Sto mu nisi oteo vunu da zasladis poslije palacinkiLakoste je napisao/la:Sretnem Selimovica kod Kiborga, nosi onu secernu vunu, pitam ga sta je za Bugara kaze nece potpisati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pa Simeunović i jeste doveden da bude backup za krilo, zna se da on nije doveden da odmah upadne u prvih 11 ni u najluđim snovima.
1946
mi pitari smo ludi grob te ****
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Brate zar i ti?PitarBordo je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:@pitarbordo brate moj, dabogda ti bog dao frizider pun pive u kuci, i zenu vracenu proizvodjacu kad god ti to pozelis
Pa niko mi nikad ništa ljepše nije napisao.![]()
![]()
![]()
![]()
STIŽE NAM TUTA BUGARIN!!!

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala ti, volim te majke mi!PitarBordo je napisao/la:Mortemeeeeeeeeee javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeMortemHz je napisao/la:

Tacno je onako kako sam ti poslao!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
.mAlion ljudova je na temi, pa ti Bugarine crni vidjaj kako ces
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zato nam je uvijek zanimljivo,sami smo sebi dovoljni,ne treba nam niko sa straneRule_hz je napisao/la:mi pitari smo ludi grob te ****

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
hahahahahhahahahhahah dobarAdo76 je napisao/la:Sto mu nisi oteo vunu da zasladis poslije palacinkiLakoste je napisao/la:Sretnem Selimovica kod Kiborga, nosi onu secernu vunu, pitam ga sta je za Bugara kaze nece potpisati.
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Tek sad viđoh ovo... Tačno je i meni rejting na forumu opao od kad sam Rustema na avatar metnuo!PitarBordo je napisao/la:A Mortem me zamolio da napravim... bagra ko bagra, nemam dovoljno staža da budem bitan pitar ovdje.uNbx je napisao/la:@pitar
Kad te bagra kulira, evo ja ti odajem priznanje za novu zastavu.![]()

Ostaje Rustem-aga, bar još neko vrijeme, u inat dušmanima, mada naravno ni veliki Amer ne smije baš predugo da ispašta.
1946
Nista, otiso kod Dimceta u Sofiju da pakuje parfeme.
Sreca pa si stavio co'eka iz Amerovog klana, da je ko drugi, sad bi hod'o krivih ledja!BitiSrcemVezan je napisao/la:Tek sad viđoh ovo... Tačno je i meni rejting na forumu opao od kad sam Rustema na avatar metnuo!PitarBordo je napisao/la:A Mortem me zamolio da napravim... bagra ko bagra, nemam dovoljno staža da budem bitan pitar ovdje.uNbx je napisao/la:@pitar
Kad te bagra kulira, evo ja ti odajem priznanje za novu zastavu.![]()
![]()
Ostaje Rustem-aga, bar još neko vrijeme, u inat dušmanima, mada naravno ni veliki Amer ne smije baš predugo da ispašta.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
dajte nam jos SH7 u sredini i mozemo svi kolektivno na ahiret sa Haseta
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ma ide Bugarin pjeske.
Po mom misljenju igrac ranga onog kanibala sto su ih neka pilencad i superi najavljivali, dakle nista posebno. Znas sta su za njega Stanic i Bogicevic, pihh...

Po mom misljenju igrac ranga onog kanibala sto su ih neka pilencad i superi najavljivali, dakle nista posebno. Znas sta su za njega Stanic i Bogicevic, pihh...

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
RuleHz je napisao/la:Ma ide Bugarin pjeske.
![]()
![]()
Jos jedan upitnik na Kosevu

Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- PitarBordo
- Kontakt:
Zar i ja šta? Preslušao sam dva Carlsberga kako sam došao s posla, pa sam malo spor s kontanjem.Bolanos je napisao/la:Brate zar i ti?PitarBordo je napisao/la:FrancescoTotti je napisao/la:@pitarbordo brate moj, dabogda ti bog dao frizider pun pive u kuci, i zenu vracenu proizvodjacu kad god ti to pozelis
Pa niko mi nikad ništa ljepše nije napisao.![]()
![]()
![]()
![]()
STIŽE NAM TUTA BUGARIN!!!

Samo Saraj'vo.
Sta se fakat desava snjim(Said)nigdje ga ni u onoj Lokomotivi,ne igra nikako koliko sam upratio 

grb sto kuca,umjesto srca
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Jojjj kad bih pročitao vijest Said Husejinović ponovo u bordo dresu tačno bih pišnuo od srećeRule_hz je napisao/la:dajte nam jos SH7 u sredini i mozemo svi kolektivno na ahiret sa Haseta

Pa pažljivo sam birao, da mi se veliki Amer ne naljuti punouNbx je napisao/la: Sreca pa si stavio co'eka iz Amerovog klana, da je ko drugi, sad bi hod'o krivih ledja!

1946
Treba zaganjat i onog Jelića iz Bayerna II pa da imamo 4icu krila 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahaha eeee da raja zna kako si mi poslao... Ja evo još plačem kad se sjetim.MortemHz je napisao/la:Tacno je onako kako sam ti poslao!

Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Vanja8 i 54 gosta.