Chinaglia je napisao/la:Arkada

Vjerujem da je opet Tom-cat izvodjac,kao i prosli put,i tehnograd.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Chinaglia je napisao/la:Arkada
Sto neuslika tu radnu akciju,da se ibretimo zajednostaragarda je napisao/la:Sad pored istoka...grmi od radova
Sudaraju se mašinestaragarda je napisao/la:Sad pored istoka...grmi od radova
Cujem ja pricaju izmedju sebe, kazu da mi odma i jug pocnemo u komadu kad smo se skupiliBeduin je napisao/la:Izgleda se presabrali, svi odjednom dosli pa nemaju gdje parkirati sve strojeve, kran trpi njihovu neorganizovanost.
Bravo. Davno se pretvorilo u valjanje u blatu, treba ignorisati i pokusavati razvijati normalne rasprave. KudosBeduin je napisao/la: PS. Daj vise sjasite sa prepucavanja, u nervozi svasta covjek rekne pa dovodi do generalizacije jedne sredine, bespotrebno. Zar i dalje relevantnim smatraju pojedinci misljenje par forumasa, koji u inat i rade sve to. Evo ja od danas vise ne pisem na PREPUCAVANJIMA. Ionako se sve vrti u krug, a samo potencira netrpeljivost, mrznju, nepostovanje.
a ovih 33 zuta, 20 dobili u zadnja 4 kola zivota miGorki je napisao/la:Nogometaši tuzlanske Slobode jesenji dio prvenstva završili su s dvije titule. Osim što su po broju bodova (40) lider Premijer lige BiH, ekipa s Tušnja nosi i epitet najkorektnije među premijerligašima.
Naime, Tuzlaci su za 18 kola "zaradili" 33 žuta kartona i dva crvena, što je manje od svih premijerligaša. Primjera radi, igrači Travnika, koji ima najviše negativnih bodova, dobili su do sada 60 žutih i 7 crvenih kartona.
Bitno je da su dovezli mehanizaciju.staragarda je napisao/la:Sad pored istoka...grmi od radova
Stadion je JU.nek trce.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ona dvojica **** Bekica trce i treniraju na tartan stazi Tusnja...
Ma njih treba "fino" na proljece docekati,sjetiti im se najmilijihSlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ona dvojica **** Bekica trce i treniraju na tartan stazi Tusnja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.