FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ElCartel11
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ElCartel11 » 15 dec 2015, 12:35

Znaci mogu slobodno staviti u potpis kvacicu, da je i Senedin Ostrakovic zvani Oliver Kahn otisao :D
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 12:55

ElCartel11 je napisao/la:Znaci mogu slobodno staviti u potpis kvacicu, da je i Senedin Ostrakovic zvani Oliver Kahn otisao :D
Da, zvanicno je
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 dec 2015, 13:56

po nekim mahalskim pricama mi smo Denija 'doveli' u septembru dok je jos Ibrakovic bio tu tako da Jesic nema veze sa njegovim dovodjenjem sto je svima nama i bilo logicno da ga sigurno nije on licno trazio ali eto nema veze, Jesic ce Bugare dovesti :D
Pyro is not a crime !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 15 dec 2015, 13:58

THEC je napisao/la:po nekim mahalskim pricama mi smo Denija 'doveli' u septembru dok je jos Ibrakovic bio tu tako da Jesic nema veze sa njegovim dovodjenjem sto je svima nama i bilo logicno da ga sigurno nije on licno trazio ali eto nema veze, Jesic ce Bugare dovesti :D
Necu se ja ljutiti :P :opaopa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 dec 2015, 14:22

Kako bolan od septembra ? kad covjek mislim na denia hajku na zrinski digao sto su ga otpisali ovih dana , sigurno da deni dolazi kao na neki probni rad .. ne znam koliko ce potpisat al mislim uveliko ce mu ovisit ova polusezona ... deni je dobar igrac , sjecam ga se iz travnika , kad je zrinski raznio u pola mostara ... nije los igrac i jedan od najbrzih igraca u nasoj svetoj ligi ...

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 15 dec 2015, 14:45

Vjerovatno je vec sve receno za Denija, ako ništa ''probudio'' je malo temu. Iznenađen sam kao i vecina njegovim dovođenjem, ali nisam razocaran. Duljevic je trenutno jedino pravo krilo koje imamo. Hebibovica ne brojim, jer je vjerovatno bivši. Okic, Velkoski i Bekic su napadaci, ali mijenjaju se po tom desnom krilu zato što tu nemamo pravo krilo. Slicna situacija je bila i sa Amerom Bekicem, koji nije htio da produži ugovor sa Zrinjskim, pa su ga poslali na tribinu. Napisao sam prije pocetka sezone da Bekicu sigurno nije cilj da grije klupu, tako je i bilo. Da se razumijemo, ne smatram Denija kao pojacanje vec kao prinovu. Isto sam mislio i za Bekica, Hebibovica i Leona. Isto mislim i za Cezara, Reisa i Denija. Teren ce pokazati kakav je ko, a do tada malo pozitive ljudi. Sviđa mi se kod Denija što ima muda, a takvih nam fali.
Das Ist Walter

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 15 dec 2015, 15:00

PitarBordo je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:Chao Tupi
Moj te lupi.....................

Sorry brate morao sam, jače je od mene. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
E nek' si brate moj, kad ti je tolika zelja bila. A i nek' je on otišao i gore bi podnio. :salut:

:tralala:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 15 dec 2015, 15:01

@heraklit inace je sve istina sto procitas u novinama, na portalima, a i problemi izmedju Denija i njegovog bivseg kluba su ocito davno poceli jer ni on sam se ne sjeca kad je odigrao normalnu utakmicu a nije bas da je povrijedjen bio godinu dana, to sto je nedavno pricao o njima kao da su ga izdali i slicno je sasvim normalna reakcija, pa nece pljuvati po klubu dok je jos pod ugovorom s njima :)

@aco mozda i nije istina,ali ta prica je mnogo logicnija nego da ga je sad Jesic doveo jer glavu dajem da on pojma nema, tj nije imao ko je Deni SImeunovic
Pyro is not a crime !

crozzer
Kontakt:

Post Postao/la crozzer » 15 dec 2015, 15:04

ma jok :p

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 15:17

Zanimljivo kako je klip uploadovan prije tačno 10 dana i to ni više ni manje nego tekma protiv Željezničara od prije nekoliko godina :mrgreen:

keli1946

Post Postao/la keli1946 » 15 dec 2015, 15:19

Rijesavamo se igraca kako onih koji nisu zadovoljili tako i onih koji nemaju motiv(sto mi je glupo cuj nemas motiv a zoves se profesionalcem) i onih koji se po misljenju trenera ne uklapaju u njegov sistem.
Sada tu ima mjesta za desetak novih imena, velika je to promjena al morala se desiti jer svi smo je prizeljkivali zbog velike oscilacije u igrama kao i prica o klanovima i neprofesionaluzmu.
Dovedena su dva brazilca nama nepoznata ali doveo ih je trener kojem smo dali i trebamo dati podrsku, prvi slijedeci je simeunovic a "prave" igrace mozemo ocekivati u februaru nazalost. Bitno je da trener sebi napravi ekipu koja ce ispostovati ono sto on trazi od njih a ne da imamo svako 2-3 mjeseca nekakve bojkote i krize koje nam serviraju nasi igracu.
Svako pojacanje koje dođe neko ce reci dobro je a neko kud nam ovog dovedose( pa cak su i za misimovica misljenja bila podjeljena) uglavnom ako neko smatra da je npr simeunovic dobra igrac ne treba ga etikirati kao glupana koji samo klima glavom na svaki potez uprave i ne treba odmah praviti atmosferu rusilacku i nekakve teorije praviti svojstvene nama.
Ovo u vezi tana i placanja ja neznam kome ozbiljnom tu ima sta nejasno, covjek nas je izvuko iz dugova napravit ce se kamp i cilj je da klub bude samo odrziv izlascima u evropu i prodajom igraca
Doveli smo tana a samim tim postali interesantni drugim sponzorima a sponzora ces dobiti lakse kad kazes da ima 10-15 000 clanova.
Ako akademija zazivi punim sjajom a svi se nadamo da hoce naravno da ce tan zarađevati na tim igracima i tu za mene nema nista nejasno
"Mene treba dobrinja, trebaju me djeca..."

keno83
Kontakt:

Post Postao/la keno83 » 15 dec 2015, 15:24

ma Deni je sasvim solidan, kad zeli da igra, i kad ga se dobro ustroji, tu ne sumnjam u Jesica sekunde, bitno je da zna zavrnut loptu sa krila u sesnest, tu smo vec vidjeli Cezara kako nemilosrdno sprovodi te lopte u mrezu, brz je i zna nabacit, taman extra za krilo koje svakako nemamo, e sad je druga stvar sto sam ja iz Mostara, pa znam da voli dokasno zalomit po diskotekama, i ako to izbaci mogao bi biti sasvim dobro pojacanje, i covjek koji moze cesto probit stranu u toku utakmice, te utrcat u prostor, znaci ako ga se pravilno iskoristi i orijentise na njegove prednosti bit ce ok.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 dec 2015, 15:25

Steph je napisao/la:Zanimljivo kako je klip uploadovan prije tačno 10 dana i to ni više ni manje nego tekma protiv Željezničara od prije nekoliko godina :mrgreen:
slika
#nadahnuće
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 15 dec 2015, 16:28

MortemHz je napisao/la:
Mortemeeeeeeeeee javi seeeeeeeeeeeeeeeeee

slika
Samo Saraj'vo.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 15 dec 2015, 16:35

Rustem-aga za sada suvereno drži prvu poziciju u izboru za najboljeg igrača oktobra i novembra :cool:

#sanjamzlatnoproljeće
1946

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 15 dec 2015, 16:44

duljevic,simeunovic,aleksandrov krila...... :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 15 dec 2015, 16:46

Mortem je i napisao da je Denija doveo najbolji i najuspijesniji sportski direktor u historiji FK Sarajevo :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 16:48

Simeunovića nije doveo Ibraković.

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19FKS46 » 15 dec 2015, 16:50

Steph je napisao/la:Simeunovića nije doveo Ibraković.
Ko ga je doveo?

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 15 dec 2015, 16:56

Ješić u koordinaciji sa mostarskim menadžerom.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: BABA1978, Bordo10, Dadox, Evander, Grk1234, OzmoodPinglewood, pitara i 59 gostiju.