FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 15 dec 2015, 18:39

Beduin je napisao/la:Hajmo se svi kolektivno dogovoriti da na ovoj temi vise ne spominjemo ni Sarajevo niti bilo koga drugog, osim Slobode. Sta nas briga sto je Sarajevo dovelo Simeunovica, sto citiraju nase postove s ove teme i slicne stvari. Daj, uozbiljimo se vise, dosta je sprdanja i stvaranja iskrivljene slike o Tuzli i tuzlacima. Mi znamo ko smo i koliko vrijedimo, neka nas takve prihvate drugi, ili ne moraju, zaboli nas. Ali prvenstveno mi moramo krenuti od sebe i brinuti svoju brigu.

Ko ne moze, ima druge teme pa neka tamo pise o njima, ne samo Sarajevo, nego uopste teme koje se provlace po forumu.
Ko im **** m.
Komplet forum spao na vrijedjanje svega sto ima veze sa Tuzlom.nema dana da se nepise pogrdno i pljuje i grad i klub,i tuzlaci.
Ja svakako necu pisati,a zelim i njima i mostarcima sve najgore.bukvalno,sjeme im se zatrlo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 15 dec 2015, 18:44

solinas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Hajmo se svi kolektivno dogovoriti da na ovoj temi vise ne spominjemo ni Sarajevo niti bilo koga drugog, osim Slobode. Sta nas briga sto je Sarajevo dovelo Simeunovica, sto citiraju nase postove s ove teme i slicne stvari. Daj, uozbiljimo se vise, dosta je sprdanja i stvaranja iskrivljene slike o Tuzli i tuzlacima. Mi znamo ko smo i koliko vrijedimo, neka nas takve prihvate drugi, ili ne moraju, zaboli nas. Ali prvenstveno mi moramo krenuti od sebe i brinuti svoju brigu.

Ko ne moze, ima druge teme pa neka tamo pise o njima, ne samo Sarajevo, nego uopste teme koje se provlace po forumu.
Ko im **** m.
Komplet forum spao na vrijedjanje svega sto ima veze sa Tuzlom.nema dana da se nepise pogrdno i pljuje i grad i klub,i tuzlaci.
Ja svakako necu pisati,a zelim i njima i mostarcima sve najgore.bukvalno,sjeme im se zatrlo.
Sami brate tome doprinosimo, nadmudrujemo se s njima oko necega, a historijom se ne mozemo hvaliti, a za buducnost nam mnogi zavide, to je ljudski pa tako i prihvati i ti, i svi ostali. Imamo nasu temu i nase slatke muke, ima momaka s kim se moze prozboriti o nasem fudbalu, rezultatima, statistici, pa s njima i treba pisati i cao.

Kad svi pristanete furati taj fazon i misliti samo o svom klubu, onda ce nam svejedno biti sta drugi pisu o nama. A nece nam sigurno neko doci i pisati gluposti ukoliko se i sami ne upustamo u glupe rasprave. Mnogi ovdje su poceli se sprdati jer se drugi primaju na to i pokusavaju omalovazavati druge, a ne treba nikome to.

Sto da psujem glavni grad svoje drzave radi par forumasa, ili da ismijavam dio Mostara radi par forumasa, a istu sudbinu smo do juce dijelili Hajmo mi cistiti svoju avliju, prije svega.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2015, 18:45

ebem te Saraj'vooooo :opaopa:

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 dec 2015, 18:48

Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća treba da se donese Potvrda o Garanciji plaćanja Poreskog duga u narednih 10 godina.Sa tom Odlukom se u Poreznoj potpisuje Reprogram.Odmah bi išla uplata cca230 000 km za prvu godinu a najkasnije do 15. 01.2016, kako bi deblokirali račun i dobili UEFA LICENCU.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 15 dec 2015, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 18:51

Zodiac je napisao/la:Od mašina ima samo Kada :mrgreen: .
:urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

LUTVO
Kontakt:

Post Postao/la LUTVO » 15 dec 2015, 18:55

A da i mi napravimo forum samo za nas ko RAja :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mustafa Hukić
1951-1999

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 dec 2015, 18:56

sloboda72 je napisao/la:Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća treba da se donese Potvrda o Garanciji plaćanja Poreskog duga u narednih 10 godina.Sa tom Odlukom se u Poreznoj potpisuje Reprogram.Odmah bi išla uplata cca230 000 km za prvu godinu a najkasnije do 15. 01.2016, kako bi deblokirali račun i dobili UEFA LICENCU.
I imali sta od toga :?:

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 dec 2015, 19:01

Alpasinac je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la::urnebes: @Solinasu

Gdje je nestala ljubav i prijateljstvo ? :rol:
Zasto pises na nasoj temi?

PS: evo ga jos jedan, bice banova :opaopa:
Kakve ste vi psihe to je nevjerovatno. :crazy: Izvini te što pišem na temu Evropske Slobode. :bow:
Dosao si da prozivas druze, sta sad pricas nebuloze? Haj mrs.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 dec 2015, 19:04

solinas je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:Na današnjoj sjednici Gradskog vijeća treba da se donese Potvrda o Garanciji plaćanja Poreskog duga u narednih 10 godina.Sa tom Odlukom se u Poreznoj potpisuje Reprogram.Odmah bi išla uplata cca230 000 km za prvu godinu a najkasnije do 15. 01.2016, kako bi deblokirali račun i dobili UEFA LICENCU.
VIDI ,OBZIROM DA JE UVRŠTENA U DNEVNI RED, NE VJERUJEM DA JE TO ZBOG TOGA DA JE NE USVOJE.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 15 dec 2015, 19:06

sloboda72 je napisao/la:
solinas je napisao/la:
VIDI ,OBZIROM DA JE UVRŠTENA U DNEVNI RED, NE VJERUJEM DA JE TO ZBOG TOGA DA JE NE USVOJE.
Nisam zbog toga pitao,nego jel gotova sjednica dokle su dosli ako znas i to.jel dosla na red ta tacka dnevnog reda.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 19:06

SARS je napisao/la:Jeste dosadni sa masinama majko draga...Jasmin je evo vec svoje ispostovao sto je odobrio 700.000 KM za istocnu tribinu i kao sto neko rece i reprogram je onda sasvim blizu jer ne bi bacali tolike pare na tribinu da nece rijesiti reprogram...
1.Kako dosadni brate po vjeri (u Slobodu)? Pa nama sada na pauzi ne preostaje nista drugo nego gledati masineriju kako radi.
2.Neko rece da ne spominjemo Denija Simeunovica. Kako bolan da ne spomenem? Cemu onda da se nasmjesim lijepo? :urnebes:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 dec 2015, 19:08

Doe, ne raspravljaj se s njim, nabodi ga, nabodi ga, nabodi gaaaa ..

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 15 dec 2015, 19:10

@Doe

Nemoj biti primitivan i nekulturan. Nikoga nisam prozivao niti provocirao. Kroz šalu sam pitao Solinaša gdje je nestala ljubav od prije mjesec dana. Prelistaj moje postove i ako nađeš samo jedan gdje vrijeđam Tuzlu ili njene građane, ja ću ti se izviniti. Nemoj generalizovati i stvarati pogrešnu sliku o Sarajevu i svemu što je Sarajevsko. Odakle potiče ta mržnja i averzija prema Sarajevu ? Stvarno me zanima.

P.S Možemo nastaviti i na Opštim ili preko PP-a

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 15 dec 2015, 19:14

DANAS JE NA SJEDNICI GRADSKOG VIJEĆA TUZLA KONAČNO USVOJENA GARANCIJA ZA REPROGRAM POREZA FK SLOBODA.
Ja volim FK Tuzla City

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 dec 2015, 19:16

sloboda72 je napisao/la:DANAS JE NA SJEDNICI GRADSKOG VIJEĆA TUZLA KONAČNO USVOJENA GARANCIJA ZA REPROGRAM POREZA FK SLOBODA.
:opaopa: :opaopa:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 15 dec 2015, 19:16

sloboda72 je napisao/la:DANAS JE NA SJEDNICI GRADSKOG VIJEĆA TUZLA KONAČNO USVOJENA GARANCIJA ZA REPROGRAM POREZA FK SLOBODA.
DŽABE SE DEREŠ. SVI SMO TO ZNALI DA ĆE SE DOGODITI
Zadnja izmjena: Tuzlak04, dana/u 15 dec 2015, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 dec 2015, 19:16

Alpasinac je napisao/la:@Doe

Nemoj biti primitivan i nekulturan. Nikoga nisam prozivao niti provocirao. Kroz šalu sam pitao Solinaša gdje je nestala ljubav od prije mjesec dana. Prelistaj moje postove i ako nađeš samo jedan gdje vrijeđam Tuzlu ili njene građane, ja ću ti se izviniti. Nemoj generalizovati i stvarati pogrešnu sliku o Sarajevu i svemu što je Sarajevsko. Odakle potiče ta mržnja i averzija prema Sarajevu ? Stvarno me zanima.

Nastavite gdje hoćete samo sjasite sa ove teme...puca nam tuki i za mržnjom i za sarajevom i za avezijom
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 15 dec 2015, 19:17

Alpasinac je napisao/la:@Doe

Ma nemam sta nastavljat, danima gledam udruzivanje pojedinih da ismijavaju Slobodu i Solinasa a sad ste krenuli i ovdje pisat. Popustite malo jer picite svima po zivcima. Nije vise ni zanimljivo.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 dec 2015, 19:18

Tuzlak04 je napisao/la:
DŽABE SE DEREŠ. SVI SMO TO ZNALI OD PRIJE PAR DANA
CUJEEEEEEEEEEEM VAAAAAAAAAAAAS, TOOOOO JEEE DOOOOOOOBRO!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 dec 2015, 19:18

:tokralju: :tokralju: :kafa:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.