bratHaase je napisao/la:Pozdrav za sve forumaše od jednog novog/starog člana foruma
(simon)

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
bratHaase je napisao/la:Pozdrav za sve forumaše od jednog novog/starog člana foruma
(simon)
Lakoste je napisao/la:Zavrsili s jelom, odose prema Strosi.
sekac je napisao/la:bratHaase je napisao/la:Pozdrav za sve forumaše od jednog novog/starog člana foruma
(simon)
Nista ne slusaj,neka ti umotaju i za njimaLakoste je napisao/la:Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
Ne prizivaj ih života ti, eto ih na sve moguće teme da nas prosvijetle, i to sve "uz dužno poštovanje" kao onda za Ordagićaamypitar je napisao/la:Polako ljudi nije jos potpisao, da nam ga Tuzlaci ne preotmu.
Ma batali palacinke,trci pobjeci ce ti,izgubit ces ih iz vidaLakoste je napisao/la:Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
Ado76 je napisao/la:Nista ne slusaj,neka ti umotaju i za njimaLakoste je napisao/la:Samo da saslusam palacinke i idem za njima. Pozz.
FrancescoTotti je napisao/la:@pitarbordo brate moj, dabogda ti bog dao frizider pun pive u kuci, i zenu vracenu proizvodjacu kad god ti to pozelis
E ovo je vech pojacanje ... po prici Jesica mi idemo na titulu e pa za titulu trebamo 4-5 ovakvih igraca .... hajde da kazemo da su ona 2 brazilca u tim igracima pa ovaj Miahail ....znaci josh 2 dobra nam trebaju i pokupit ovih "obecavajucih" iz nase lige .....ultrasegamega je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/mihail-ale ... eler/49035
Da mi je da vidim face debila koji su mislili da je Deni prva opcija na krilu i koji su nas otpisali u borbi za duplu krunu, kad potpise reprezentativac Bugarske.
Kada su mu donijeli racun, ostao je da im pere suđe.Ado76 je napisao/la:Gdje nam se krokodil izgubi jel saslusao palacinke ili je jos sta narucio
Brata mi ja sada isto kontam. Mi kad god smo dizali euforiju ispusili smo19FKS46 je napisao/la:Nadam se da ce potpisati. Ne euforisite dok ne bude zvanicno. Prejak igrac i pravo pojacanje a ne neki Simeunovici
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Hajdeee, Kabinet1987, mosarajvosa83, N3R3D, TETRAPAK i 26 gostiju.