiju navijača iza sebe, pa postoji određeni pritisak. Potrudit ću se maksimalno kako bih opravdao ukazano povjerenje. Fudbala sam se zaželio, a vjerujem kako ću uz dobre pripreme, izboriti mjesto u ekipi. Konkurencija je veoma jaka i neće biti lako, ali smatram kako mogu uspjeti na Koševu. Sa novom ekipom želim stići do trofeja – zaključio je novi igrač Bordo kluba.
Recimo i to da je pored tima sa Koševa za njegove usluge bila zainteresovana i tuzlanska Sloboda, ali su čelnici Sarajeva bili brži i konkretniji.
Umjesto što se mi, već prosvjetljeni i obasjani Amerovom svjetlosti, krpimo između sebe bolje bi nam bilo da se pozabavimo ovima koji to još nisu, ili još gore, onima koji su pali pod uticaj opasnih sihira Amerovih zlih neprijatelja, Krste, Džene i onih Tuzlaka što hoće da ga biju...uNbx je napisao/la:Ma on je suvise friendly-attached da bi bio sposoban da se naljuti. Zato mi, Amerofilska bagra, ne trpimo nikog drugog na avatarima.BitiSrcemVezan je napisao/la:Pa pažljivo sam birao, da mi se veliki Amer ne naljuti punouNbx je napisao/la: Sreca pa si stavio co'eka iz Amerovog klana, da je ko drugi, sad bi hod'o krivih ledja!Brace urselves, udbaski, neamerofilski pitjitji.
Haase je napisao/la:Svima je jasno zašto "fukare" ismijavaju dolazak Simeunovića u Sarajevo, 90% njihovih forumaša su ljudi koji nisu upućeni u bh fudbal i sa njima ne treba ulaziti u diskusiju, ne treba se spuštati na nivou navijača nekog osrednjeg kluba a pogotove ne razgovarati o igračima jer oni nisu u stanju dovesti nekog igrača kojeg želi Sarajevo ili npr. Zrinjski, Široki itd.
Kud baš na Vučka da udarišRule_hz je napisao/la:Haase je napisao/la:Svima je jasno zašto "fukare" ismijavaju dolazak Simeunovića u Sarajevo, 90% njihovih forumaša su ljudi koji nisu upućeni u bh fudbal i sa njima ne treba ulaziti u diskusiju, ne treba se spuštati na nivou navijača nekog osrednjeg kluba a pogotove ne razgovarati o igračima jer oni nisu u stanju dovesti nekog igrača kojeg želi Sarajevo ili npr. Zrinjski, Široki itd.
sta ti je brate ba ne mogu oni dovest scepanovica nit bilo koga dobrog
¸jurisicduska je napisao/la:Ne bih ja rekao da nisu u stanju. Odvojite forum od realnog svijeta. U stanju su itekako. Mi i oni najveća platežna moć, doduše ne mogu se porediti trenutno s nama ali mogu dosta toga. Nije Husref htio Simeununovića.
Kontam evoFrancescoTotti je napisao/la:Mortem bruda neces se ljutit ako obojica budemo imali najbolji najljepsi najmocniji avatar na forumu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
---------cezar----------
--dulja--reis--aleksandrov--
nemamo para
Finansije sada imaju to stoji ali teško da će neki igrač kojeg mi želimo potpisati za ekipu koja je do jučer bila drugoligaš pored aktuelnog šampiona i jednog od najvećih klubova u državi sa bogatom historijom i tradicijom, o organizaciji, finansijama itd. da ne pričamo.jurisicduska je napisao/la:Ne bih ja rekao da nisu u stanju. Odvojite forum od realnog svijeta. U stanju su itekako. Mi i oni najveća platežna moć, doduše ne mogu se porediti trenutno s nama ali mogu dosta toga. Nije Husref htio Simeununovića.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], jurisicduska, mire971, napoleon72, Varijantas8 i 70 gostiju.