FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Pare su tu,šta dalje?Hoće biti kao i za rušenje stare opštine ko da bolje uslove itd.on ruši u ovom slučaju radi/gradi ili... 

Pobjeda je bolja od orgazma!
ja ne znam da se na istoku ima sta rusiti, na istoku sto se trebalo srusiti to je i sruseno, prema tome ne znam odkud ovoliki skepticizam...Gorki je napisao/la:Pare su tu,šta dalje?Hoće biti kao i za rušenje stare opštine ko da bolje uslove itd.on ruši u ovom slučaju radi/gradi ili...
sve mi se čini da drkaš na KaduZodiac je napisao/la:Od mašina ima samo Kada.

Ne zjbj se prođi pa ćeš vidjet.

ma šta ću gledat', mogu to i sam 

SARS je napisao/la:ja ne znam da se na istoku ima sta rusiti, na istoku sto se trebalo srusiti to je i sruseno, prema tome ne znam odkud ovoliki skepticizam...Gorki je napisao/la:Pare su tu,šta dalje?Hoće biti kao i za rušenje stare opštine ko da bolje uslove itd.on ruši u ovom slučaju radi/gradi ili...
Ovo za rušit mislio sam na opštinu

Mislim šta sad ko će preuzeti gradnju istočne tribine?
Hoće li se zapad i sjever da kažem dorađivati itd.?

Pobjeda je bolja od orgazma!
ne mozes nista ni napisati da te ciganija s Kobilje i Ilijasa ne citira na drugoj temi
al im tesko pade Simeunovic grob te yebo a taman su mislili da su veliki klub
kako su krenuli pokupit ce nam Mujkica i Salihovica
pu pu pu sarajevska ciganija

Sloboda Tuzla
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

[youtube][/youtube]
Samo nek blebecu.gledace nam ledja dugo.fukaratz je napisao/la:ne mozes nista ni napisati da te ciganija s Kobilje i Ilijasa ne citira na drugoj temi![]()
ma nije ni deset dana proslo od zavrsetka jesnejeg dijela a oni vec pobenavilisolinas je napisao/la:Samo nek blebecu.gledace nam ledja dugo.fukaratz je napisao/la:ne mozes nista ni napisati da te ciganija s Kobilje i Ilijasa ne citira na drugoj temi![]()

Sloboda Tuzla
hahahahahahahahaha ovaj kod mene kompjuter poludio nije trebalo to da bude hahahahahahahaha, a i ne znam kako da se postave ovi klipovi jbgChinaglia je napisao/la:![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
[urlhttps://www.facebook.com/VKinfo.BA/videos/943636745714597/][/url] ne znam kako se ubacuju klipovi ovi jbg
Ma hajde nebitno,SARS je napisao/la:[urlhttps://www.facebook.com/VKinfo.BA/videos/943636745714597/][/url] ne znam kako se ubacuju klipovi ovi jbg

-
- Kontakt:
Eh ovako...sto se tice gradnje,nesto sam cuo kao Sirbegovic da bi mogao raditi uz dogovor sa Bingom...eh sada da li ima tu istine ili mahalska...volio bih ako neko ima upucen u to vise da nam pojasni...

SARS je htio postavit'
- Beduin
- Kontakt:
Hajmo se svi kolektivno dogovoriti da na ovoj temi vise ne spominjemo ni Sarajevo niti bilo koga drugog, osim Slobode. Sta nas briga sto je Sarajevo dovelo Simeunovica, sto citiraju nase postove s ove teme i slicne stvari. Daj, uozbiljimo se vise, dosta je sprdanja i stvaranja iskrivljene slike o Tuzli i tuzlacima. Mi znamo ko smo i koliko vrijedimo, neka nas takve prihvate drugi, ili ne moraju, zaboli nas. Ali prvenstveno mi moramo krenuti od sebe i brinuti svoju brigu.
Ko ne moze, ima druge teme pa neka tamo pise o njima, ne samo Sarajevo, nego uopste teme koje se provlace po forumu.
Ko ne moze, ima druge teme pa neka tamo pise o njima, ne samo Sarajevo, nego uopste teme koje se provlace po forumu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
+1Beduin je napisao/la:Hajmo se svi kolektivno dogovoriti da na ovoj temi vise ne spominjemo ni Sarajevo niti bilo koga drugog, osim Slobode. Sta nas briga sto je Sarajevo dovelo Simeunovica, sto citiraju nase postove s ove teme i slicne stvari. Daj, uozbiljimo se vise, dosta je sprdanja i stvaranja iskrivljene slike o Tuzli i tuzlacima. Mi znamo ko smo i koliko vrijedimo, neka nas takve prihvate drugi, ili ne moraju, zaboli nas. Ali prvenstveno mi moramo krenuti od sebe i brinuti svoju brigu.
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
- Kontakt:
Nek trce po Kosevu, jeblo ih onosolinas je napisao/la:Stadion je JU.nek trce.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ona dvojica **** Bekica trce i treniraju na tartan stazi Tusnja...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.