solinas je napisao/la:Beduin je napisao/la:Hajmo se svi kolektivno dogovoriti da na ovoj temi vise ne spominjemo ni Sarajevo niti bilo koga drugog, osim Slobode. Sta nas briga sto je Sarajevo dovelo Simeunovica, sto citiraju nase postove s ove teme i slicne stvari. Daj, uozbiljimo se vise, dosta je sprdanja i stvaranja iskrivljene slike o Tuzli i tuzlacima. Mi znamo ko smo i koliko vrijedimo, neka nas takve prihvate drugi, ili ne moraju, zaboli nas. Ali prvenstveno mi moramo krenuti od sebe i brinuti svoju brigu.
Ko ne moze, ima druge teme pa neka tamo pise o njima, ne samo Sarajevo, nego uopste teme koje se provlace po forumu.
Ko im **** m.
Komplet forum spao na vrijedjanje svega sto ima veze sa Tuzlom.nema dana da se nepise pogrdno i pljuje i grad i klub,i tuzlaci.
Ja svakako necu pisati,a zelim i njima i mostarcima sve najgore.bukvalno,sjeme im se zatrlo.
Sami brate tome doprinosimo, nadmudrujemo se s njima oko necega, a historijom se ne mozemo hvaliti, a za buducnost nam mnogi zavide, to je ljudski pa tako i prihvati i ti, i svi ostali. Imamo nasu temu i nase slatke muke, ima momaka s kim se moze prozboriti o nasem fudbalu, rezultatima, statistici, pa s njima i treba pisati i cao.
Kad svi pristanete furati taj fazon i misliti samo o svom klubu, onda ce nam svejedno biti sta drugi pisu o nama. A nece nam sigurno neko doci i pisati gluposti ukoliko se i sami ne upustamo u glupe rasprave. Mnogi ovdje su poceli se sprdati jer se drugi primaju na to i pokusavaju omalovazavati druge, a ne treba nikome to.
Sto da psujem glavni grad svoje drzave radi par forumasa, ili da ismijavam dio Mostara radi par forumasa, a istu sudbinu smo do juce dijelili Hajmo mi cistiti svoju avliju, prije svega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤