Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
ok.Željovac je napisao/la:Đe si, kauboju?! Krajnje neprimjereno i bez poštovanja mi se obraćaš isključivo jer sam diskutovao sa likom koji me javno vrijeđa. Da mu možda brišete postove na vrijeme, ne bih morao.admin je napisao/la:nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali
Čuj "da se ne bi obojica izvinjavali"?????? Pa šta misliš ko si, molim te?! Izvoli, banuj!
Da mi se obratio na PP, tako bih mu i odgovorio.
Kakav forum! Ni administratori nemaju osnovnog poštovanja.
Ako se ovaj admin ne izvine i ako me ukinu, pozdravljam normalne navijače ŽELJE s kojima se moglo normalno diskutovati ovdje. Toliko od mene.
Zeljo krece iz drugog pretkola...silenT. je napisao/la:sa zakašnjenjem čestitke svim navijačima Želje na tituli i želim da prođete drugo pretkolo,
a u trećem da se ne obrukamo
Ovo meni nista ne obecava jer je bolje da sad ode jer mu na zimu istice ugovor a sumnjam da ce ga produzit jer ima ponuda stoga je bolje da sad ide jer ako ne ode necemo nista na njemu zaradit.Isnar je napisao/la:Zeljo krece iz drugog pretkola...silenT. je napisao/la:sa zakašnjenjem čestitke svim navijačima Želje na tituli i želim da prođete drugo pretkolo,
a u trećem da se ne obrukamo![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36893.htm
Ovaj razgovor sa Bekricem obecava, nije ni u jednoj recenici spomenuo odlazak... mislim da bi najvece pojacanje bilo da on ostane u Zelji...
znam... u njem ima zafrkanih klubova tipa Dinamo, Partizan, Salzburg... hebeno će bit ako s njima zapadnete..Isnar je napisao/la: Zeljo krece iz drugog pretkola...![]()
Zar forum ne zavisi od korisnika ?admin je napisao/la:ok.Željovac je napisao/la:Đe si, kauboju?! Krajnje neprimjereno i bez poštovanja mi se obraćaš isključivo jer sam diskutovao sa likom koji me javno vrijeđa. Da mu možda brišete postove na vrijeme, ne bih morao.admin je napisao/la:nastavite na PP da se ne bi obojica izvinjavali
Čuj "da se ne bi obojica izvinjavali"?????? Pa šta misliš ko si, molim te?! Izvoli, banuj!
Da mi se obratio na PP, tako bih mu i odgovorio.
Kakav forum! Ni administratori nemaju osnovnog poštovanja.
Ako se ovaj admin ne izvine i ako me ukinu, pozdravljam normalne navijače ŽELJE s kojima se moglo normalno diskutovati ovdje. Toliko od mene.
Ne mislis da postoji mogucnost da produzi ugovor? Mozda ga Amar nagovori na tako nesto nakon sjajne sezone...Arogantni je napisao/la:Ovo meni nista ne obecava jer je bolje da sad ode jer mu na zimu istice ugovor a sumnjam da ce ga produzit jer ima ponuda stoga je bolje da sad ide jer ako ne ode necemo nista na njemu zaradit.Isnar je napisao/la:Zeljo krece iz drugog pretkola...silenT. je napisao/la:sa zakašnjenjem čestitke svim navijačima Želje na tituli i želim da prođete drugo pretkolo,
a u trećem da se ne obrukamo![]()
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-36893.htm
Ovaj razgovor sa Bekricem obecava, nije ni u jednoj recenici spomenuo odlazak... mislim da bi najvece pojacanje bilo da on ostane u Zelji...
vjerovatno ni jedno ni drugo... moracemo u zenicusilenT. je napisao/la:i btw. sorry što pitam al stvarno neznam... dali će Željo igrat na Grbavici ili na Koševu pretkolo ?
Ovo meni nista ne obecava jer je bolje da sad ode jer mu na zimu istice ugovor a sumnjam da ce ga produzit jer ima ponuda stoga je bolje da sad ide jer ako ne ode necemo nista na njemu zaradit.[/quote]vaj razgovor sa Bekricem obecava, nije ni u jednoj recenici spomenuo odlazak... mislim da bi najvece pojacanje bilo da on ostane u Zelji...
Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitnaST-57 Ciciban je napisao/la:Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.
Ovo pise u danasnjem clanku novina San.
ovo je istina!!demir44 je napisao/la:Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitnaST-57 Ciciban je napisao/la:Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.
Upravu su , slušao sam ja sada Amara na Hayatu kaže da nije ništa potpisao i da praktično rad na nekom usmenom dogovoru.demir44 je napisao/la:Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitnaST-57 Ciciban je napisao/la:Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 30 gostiju.