FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cera1
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cera1 » 24 maj 2010, 19:22

sve rijeci osim ove su suvisne ljudi FUDBALSKI KLUB ŽELJEZNIČAR SARAJEVO 1921 JE ŠAMPION BOSNE I HERCEGOVINE U SEZONI 2009/2010 !!!!!!!!! jedite se ŽELJO JE ŠAMPION !!!! :lol: :lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2010, 19:23

Željovac je napisao/la:
admin je napisao/la:nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali ;)
Đe si, kauboju?! Krajnje neprimjereno i bez poštovanja mi se obraćaš isključivo jer sam diskutovao sa likom koji me javno vrijeđa. Da mu možda brišete postove na vrijeme, ne bih morao.
Čuj "da se ne bi obojica izvinjavali"?????? Pa šta misliš ko si, molim te?! Izvoli, banuj!
Da mi se obratio na PP, tako bih mu i odgovorio.
Kakav forum! Ni administratori nemaju osnovnog poštovanja.
Ako se ovaj admin ne izvine i ako me ukinu, pozdravljam normalne navijače ŽELJE s kojima se moglo normalno diskutovati ovdje. Toliko od mene.
ok.

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 maj 2010, 19:28

sa zakašnjenjem čestitke svim navijačima Želje na tituli i želim da prođete drugo pretkolo,
a u trećem da se ne obrukamo ;)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 maj 2010, 19:29

silenT. je napisao/la:sa zakašnjenjem čestitke svim navijačima Želje na tituli i želim da prođete drugo pretkolo,
Zeljo krece iz drugog pretkola... ;)

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36893.htm

Ovaj razgovor sa Bekricem obecava, nije ni u jednoj recenici spomenuo odlazak... mislim da bi najvece pojacanje bilo da on ostane u Zelji... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 maj 2010, 19:33

Isnar je napisao/la:
silenT. je napisao/la:sa zakašnjenjem čestitke svim navijačima Želje na tituli i želim da prođete drugo pretkolo,

Ovaj razgovor sa Bekricem obecava, nije ni u jednoj recenici spomenuo odlazak... mislim da bi najvece pojacanje bilo da on ostane u Zelji... 8-)
Ovo meni nista ne obecava jer je bolje da sad ode jer mu na zimu istice ugovor a sumnjam da ce ga produzit jer ima ponuda stoga je bolje da sad ide jer ako ne ode necemo nista na njemu zaradit.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 maj 2010, 19:36

Isnar je napisao/la: Zeljo krece iz drugog pretkola... ;)
znam... u njem ima zafrkanih klubova tipa Dinamo, Partizan, Salzburg... hebeno će bit ako s njima zapadnete..
a u trećem već ima Anderlecht,Basel,Ajax,Dinamo Kiev,Celtic.. to je već nerealno očekivat da se prođe...
valjalo bi proć drugo i automatski će bit još 4 utakmice u Europi..
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 maj 2010, 19:39

Pa bas je glupo da ako odmah ispadnemo protiv ovih ovako jakih timova, da Evropa bude gotova za nas..
Tako sam ja skontao (da ne idemo ni u kakvo pretkolo evropske lige)..
Onda je bilo bolje da budemo drugi pa da igramo evropsku ligu gdje su puno slabiji timovi.. Ovako moramo moliti Boga da nam dodju Ekranas, Aktobe ili Litex.. :roll: :roll: :roll:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

QuietStorm87
Kontakt:

Post Postao/la QuietStorm87 » 24 maj 2010, 19:40

Zeljo je Sampion BiH . Vozdraaa ma bjaziiiii :D
Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 maj 2010, 19:40

admin je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
admin je napisao/la:nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali ;)
Đe si, kauboju?! Krajnje neprimjereno i bez poštovanja mi se obraćaš isključivo jer sam diskutovao sa likom koji me javno vrijeđa. Da mu možda brišete postove na vrijeme, ne bih morao.
Čuj "da se ne bi obojica izvinjavali"?????? Pa šta misliš ko si, molim te?! Izvoli, banuj!
Da mi se obratio na PP, tako bih mu i odgovorio.
Kakav forum! Ni administratori nemaju osnovnog poštovanja.
Ako se ovaj admin ne izvine i ako me ukinu, pozdravljam normalne navijače ŽELJE s kojima se moglo normalno diskutovati ovdje. Toliko od mene.
ok.
Zar forum ne zavisi od korisnika ?
Banujes ljude sa kojim sa moglo pricati, a balavce koji nemaju ni 15 godina - ne banujes. Ova tema je leglo takvih. Najgluplje postove citamo na ovoj temi.Trebali bi uvesti da prilikom registracije radimo neki test zrelosti. Mislim da bi na forumu bilo svega 100tinjak forumasa.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 24 maj 2010, 19:40

Arogantni je napisao/la:
Isnar je napisao/la:

Ovo meni nista ne obecava jer je bolje da sad ode jer mu na zimu istice ugovor a sumnjam da ce ga produzit jer ima ponuda stoga je bolje da sad ide jer ako ne ode necemo nista na njemu zaradit.
Ne mislis da postoji mogucnost da produzi ugovor? Mozda ga Amar nagovori na tako nesto nakon sjajne sezone... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 24 maj 2010, 19:41

i btw. sorry što pitam al stvarno neznam... dali će Željo igrat na Grbavici ili na Koševu pretkolo ?

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 24 maj 2010, 19:45

silenT. je napisao/la:i btw. sorry što pitam al stvarno neznam... dali će Željo igrat na Grbavici ili na Koševu pretkolo ?
vjerovatno ni jedno ni drugo... moracemo u zenicu :D
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 maj 2010, 19:45

O
vaj razgovor sa Bekricem obecava, nije ni u jednoj recenici spomenuo odlazak... mislim da bi najvece pojacanje bilo da on ostane u Zelji... 8-)
Ovo meni nista ne obecava jer je bolje da sad ode jer mu na zimu istice ugovor a sumnjam da ce ga produzit jer ima ponuda stoga je bolje da sad ide jer ako ne ode necemo nista na njemu zaradit.[/quote]
Ne mislis da postoji mogucnost da produzi ugovor? Mozda ga Amar nagovori na tako nesto nakon sjajne sezone... ;)[/quote][/quote]

A **** mmu misa pa koji ce kur ac u nasoj Lizi koju je prekuco, nek ide vani i nek tamo prekucaje nesto jace, ja od svega najvise zelim da on ostane ali 100 % nece, vise ga ni Ammar nemoze nagovorit dA ostane jer klubu treba novac za pojacanja a njemu treba novac za egzistenciju pa nek se ko i Beslija jednog dana vrati u klub koji cemu uvijek sirom otvorit vrata...

PS: ZA SVE TI HVALA SAMIRE
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 24 maj 2010, 19:53, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 24 maj 2010, 19:52

Vrati Zeljovca, a banuj ovog The_......._1987.. nigdje veze, ovaj je vrijedjao..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 maj 2010, 19:53

nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc

Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
Nije te stid još prosipati te neke predškolske fazone

koji post ovde vrijedja koga??
Za zivot cijeli!

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 24 maj 2010, 20:25

Imamo kvalitet, koji nam niko ne može osporiti. Liga prvaka za sve nas je veliki izazov. Istina je, da su utakmice u Ligi prvaka mnogo drugačije od ovih u Premijer ligi, ali ja sdam uvjeren da možemo mnogo, pogotovo ako se pojačamo sa dva-tri kvalitetna igrača. Siguran sam da šef vrlo dobro zna šta nam treba i da ćemo u narednoj sezoni biti još mnogo bolji", zaključio je Bekrić.JELI ON OVO PLANIRA OSTATI U ŽELjI :?:
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 24 maj 2010, 20:31

Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.

Ovo pise u danasnjem clanku novina San.
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 maj 2010, 20:35

ST-57 Ciciban je napisao/la:Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.

Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitna :mrgreen:
Rotor Volgograd...

nedaTM87
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM87 » 24 maj 2010, 20:39

demir44 je napisao/la:

Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitna :mrgreen:
ovo je istina!!
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 24 maj 2010, 20:40

demir44 je napisao/la:

Upravu su , slušao sam ja sada Amara na Hayatu kaže da nije ništa potpisao i da praktično rad na nekom usmenom dogovoru.
FEDERER= KLOC

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, Pablo11 i 39 gostiju.